Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Basescu, asteptat sa dea raportul in Piata Universitatii la ora 17.00

Miercuri, 09 Iunie 2010, ora 14:47
3381 citiri
Basescu, asteptat sa dea raportul in Piata Universitatii la ora 17.00

Presedintele Federatiei "Spiru Haret", Marius Nistor, a declarat, miercuri, ca mai multi cetateni se vor aduna la ora 17.00, in Piata Universitatii, pentru a-l astepta pe presedintele Traian Basescu sa dea raportul, asa cum s-a angajat, in 2007, ca va face la interval de trei luni.

Nistor a mai spus ca presedintelui Basescu i-a fost trimisa o invitatie la Palatul Cotroceni, prin care i s-a cerut sa-si respecte promisiunea facuta cu ceva timp in urma, privind prezentarea raportului de activitate in Piata Universitatii, la fiecare trei luni.

"Oamenii si-au amintit de semnificatia Pietei Universitatii si se vor strange pentru a-l astepta pe presedinte. Daca nu va veni, se vor aduna si maine, si poimaine si cat va fi nevoie", a mai spus Nistor, citat de Mediafax.

El a precizat ca nu stie cati oameni se vor aduna in centrul Capitalei si ca aceasta actiune nu are nevoie de autorizatie, intrucat ei nu se aduna sa protesteze si nu vin in calitate de sindicalisti.

Presedintele Traian Basescu le-a propus, in 19 mai 2007, sustinatorilor sai adunati in Piata Universitatii, dupa anuntarea rezultatului referendumului de demitere a sa din functie, sa se intalneasca in acest loc la interval de trei luni, in ultima sambata din trimestru.

El a propus atunci ca intalnirea sa aiba loc in ultima sambata a intervalului de trei luni, incepand cu ora 17.00.

Seful statului a fost in Piata Universitatii in 29 septembrie 2007. Basescu a sustinut atunci ca si in 30 iunie, la ora 17.00, a fost prezent in Piata Universitatii, insa piata era goala, in conditiile in care se inregistra o temperatura de 35 de grade Celsius.

In decembrie 2009, Traian Basescu declara, la OTV, raspunzand unei intrebari, ca a vrut sa continue intalnirile cu bucurestenii, conform promisiunii facute dupa referendumul din 2007, insa, la data stabilita, cand a ajuns in Piata Universitatii, nu venise nimeni.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Traian Basescu Piata Universitatii, #Marius Nistor Piata Universitatii , #presedinte