Ziare.com

Basescu: Aviatia romana opereaza deasupra Ucrainei - R. Moldova, cea mai mare grija (Video)

de Florin Necula
Miercuri, 12 Martie 2014, ora 19:12

   

Basescu: Aviatia romana opereaza deasupra Ucrainei - R. Moldova, cea mai mare grija (Video)
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca nu exista riscul unui conflict al Romaniei cu Rusia si ca tara noastra nu este in garda, gata de un razboi. In schimb, a subliniat ca cea mai mare grija o reprezinta situatia din Republica Moldova.

Seful statului a precizat, referitor la situatia din Ucraina, ca referendumul din Crimeea este neconstitutional, dar si ca declaratia de independenta a regiunii este una ilegitima.

Presedintele a tras un semnal de alarma cu privire la existenta precedentului Kosovo, afirmand ca in jurul Marii Negre exista un "cerc de conflicte inghetate", inclusiv Crimeea si Transnistria. De asemenea, a spus ca Romania efectueaza, in luna martie, zboruri deasupra Ucrainei.

Traian Basescu a abordat si subiectul ordonantei de urgenta privind reducerea numarului de certificate verzi, afirmand ca aceasta produce efecte si ca prim-ministrul Victor Ponta "este ori mincinos, ori incompetent, ori ambele".

Ziare.com a transmis declaratiile presedintelui in format LIVE text:

- Victor Ponta a mai lansat o trasnaie astazi: aflam ca presedintele blocheaza o ordonanta de urgenta, ceea ce nu e posibil.

- A spus lucruri care nu au nimic in comun cu realitatea.

Razboi pe certificatele verzi - Basescu iese la atac: Ponta este ori mincinos, ori incompetent

- As vrea sa v-o arat (OUG - n.red.), ca asa avem sansa ca prin intermediul dvs sa o vada si premierul - OUG 57/2013. Legea 220/2008 dadea un numar de certificate pentru a stimula investitiile in energie regenerabila.

- Pe buna dreptate, Guvernul a considerat ca numarul de certificate este mare si a emis aceasta OUG care este in vigoare. Ceea ce spune dl prim-ministru este ori minciuna, ori proba incompetentei, ori amandoua la un loc.

- OUG a produs efecte.

- In aceasta OUG, la art. 3, modifica art. 6 din lege, in care spune: "In perioada 1 iulie 2013 - martie 2017, se amana temporar acordarea unui numar de certificate verzi pentru fiecare 1 MWh produs si livrat de producatorii de energie electrica din surse regenerabile".

Razboi pe certificatele verzi - Basescu ii raspunde lui Ponta: Minte. El va scumpi totul in Romania!

- Se face o impingere a platii pentru 2017-2018. A fost optiunea Guvernului, este problema lor.

- Acest om minte sau este profund incompetent. OUG este in vigoare, asa cum a fost semnata de premierul Victor Viorel Ponta.

- Parlamentul nu a plagiat-o pe urma, ci a introdus niste modificari.

- Am retrimis-o pentru ca s-a incalcat art. 148 din Constitutie.

- Procesul a fost finalizat pe 24 februarie.

- Nimeni nu a atins OUG, faptul ca s-a terminat procesul de negociere cu Comisia Europeana asupra schemei de reducere a numarului de certificate nu mai pune o piedica nici macar legii.

- La CCR vreau sa se constate ca Guvernul trebuia sa notifice Comisia Europeana.

- Acum, spre marea satisfactie a premierului, OUG este in vigoare asa cum a adoptat-o dansul, nu cu modificarile din Parlament.

- N-am obiectat si n-am atacat niciun articol al ordonantei. Ordonanta, de la emitere, este in vigoare. Reducerea pretului la energie electrica s-a facut prin doua modalitati: reducerea numarului de certificate verzi si prin scaderea nevoii de energie pe piata.

- Poate i-a scazut pretul la energie lui Ponta si el nu s-a prins. Il ajutam.

- Pe 12.02.2013, pretul era de 232 de lei/Mwh. Pretul mediu de ieri a fost de 116 lei/ Mwh. Scade pretul la energie electrica si prim-ministrul nu se prinde. Va rog sa intrati pe site-ul opcom.ro. Si acolo veti vedea pretul la energie electrica de la ora la ora. Si veti vedea cati Mw se tranzactioneaza si la ce pret.

- Pun declaratia premierului pe seama propagandei mincinoase sau a incompetentei.

- Ce ma intriga este ca nu s-a gasit niciun consilier care sa il traga de maneca: "Alo, Victoras! OUG noastra este in vigoare si produce efecte!".

- Pe aceasta tema au fost pacaliti si bietii manifestanti de la ALRO. Oameni buni, v-a mintit Ponta. Problema nu este nici la CCR, nici la Presedintie. Ceea ce cer conducatorii vostri este un ajutor de stat.

- As putea sa promulg legea maine, sa vada (cei de la ALRO - n.red.) ca nu va scadea cu niciun leu pretul la energie.

- Problema ALRO este aceeasi ca atunci cand scazuse pretul la aluminiu si nu mai faceau fata la pretul de la energie.

- Pot face aceasta demonstratie, avand in vedere ca interventia la CCR este strict pe procedura de notificare a Comisiei Europene, ca sa inteleaga ca nu aici e problema.

Basescu acuza Guvernul si Parlamentul: Sunt corupte, nu lasa justitia libera! (Video)

- Nu pot sa fac fata propagandei mincinoase pe care o genereaza Guvernul prin mijloacele mass-media si prin declaratii.

- OUG nu a fost atacata de presedinte, continutul ei si procedura nu pot fi amanate, procedura a produs efecte si le produce in continuare.

- Pretul energiei creste pentru ca dl Ponta mai baga inca o data amandoua mainile in buzunarul romanilor, la 1 aprilie. Are nevoie de bani pentru a-si satisface clientela politica, in vederea alegerilor.

- Asta este realitatea, asta a vrut sa ascunda dl Ponta - plagiator, si mincinos, si incompetent, nu stiu cum poate sa le adune pe toate omul asta.

Despre Ucraina, situatia din Crimeea si R. Moldova: Romania nu risca un conflict cu Rusia

- Pentru astazi imi propusesem sa citesc o declaratie cu privire la Ucraina.

- Romania sustine fara rezerve independenta, integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei. Romania considera ca orice prezenta a trupelor Rusiei pe teritoriul Ucrainei este o agresiune la adresa Ucrainei.

- Apreciem conduita trupelor ucrainene, care nu au raspuns provocarilor. Consideram ilegitima declararea independentei pentru Crimeea, in perspectiva referendumului din 16 martie.

- Romania considera referendumul din 16 martie neconstitutional. Romania atentioneaza ca aparitia unui nou conflict inghetat in Crimeea este de natura sa accentueze instabilitatea regionala.

- Constat ca situatia de risc s-a agravat, cu impact direct asupra securitatii europene.

- Romania constata ca evenimentele din Ucraina il pun pe presedinte in situatia de a-si pierde legitimitatea, astfel incat acesta trebuie sa demisioneze.

- In acelasi spirit, partea romana asteapta crearea unui sistem de protectie a persoanelor apartinand minoritatilor nationale.

- Romania se va alatura demersurilor euro-atlantice in vederea restabilirii ordinii de drept.

- Trebuie evitata repetarea scenariului Transnistria.

- Etapa cea mai severa de sanctiuni presupune masuri cu implicatii vaste in relatiile dintre UE si Federatia Rusa.

- Romania va continua sa sprijine toate actiunile autoritatilor de la Chisinau, in procesul de aderare la UE.

- Aceasta este declaratia oficiala a statului roman si as vrea sa va dau cateva explicatii.

- Ne aflam in fata unui precedent. Autoritatile locale din Crimeea se cramponeaza de el prin votul dat cu privire la independenta Crimeii - precedentul Kosovo.

- Poate si premierul intelege ca nu mai trebuie dat semnalul "Lasati sa plece presedintele, ca recunosc eu Kosovo imediat". E o proba de slugarnicie.

- Al doilea lucru e legat de summit-ul de la Bucuresti. Se realizeaza un program pe care tarile trebuie sa il realizeze inainte de intrare in NATO.

- Din pacate, au fost doua state care s-au opus, doua state puternice. M-as bucura daca ar intelege macar astazi cat de important ar fi fost sa li se acorde MAP-ul (Membership Action Plan - n.red.) Ucrainei si Georgiei, la Bucuresti.

- Va fac o invitatie sa va imaginati harta Marii Negre si vecinii. In jurul Marii Negre este un cerc de conflicte inghetate - Nagorno, Osetia, Abhazia, Transnistria si acum urmeaza Crimeea.

- Este parca un cerc de foc, de instabilitate in jurul Marii Negre. Formulele care au fost adoptate pentru solutionarea conflictelor inghetate au fost fara capacitatea de a rezolva problema, in favoarea suveranitatii si independentei statului pe care se desfasoara conflictul inghetat.

- Ma refer la Transnistria, cu celebrul format "5 plus 2". Aceasta a fost marea capcana, Transnistria. Era o provincie a R. Moldova si a fost acceptat ca partener cu drepturi egale in formatul principal.

- Am atentionat: Autoritatile locale din Crimeea nu pot fi parte a negocierii stingerilor conflictului, este o treaba a statelor suverane.

- Nu va face nimic altceva decat sa invoce motivele pentru care doreste ori federalizare, ori autonomie, ori sa faca parte din alt stat.

- Acestea sunt lucrurile pe care am vrut sa le explic.

Intrebari:

Cat de pregatite sunt autoritatile romane sa intervina si cat de mare este riscul pentru tara noastra?

- Pentru Romania, nu exista riscul unui conflict cu Rusia, cel putin nu in conjunctura actuala. Romania nu este o tara gata de razboi si nici nu vom ridica gradul de alerta, sa impartim pusti la populatie, nu va ganditi la asa ceva.

- Suntem stat suveran si independent, suntem stat membru al UE si NATO.

- Nu inseamna ca armata romana sta si asteapta primavara.

Tensiuni la granita cu Romania: Soldatii rusi sapa transee in Crimeea (Video)

- Am pus la dispozitie spatiul aerian al Romaniei pentru avioane de supraveghere ale NATO. Romania efectueaza in perioada 17-21 martie zboruri deasupra teritoriului Ucrainei.

- Azi am autorizat prezenta unei fregate franceze in apele teritoriale romanesti, care va sosi in zilele urmatoare.

- Insa conflictele inghetate prezinta un risc de instabilitate regionala, pentru ca pot duce la afectarea stabilitatii unor state prietene sau suverane.

Distrugatorul american USS Truxtun a inceput exercitiul militar in Marea Neagra

- Dati-mi voie sa gandesc si in cele mai severe variante si atunci regiunea ar fi un cerc de foc.

- Trebuie sa fim pregatiti.

- Pentru Romania nu a crescut riscul, dar, acum, pe conflictul ruso-ucrainean, nu avem riscuri imediate, sa ne trezim cu tancurile vreunui stat la frontiera, nu exista un astfel de risc, dar cea mai mare grija a mea este pentru R. Moldova.

- Am fi ridicoli daca s-ar intampla ceva cu R. Moldova si am fi tot surprinsi sau nepregatiti.

Ati avizat nota de informare primita de la Guvern cu privire la Jobbik si daca ati urgentat sedinta CSAT?

- Nu, va fi o sedinta la termen, tocmai pentru a nu da impresia ca Romania este intr-o situatie de risc, pentru ca nu este.

- Stiu ca a venit o corespondenta, dar astazi nu am avut timp. Voi da un raspuns public la aceasta tema.

Basescu cere Parlamentului sa interzica extremistii maghiari pe teritoriul Romaniei

Ponta: Basescu a vrut sa fure caimacul, stia ca pregatim declararea ca indezirabil a liderului Jobbik

- Eu vizez un spectru mai larg al unor partide extremiste de pe teritoriul Romaniei.

- Sunt destule lucruri asupra carora trebuie sa reflectam.

- N-am apucat sa citesc, dar in noaptea asta nu plec pana nu citesc tot, ca de obicei.

Cum vedeti vizita sefului Pentagonului in Romania?

- Ar fi greu de crezut ca seful Pentagonului vine in Romania fara sa faca o solicitare de intalnire cu seful statului. Nu este fixata agenda, eu nu am confirmarea acestei vizite in acest moment, deci nu va pot da niciun detaliu.

Care ar fi formatul de negociere pentru Crimeea?

- As vedea in primul rand statele semnatare ale Memorandumului de la Budapesta - SUA, Marea Britanie si Federatia Rusa. Exact unul dintre garanti isi trimite armatele pe teritoriul Ucrainei.

- Am vazut toti eforturile uriase ale diplomatiei americane. Toata lumea este implicata, incearca stabilirea unor contacte eficiente cu presedintele Putin, cu Guvernul Federatiei Ruse. In egala masura, Marea Britanie, am vazut eforturile lui David Cameron.

- Daca cineva va avea nevoia de expertiza unui vecin, noi ne-am oferit sa fim parte a unui eventual format de negociere. Dar legal si moral consideram ca SUA si Marea Britanie trebuie sa fie in linai 1 a negocierilor si o fac.

- Romania contribuie deja cu experti la misiunea OSCE.

Ati vorbit cu Timofti despre aceasta situatie?

- O singura convorbire am avut, dar cred ca are dansul destule ingrijorari.

- Nu va folosi nimanui daca premierul Leanca vine la Bucuresti si ataca presedintele. Leanca ar trebui sa vada care este relatia cu Federatia Rusa.

Despre afirmatiile legate de Kosovo, la ce va referiti?

- La declaratiile premierului, care a spus ca el are o alta pozitie cu privire la Kosovo.

- I se pare ca a fi extem de flexibil poate sa-i aduca ceva.

- Va multumesc mult, va doresc o seara placuta!


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12471 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
59 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Corect, d.le presedinte ! Orice act regional, trebuie aprobat de

.....parlamentul Ucrainei.
Bolsevici rusi sunt si ANARHISTI de -ai lui Trotzaki.

 

Toarasi, sa stiti ca altu ca dom doctor, nusa mai egzista !

Io va spui ca ie cel mai meserias plagiator din tot sudestu iEuropii !

Casa stiti !

Traiasca guvernu DR. Victor Ponta !

p.s. Un alt subiect care ar putea fi abordat de presedinte si care s-a regasit si in declaratiile facute marti seara la Palatul Cotroceni se refera la accesul partidului extremist ungar Jobbik pe teritoriul Romaniei. Traian Basescu a anuntat ca vor fi luate masuri imediate, iar astazi premierul Ponta a anuntat ca Vona Gabor, liderul Jobbik, va fi declarat indezirabil pe teritoriul tarii noastre.

 

In loc sa apara pe TV-uri mai bine ....

...ar face sa promulger legea aia cu certificatele verzi....si sa dea dispozitie SRI si SIE sa-si faca treaba in legatura cu ungurimea schizofrenica! Este de caderea lui in primul rind acest lucru si se face ca ploua! In al 2-lea rind sa retraga pina miine decoratia Tokesului! macar sa cistige Tokesul in instanta....o s-o i-o agatam dupa aceea direct pe piele ca sa n-o piarda si sa o simta ca a fost primita de la Tara!

 

Noaptea minții!

Iar a ieșit să jignească primul ministru și să facă propagandă PMP-ului! Este foarte supărat că dna-ul nu a putut să ajungă la pontosu!

pontanacul este si mincinos,

si incompetent!

Toarasi, io va spui, nuva mai faceti nervi ca pana

in noiembrie maie mult !

Si nici atuncea, sar putea sa nusa stie cat den curcate ie cararile...

Traiasca dom doctor copilot Victor Ponta !

P.S. Una dintre temele abordate de presedinte se va referi la criza care continua in Ucraina. Marti, Crimeea si-a declarat independenta de Ucraina, SUA au respins oferta de dialog a Rusiei, in timp ce Angela Merkel a declarat ca "Rusia a furat Crimeea".

Poate isi da duhul ala ....

.....puturos in direct! Multa otrava are acest om in el! Parca l-a facut ma-sa din cucuta in amestec cu ricin si zeama de leandru!

Dupa cate vad , Presedintele expune foarte clar problema

voi va luati salariul functie de conglomeratul care se ocupa cu prostirea multimilor .

Presedintele a recunoscut ca nu face fata defaimarilor - si asta pentru ca nu are posibilitatea asta , nu are nici macar un partid capabil care sa-l poata ajuta .

Nu pe Basescu il plang , ma plang pe mine .... care o sa am de patimit si mai abitir dupa 2014 !

Sa racul de el....

...nu are posibilitatea....are SRI, SIE, STS si o armata invizibila de lingai care sint platiti de oligarh! Jos cu Hotul!

Alooo, domnu' Necula!

"- Victor Ponta a mai lansat o trasnaie astazi: aflam ca presedintele blocheaza o ordonanta de urgenta, ceea e posibil."

Cum se face ca ati "gresit" in cel mai important punct al declaratiei lui Basescu?
Corect este:
"...ceea CE E IMPOSIBIL" !

Da, da, stim. Graba....

Acest om care ocupa un post ilegitim,

nu intelege nimic, din politica care trebuie sa reprezinte Romania, nu tiganie interna. Pe el il intereseaza contrele cu Ponta, sa se insulte reciproc, neglijand interesul cetateanului, adus in sapa de lemn de guvernele PDL .In factura de curent electric, guvernele lui Basescu au bagat pe sest taxa de energie verde. Saracul are un lapsus si vrea sa ajute pe acesti producatori, cu un cost de productie mare inclusiv pe viitorul ginere care defriseaza jud Arges.

Oare ce e in neregula cu presedintele Romaniei?...

:))))

hahahaha !!!!!! intre UE , USA , NATO

si defaimatorii de la antena 3 in frunte cu Ponta , PSD si altii ca ei ...

eu zic ca cei din Vest sunt de calitate .

Ponta va ajunge la cosul de gunoi al istoriei , mai ceva ca Nascase .

Foarte interesant !
Romania se pregateste de razboi ....
si Ponta este premier .....

@Grob,..:::))))

:::))).

Presedintele minte cu nerusinare fara a se gandi

la tara ce o guverneaza pus de UE si SUA in 2012.
Guvernul actual al Ucrainei este unul de sorginte nazista,legionara sovina si banditeasca. La putere sunt cei ai caror lunetisti platiti si plasati pe euromaidanez au omorat nevinovati din ambele tabere pt a ocupa posturile grase si a valorifica in folosul propriu promisele miliarde de euro de UE,SUA, FMI etc care de la 22 MLD au ajuns la 11 si apoi la 2 si alea nesigure.
La BUCUresti, ieri la un congres Presedintele federatiilor evreiesti din Europa(KAITOR) a criticat dur mizeria de guvern de la KIEV. Asa ca este clar spre cine se va inclina balanta acum sau mai tarziu.
Oligarhii pusi de nazistii ucraineni ca guvernatori in provinciile dezvoltate din est au inceput sa fuga in Elvetia
Alegere europarlamentare il fac pe base sa minta cu nerusinarea caracteristica si sa dezimformeze poporul roman a carei soarta nu-l intereseaza

Absolut de acord cu Dl. Basescu!

Si oligofren, si iresponsabil, la pachet!

 
 

Care dracu aviatie ,

mai zbanghiule.Ori esti prost,ori te faci.

o intrebare;

presedintele tau iubit, era treaz?

Bah ,voi astia doi zvonaci cotrocenisti :

"Absolut de acord cu Dl. Basescu!: Si oligofren, si iresponsabil, la pachet! "
Numa' 3 calitatzi i-atzi gasit gondolierului?

Mare-i grădina!

Domnule guvernator, noi mai avem avioane?!?
Dar ne dăm cocoși, că-i avem pe aliați in spate! Dar oare chiar vor sări in caz de ceva? dacă vor avea vreun interes, da!

Dl. Basescu are...

dreptate. Romania este prezenta deasupra Ucrainei cu 2 tipuri de avioane: cele de hartie si cele invizibile. Acestea din urma sunt de ultima generatie: nici macar pilotii nu stiu cum arata.
AMR 8 luni.

"Aviatia romana opereaza deasupra Ucrainei"

... si Grippen maghiare se ocupa de spatziul aerian al Romaniei :-)) "PrEtinu' la nevoie se cunoaste!" ;-)
Ma intreb daca are NASA atatea Jumbo-Jets sa care in spinare MiG-urile-21 romanesti ;-)
http://www.commerce.gov/sites/default/files/imagecache/custom_crop_350x230/images/2011/june/shuttle_piggyback.jpg
(Operatziunea Piggy-back ..)

 

....

E ianacceptabil ca Presedintele Romaniei ,sa sustina un guvern ucrainean ,care le-a luat romanilor din Bucovina , Maramuresul ucrainean si Basarabia de Sud ,dreptul de a-si folosi limba materna , chiar din prima zi de guvernare.De ce trebuie sa faca jocul american ,in detrimentul romanilor din Ucraina ?Chiar trebuie sa linga pantoful unchilui Sam ,in orice conditii ?
Guvernul asazis european din Ucraina e un guvern antiromanesc si ilegitim , fabricat si nicidecum rezultat in urma unui scrutin popular.

Mey be.li.co$ilor, pe care...

.. canal se da razbelu' ?

Este si una si alta...

..dar faptul ca isi bate joc de o tara si ne trateaza ca pe o colonie vi se datoreaza. Pentru ca acum doi ani l-ati girat ,apoi ati mai facut-o de doua ori doar pentru linistea dumneavoastra. De populatia si tara care se scufunda in mizerie si asista cu neputinta la hotiile acestui guvern " cinstit " nu va pasa nici dumneavoastra nici guvernantilor. Aceste accese de " manie " nu sunt decat vorbe goale si seci impotriva celui care face ce vrea muschii lui in aceasta tara si care are ,se pare , girul ascuns al domniei voastre. faptele sunt cele care v-ar spala si nu balacarela cu un mitoman ipocrit .

 

Eu zic ca voi sa va faceti republica Basescu....

...acolo unde si-a luat Hotul mosie si sa traiti cum vreti voi acolo cu Udrea, Videanu, Ungureanu, Bok si toti lingaii!

 

Presedintele nu a avut incotro , dat fiind procentele

obtinute de fiecare data de PSD - in alianta sau nu cu alte formatiuni (de fatada , fireste ...)

Atata vreme cat actualele mici franturi care cica sunt partide de opozitie nu reusesc sa convinga ... se va mai prelungi dominatia PSD .

Cam nasol cu Ucraina !

ps - vad ca rusofonii din Romania nu se lasa ! ... ne vedem in strada .

@ Ghilotina....

..ai perfecta dreptate,dar imi vars si eu amarul si ma supar cand vad ca pe zi ce trece numarul celor care " cred " in socialismul Pontac este tot mai mare,iar lipsa de discernamant si acceptarea hotiei ca politica de stat este aplaudata si impartasita cu veselie.

@JE

Sa stii ca numarul celor care mai cred in Ponta si in PSD scade de la o zi la alta. Pentru oricine are ochi de vazut si urechi de auzit, guvernarea Ponta este dezastruoasa. Nu zic ca guvernarea Basescu-Boc a fost mai breaza,la urma urmei toati politicienii sunt de aceeas teapa, dar trebuie sa avem incredere, trebuie sa speram ca lucrurile se vor imbunatati si ca intr-un final vom merge si noi pe calea cea buna. Politicienii de azi trebuie schimbati si trebuie sa lupta pentru asta. Soarele va straluci si pe strada noasta, o sa vezi!

@ghilotina

aveam pretentii la tine, am crezut ca esti pdlista, dar acum mi-ai spus cine esti: esti basista.
sunteti ami rau de cat cei care l-au tinut pe ceausescu la putere.
base, presedintele tau iubit, cat timp a guvernat( prin umila sa sluga emicboc), a desfiintat armata romana.
el spune ca noi trimitem aviatia sa patruleze in ucraina. CU CE?
mai avem vreo 12 aeronave disponibile de zbor, din care daca jumate sunt in masura sa faca serviciul de politie militara.
mai oamneni buni, regimul basescu n-o sa tina ca cel al lui ceausescu. orientati-va cat mai aveti timp.
base la anul pe vremea asta, daca justitia isi face treaba, va fi dupa gratii. acolo unde este locul

Mai minte omul dar nici chiar asa ....

...mai marinarule! Cred ca mai degraba esti pirat decit marinar! Multa ura ai in tine....pai pina cind mai otravitule?

 

La cine te referi?

La pontac?

Ponta a ajuns ca Ceausescu!! Si ala uita ce decrete si legi

semna!

Daca presedintele are dreptate, e trist sa avem un premier cu Alzheimer!

 

Cica..... Base "iese la atac"....

Da' de unde "a iesit"?
Unde era bagat?
Si ...a fost base vreodata altfel decat in aceasta pozitie, a permanentei acuzari, a permanentului scandal, a permanentei intrigarii abjecte???
Urat, penibil caracter!
OUT din lumea politica!

 

A reusit sa se mai faca...

...inca odata de tot......r.a.hatul Istanbulului!

Daca Ponta spune adevarul lafel de convis cum

sustine ca nu a plagiat, atunci... personal cred minciunile lui Basescu decat adevarurile premierului....

Ca faci, ba'?

Iar esti de servici, ca nu mai fusesi demult. Te dadura astia de la antene si russia today da somer, dar azi te-ai redimuit: ai umplut forumul de muci si flegme!

Auzi mai Basescule!

"Pe 12.02.2013, pretul era de 253 de lei/ Mwh. Pretul mediu de ieri a fost de 116 lei/ Mwh" Mai mincinosule! daca ar fi asa cum spui......as plati factura pe martie la juma de pret.....aud?

 

pai daca nu ai habar de economie ....

Macar de perceptie , vezi ca ai incurcat cifrele .

Cred ca le-a incurcat seful tau....

...care iese sa minta in fiecare seara la ore fixe! Ducea-l-ar apa M.Negre departe....departe de tarmul Romaniei ca otravit mai este!

intraba-l

Pe ponta de ce platesti mai mult

"Banul" nu mai valoreazã nimic in zilele noastre!

Nici mãcar ca rest nu-l primesti!
P.S. Renuntã la comentarii economice (habar nu ai cu ce se manancã OPCOM). Doar injurã cã la atat te pricepi.

Lasa bre ca introduce Isarescu BITCOIN ;-)..

.. si ne platim toate datoriile cu aphonu' smart ;-)

Normal nu a terminat fiita de luat banii grasi de la Gazprom

Iar dupa tine potopul cu sutele de milioane de euroi ascunsi prin lume. Te doare exact in spit de soarta romanilor alcollistule si tradattor de tara. Mai ai tupeu sa vorbesti de razboi tu care ai bagat mereu batul prin gard ca sa-i infurrii pe rusi aiurea. A mai disparut unul impuscat la ordinul rusilor vezi ce faci.

 

Banul , pretul pe piata libera e una si factura matale

e alta . Ca o platesti altcuiva .....

Sunt curios : cine va asculta de ordinele lui Ponta in caz de razboi !?? Dumneata !??

Du-te mah si tzopaie-n cocineatza aia de-i zici...

... biserica baptista.
Tu de care taliban esti?: pentikostal, methodist?

Si mai lasa-ne cu aghiazma ta perciunisto-yankee, se baga si amaratzii de Ponta & Base in chestia cu Ukraina, ca Mussolini in Grecia. Si dupa aia tzipa amandoi isterici dupa amerloci, sa vina "Wehrmachtu' yankeu" sa-i scape pe "urmashii Romei" de cotonogeala muskalului :-(

precedentul kosovo

cine l-a creat ba chelule pitic?

 

Sa ne feresca Domnul ...

ca la ce armata avem in acest moment , ne ocupa si galeria Rapidului !!! Cine mai face parte din armata Romana ? Rezervistii ? 80 % din unitati sant societati comerciale , iar ofiterii sant decimati mai rau ca doctorii !!! Fereasca Dumnezeu de un atac terestru ca in 25 de minute sant in Bucuresti !! Si mai ii si ajuta localnicii , daca sant manjiti cu ceva lovele !!!! Le arata si trasee ....

 

Oare ce opereaza aviatia romana in Ucraina? Buzunare?...

.

Scrie frumos cu condens pe cer "Happy Birthday ..

... dear Google -25 years"

Aviatia opereaza deasupra Ucrainei

Pazea, agricultori ucrainieni! Venim la arat cu migul!

 

:-) Mai bine cu MiiG-ul romanesc, decat cu drona amerloca! ;-)

Ca MiG-ul mai da si pe langa :-))))

Domn baselu

e singurul presedinte a unei tari NATO care actioneaza dupa capul lui.Adica crede dumnealui din lumea iluzorie de la palatul Cotroceniului ce spune.De la inceputul conflictului artificial creat numai domnia sa,daca pot sa ma exprim asa,se baga unde nu-i fierbe oala.Absolut toate statele UE vorbesc si iau atitudine in numele UE si NATO nicidecum in numele tarilor respective,adica Polonia nu spune prin presedinte ca avioanele poloneze actioneaza in favoarea instalarii unui grup la putere intr-un stat independent membru ONU fara respectarea uzantelor.Nu exista absolut nici o cerere oficiala a Ucrainei sa vina baselu cu avionul.
Oricum e un mincinos care nu mai sperie pe nimeni,ca Romania nu are absolut nici un avion de lupta,ci numai doua de transport,ca al treilea s-a prabusit cu Iovan.Poate maine mai ia una mica si ne anunta ca a trimis un portavion romanesc pe Bistrita aurie sa-i ajute pe ucrainieni.
Urmaresc cu atentie orice aparitie a lui si a lui ponta ca sunt ca in filmele cu Stan si Bran.
PS.Ziare.com ati vazut ce comentariu adecvat am,asa ca va rog sa ma sanctionati pentru comentariu decent,fara insulte,atac la persoana sau cu conotatii sexuale explicite.Sa traiti domn Basescu.

 

"..opereaza deasupra Ucrainei.."

?? Deja-i 1 aprilie?

Mai multe certificate:mai multi bani platiti de noi factura lumina.

"Romania efectueaza, in luna martie, zboruri deasupra Ucrainei"
De ce,ne mananca in dos si vrem sa marim tensiunile cu rusii care ne pot zice ca la ucrainieni 40% majorare pret gaze?
"reducerea numarului de certificate verzi"
Masura corecta intrucat acet pret il suportam noi pe factura de mai mult timp fiind o forma de subventionare.
Apropo viitorul sot al ficei notar al dl.presedinte tocmai cu asta se ocupa defrisarea unui zone vaste protejate(dar nu pentru toti) in Arges si construirea de microcentrale,deci are nevoie de multi bani deci de multe certificate verzi.Astia doresc sa detina siteme regenerabile dar platite de noi pentru constructia lor.La final le apartin si incep sa curga banii tot de la noi.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor