Basescu, atacat cu zapada la Focsani

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 20:18
8411 citiri
Basescu, atacat cu zapada la Focsani

O persoana a aruncat, luni dupa amiaza, cu zapada spre presedintele Traian Basescu, in momentul in care acesta pleca de la manifestarile de la Focsani.

Incidentul a avut loc in jurul orei 16.30, in momentul in care seful statului urca in masina. Presedintele nu a fost insa lovit de bulgarele de zapada, noteaza Mediafax.

Seful statului a sustinut, luni dupa amiaza, un discurs de pe scena din Piata Teatrului "Maior Gheorghe Pastia" din Focsani. Dupa acest moment, presedintele s-a plimbat prin multime, a stat de vorba cu oamenii, iar apoi s-a prins intr-o hora a Unirii alaturi de elevi de liceu si de alte persoane.

Dupa hora Unirii, presedintele a plecat de la manifestari, moment in care o persoana a aruncat cu un bulgare spre acesta, fara a-l lovi. Incidentul a avut loc in ciuda faptului ca primarul Iasului, George Nechita, declara luni seara ca a ordonat ca toata zapada din centru sa fie stransa, pentru a preveni astfel de situatii.

"Am colaborat cu toate structurile statului. Ne-am informat. Ei m-au rugat ce masuri sa iau. Am scos toata zapada ca sa nu se arunce cu bulgari de zapada, s-au indeparat gardurile de scena. Cei de la PD-L au facut organizarea pe treptele hotelului, nu eu. Ceilalti lideri au ales ei singuri unde sa se aseze, nu asezam liderii cu mana ca pe timpul lui Ceausescu. Cel care a pus gaz pe foc in Piata Unirii si jignit poporul a fost domnul Simirad", a spus Nichita, in cadrul unui schimb de replici acid cu presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, la Realitatea TV.

Seful statului a fost primit de oameni cu huiduieli la manifestarile dedicate Zilei Unirii Principatelor, care au avut loc in Iasi si Focsani.

Iasi si Focsani: 24 ianuarie cu huiduieli - vezi minut cu minut

La Iasi, seful statului a fost huiduit puternic si fluierat de multime inca de cand si-a facut aparitia in Piata Unirii din oras. El a fost huiduit atat in momentul in care i-a fost prezentat onorul si a fost intonat imnul de stat, cat si pe parcursul discursului pe care l-a tinut in fata celor peste o mie de persoane.

Aceeasi primire a avut-o si la Focsani, unde oamenii au strigat "Mincinosul" si "Jos Basescu".

Citeste si:
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Fostul președinte PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, despre dorinţa PSD de a se introduce o cotă progresivă, că Liviu Dragnea a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică, şi ceea ce...
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, afirmă că PNL nu este dispus să renunţe la cota unică de impozitare şi consideră că partidul este pus în dificultate de faptul că PSD a adus...
Comentarii