Ziare.com

Basescu, catre Mariana Campeanu: Astept Inspectia Muncii!

Luni, 25 Iunie 2012, ora 20:05

   

Basescu, catre Mariana Campeanu: Astept Inspectia Muncii!
Dupa ce ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a solicitat Inspectiei Muncii sa verifice cum a fost incadrat Daniel Funeriu la Administratia Prezidentiala, Traian Basescu i-a transmis ministrului Muncii ca asteapta inspectia.

"Doamna Campeanu, astept Inspectia Muncii", i-a spus luni Basescu ministrului Muncii, informeaza Evenimentul Zilei, citand Agerpres.

Pop trimite Inspectia Muncii la Administratia Prezindentiala, din cauza lui Funeriu (Video)

Ministerul Educatiei a sesizat Inspectia Muncii (IM) in legatura cu angajarea fostului ministru Daniel Funeriu, consilier la Administratia Prezidentiala, pe motiv ca acesta nu are o diploma de bacalaureat echivalata in Romania si nu a echivalat studiile superioare.

Inspectia Muncii il contrazice pe Pop: Nu am primit nicio sesizare referitoare la Funeriu

Anuntul a fost facut, luni, de ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5318 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
42 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

L-au angajat pe PFA!

Nu e simplu angajat, e pe un PFA care presteaza pixeli catre prezident!
Te apuca greeeatza!

 

Bea un pic de zeama de lamaie...

.

de ce nu mai trimite ponta

o scrisoare la Natura sa-l toarne pe Funeriu, sa vedem ce zic si aia. Poate isi cer scuze - merita incercat

Mai degraba sa bem noi ca, la cate ineptii

debiteaza...

sa vedem bac-ul celui care analizeaza doctoratele altora

Finita la comedia portocalia !

 

Are dreptate Pop, daca nu a plagiat nimic, atunci nu e competent....

In USL, plagiatorii si hotii sunt oameni de baza....

 

m-am uitat in Cv-ul lui Funeriu

in tot ce se gaseste pe net, nu exista nici macar o carte citata, o scriere,un titlu, ceva. In unul singur, am gasit, "numeroase articole in diferite reviste", Nature, fiind prima!sunt convinsa ca acum o sa ridice misterul si se va lauda cu diplomele lui, ca orice om care le-a obtinut cu greu!

mai invata sa cercetezi pe internet,....

...si dupa aia vorbeste in scris:
“Communiqué de Presse
mercredi 13 juillet 2011 par Webmaster
Monsieur Daniel FUNERIU, aujourd’hui Ministre de l’Éducation de Roumanie a passé son Baccalauréat au Lycée International des Pontonniers. Reçu brillamment à l’examen, il laisse encore aujourd’hui un souvenir ému par sa personnalité hors du commun. De l’avis de ses professeurs, il était "brillantissime", ils le voyaient promis à un brillant avenir, "un futur Prix Nobel" disent les enseignants. Elève de Terminale Scientifique il avait été félicité par l’Inspecteur d’Académie de l’époque, Monsieur Murckensturm pour son 2ème Prix aux Olympiades Nationales de la Chimie car il témoignait outre ses capacités intellectuelles, de la persévérance et de son application dans tous les domaines. Le lycée des Pontonniers est fier de pouvoir compter dans ses anciens élèves une personne d’exception"
http://www.lyc-sections-internationales-strasbourg.ac-strasbourg.fr/spip.php?article1040".

p.s. este adevarat ca asta nu a aparut la greutate net ci pe internet. inapoi la scolarizare savanto!

Mai cauta, pana una alta iata cate ceva despre

Dl. Funeriu.
"In 1988 a fugit din Romania comunistă, de unul singur, in Franța, la varsta de 17 ani. In liceu a fost olimpic internațional la chimie. In anul 1999 a obținut titlul de doctor in chimie la Universitatea Louis Pasteur din Strasbourg, sub coordonarea laureatului Nobel in chimie, profesorul Jean Marie Lehn.
In anul 2006 a obținut un grant de cercetare oferit de Uniunea Europeană (UE), de 2 milioane de euro (Marie Curie Excellence Grant, cel mai competitiv proiect UE, cea mai mare finanțare acordată de UE pentru un proiect individual.
Tot in 2006, și-a fondat o echipă de cercetare la Universitatea Tehnică din München"
Faptul ca, nu si-a echivalat studiil in Romania, nu are nicio relevanta cata vreme fiind o tara UE si recunoscand diplomele din Franta si Germania, este o manipulare grosolana sa se afirme ca Funeriu nu are bacalaureatul!
Si cine face speculatii si hauleste mioritic?
Cu precadere, "doctorii" din USL!
Cele bune!

@ ioanaiiiiii si Carrandash

Ioanaiiiiii si Carrandash: Nu ati cautat unde trebuia. Iata articole stiintifice:

Daniel P Funeriu, Jörg Eppinger, Lucile Denizot, Masato Miyake1, Jun Miyake:
"Enzyme family–specific and activity-based screening of chemical libraries using enzyme microarrays"
Nature Biotechnology 23, 622 - 627 (2005)
http://www.nature.com/nbt/journal/v23/n5/full/nbt1090.html

Jörg Eppinger, Daniel P. Funeriu, Masato Miyake, Lucile Denizot, Jun Miyake:
"Enzyme Microarrays: On-Chip Determination of Inhibition Constants Based on Affinity-Label Detection of Enzymatic Activity"
Angewandte Chemie International Edition:
Article first published online: 25 AUG 2004
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cbic.201100645/suppinfo

@ ionaniiiii

Funeriu are vreo 30 de articole stiintifice. Sint destul de multe. In plus, sint publicate in reviste de renume: Nature Biotechnology de exemplu are un factor de impact 31, iar Angewandte Chemie (unde are chiar un articol ca unic autor) este iarasi o revista foarte bine cotata. Ca sa iti dai seama, in Romania, unui candidat pentru postul de profesor universitar i se cer in jur de 10 puncte ISI. Nu gasesti articolele direct pe net pentru ca ar trebui sa ai acces la o baza de date (ISI Web of Science sau ceva similar).

mai omule,

te-ai ratacit pe forumul asta!aici se adreseaza numai injurii.aici nu-i nevoie de pareri inteligente.mai bine vezi ce face zavoranu,dragusanu si celelalte "vedete" carpatine!!!

Frequently drawn conclusions:

Părerile inteligente sunt oricand mai importante, dar u le poți aștepta de la cei care urmăresc și vorbesc despre emisiuni cu Drăgușana, Zăvoranca și alte "alea"...

Frequently given answers:

Vezi că am lăsat o literă să ai și tu de ce să te "agheți"...

PFA sau nu Funeriu va trebui sa-si prezinte diplomele

Sa vedem si noi ministrul-turnator ce diplome poseda

 

Nu are bre BAC-ul!

Are una falsa, ...fals si uz de fals, forma continuata!
De la 3-5 ani, art. 231 CP!

nu are bac-ul ?

daca e luat in Franta, nu e valabil?
Daniel Funeriu a obtinut Bacalaureatul in anul 1989, la Lycée International des Pontonniers, din Strasbourg, Franta, după parcurgerea a 11 clase la Liceul de Filologie-Istorie din Timisoara, sectia de chimie-biologie, si a clasei a XII-a la Lycée International des Pontonniers, potrivit Ministerului Educatiei.

Pe perioada liceului, Daniel Funeriu a obtinut mai multe premii nationale si internationale la olimpiadele de chimie, precum si premiul II la olimpiada de chimie din Franta, in anul 1989. In anul 1995, a obtinut, ca sef de promotie, masterul in chimie organică si supramoleculară la Universitatea "Louis Pasteur" din Strasbourg, iar in 1999 a devenit doctor in chimie al aceleiasi universităti, cu distinctia Magna cum Laude. Conducătorul său de doctorat a fost profesorul Jean-Marie Lehn, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/funeriu-in-vizorul-itm-diploma-de-bacalaureat-verificata-de-inspectori_955808.html#ixzz1ypRrW6lF

are bre, are, asa ca ...

“Communiqué de Presse
mercredi 13 juillet 2011 par Webmaster
Monsieur Daniel FUNERIU, aujourd’hui Ministre de l’Éducation de Roumanie a passé son Baccalauréat au Lycée International des Pontonniers. Reçu brillamment à l’examen, il laisse encore aujourd’hui un souvenir ému par sa personnalité hors du commun. De l’avis de ses professeurs, il était "brillantissime", ils le voyaient promis à un brillant avenir, "un futur Prix Nobel" disent les enseignants. Elève de Terminale Scientifique il avait été félicité par l’Inspecteur d’Académie de l’époque, Monsieur Murckensturm pour son 2ème Prix aux Olympiades Nationales de la Chimie car il témoignait outre ses capacités intellectuelles, de la persévérance et de son application dans tous les domaines. Le lycée des Pontonniers est fier de pouvoir compter dans ses anciens élèves une personne d’exception"
http://www.lyc-sections-internationales-strasbourg.ac-strasbourg.fr/spip.php?article1040
--------------------------------------------

...pregateste-te sa platesti din gros daune civile serioase pentru defaimare la adresa cetateanului Daniel Petru Funeriu, in solidar cu interimaru' de ieducatie agramat pop liviu, posturile de televiziune si celelalte mijloace mass media care au difuzat stirea falsa privitoare la faptul ca Daniel Funeriu nu a trecut examenul si nu poseda diploma de bacalaureat.

Te credeam putin mai ....?

Tu crezi ca daca ceva era fals in studiile lui Funeriu ,"Plagiatori si analfabetii din occident"il mai angajau,chiar crezi ca un laureat al premiului Nobel isi pune obrazul ca Nastase pentru Ponta?
Diplomele si studiile lui Funeriu au fost fffoarte atent verificate de cei de la Felix TV si dupa o abureala si-au cerut scuze.

cui ba, tie ?

cine esti tu, tobosaru' vremilor noi de la primarie, sau socotitor cu abacu'n pridvor? hai si misca-ti bilele !

Degeaba te dai cocos...

....marinelule! Nu domnia ta trebuie sa astepte inspectia muncii ci salariatul care nu te-a tras de mineca sa-ti spuna ca protejatul dvs nu are bacul OK!

 

citeste si da mai departe....

“Communiqué de Presse
mercredi 13 juillet 2011 par Webmaster
Monsieur Daniel FUNERIU, aujourd’hui Ministre de l’Éducation de Roumanie a passé son Baccalauréat au Lycée International des Pontonniers. Reçu brillamment à l’examen, il laisse encore aujourd’hui un souvenir ému par sa personnalité hors du commun. De l’avis de ses professeurs, il était "brillantissime", ils le voyaient promis à un brillant avenir, "un futur Prix Nobel" disent les enseignants. Elève de Terminale Scientifique il avait été félicité par l’Inspecteur d’Académie de l’époque, Monsieur Murckensturm pour son 2ème Prix aux Olympiades Nationales de la Chimie car il témoignait outre ses capacités intellectuelles, de la persévérance et de son application dans tous les domaines. Le lycée des Pontonniers est fier de pouvoir compter dans ses anciens élèves une personne d’exception"
http://www.lyc-sections-internationales-strasbourg.ac-strasbourg.fr/spip.php?article1040

cred ca e prea modest,

nu vrea sa vada nimeni diploma lui, sa nu complexeze populatia globului!gasiti alta explicatie?

Carrandash Rank user: x3 25.06.2012, 20:57

Nu stiu ce are si ce nu are!
Pe teritoriul Romaniei e valabila Diploma de Bacalaureat luata prin examen scris si oral dupa absolvirea a 12 clase de liceu sau o diploma ECHIVALATA!
Bac luat in Romania nu are ca a plecat in casa a 11-a , echivalata nu are, deci nu are..ce puii mei, ca ma enervez deja!

Tu ai invatat sa citesti? Silabiseste cum poti si citeste mai

sus.
Daca tot nu intelegi atunci ii bai cu tine!
Si poate fi ireversibil.

@Apollo13,

eu cred ca n-ai amerizat, ci ai picat in cap!!! (dupa zborul ala!)

Printr-un simplu gest, de scanare si publicare pe blog

a propriei diplome de bac, dl Funeriu ar fi stopat din fasa toate speculatiile si situatiile penibile in care a pus Presedintia si pe TB de-a lungul timpului. Ce era oare atat de greu? Ii place sa fie mereu in centrul barfelor si sa-l oblige astfel pe TB sa-l apere in tot felul de atacuri?

 

Ce sa scaneze?..Retina?

Nu are ce!
Fatza i-ai vazut-o de atatea ori..diploma nu are..
Rusine Dinu Patriciu!

ti-ai facut inventaru' prin buzunare, ca...

...esti pasibil sa platesti daune civile barosane pentru defaimare ?

cui sa le-o arate....

..plagiatorului pictor tonta, studentului repetent antenescu chiulescu crin et ejusdem farinae?
“Communiqué de Presse
mercredi 13 juillet 2011 par Webmaster
Monsieur Daniel FUNERIU, aujourd’hui Ministre de l’Éducation de Roumanie a passé son Baccalauréat au Lycée International des Pontonniers. Reçu brillamment à l’examen, il laisse encore aujourd’hui un souvenir ému par sa personnalité hors du commun. De l’avis de ses professeurs, il était "brillantissime", ils le voyaient promis à un brillant avenir, "un futur Prix Nobel" disent les enseignants. Elève de Terminale Scientifique il avait été félicité par l’Inspecteur d’Académie de l’époque, Monsieur Murckensturm pour son 2ème Prix aux Olympiades Nationales de la Chimie car il témoignait outre ses capacités intellectuelles, de la persévérance et de son application dans tous les domaines. Le lycée des Pontonniers est fier de pouvoir compter dans ses anciens élèves une personne d’exception"
http://www.lyc-sections-internationales-strasbourg.ac-strasbourg.fr/spip.php?article1040

nu domnule,

sa o depuna si el la angajare, ca toata lumea! la, cum ii zice acum, nu cadre, ca asta face Basescu, la Resurse umane!

Nu doctore! Era absurd sa se disculpe in fata unor latrai de

duzina.
Nici eu n-asi fi facut-o.
Demnitatea unui om este greu de perceput de catre cei care n-o au.
Cele bune!

EA STIE LEGEA?

Habar n-are! A dovedit-o zilele trecute cand a fost intrebata de ce ia si salar si pensie? Si ea zicea ca nu stie de aceasta lege!

 

Carrandash

ati postat de 5 ori aprecierile liceului! le-am citit, m-am uitat chiar pe site-ul liceului, cum spuneam, dl Funeriu este de o discretie inexplicabila! citati va rog niste opere ale domniei sale, eu nu am gasit!
am vazut acum si un Cv de la AD ASTRA, tot asa scrie, numeroase articole...... etc, cu mentiunea ca daca vrem,le putem cere. Poate le cereti dumneavoastra! stiti ce m-a mirat citind CV -ul varianta AD ASTRA( unde dl Funeriu este membru in Consiliul de administratie)? De ce o fi vaduvit dl Funeriu cercetarea stiintifica de aportul unui geniu de talia domniei sale?

 

Daniel P Funeriu, Nature Biotechnology 23, 622 - 627 (2005)..

De obicei nu postez despre politica, dar pentru ca este vorba despre activitatea stiintifica a unei persoane, iata ce am gasit:

Daniel P Funeriu, Jörg Eppinger, Lucile Denizot, Masato Miyake1, Jun Miyake:
"Enzyme family–specific and activity-based screening of chemical libraries using enzyme microarrays"
Nature Biotechnology 23, 622 - 627 (2005)

http://www.nature.com/nbt/journal/v23/n5/full/nbt1090.html

"Enzyme Microarrays: On-Chip Determination of Inhibition Constants Based on Affinity-Label Detection of Enzymatic Activity"
Jörg Eppinger, Daniel P. Funeriu, Masato Miyake Dr.2, Lucile Denizot2, Jun Miyake
Angewandte Chemie International Edition:
Article first published online: 25 AUG 2004
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/cbic.201100645/suppinfo

ASA, SI?... TU Ai INTZELES CEVA???...

Sau ai impresia ca copy/paste tzine loc de inteligentza?
Daca ai habar de ce sint alea supra-molecule, ca de asta e vorba, tzine-ne domnule un seminar!
Sa ne-amuzam si noi...

Va maninca circumvolutziunile de savantzi da' habar n-avetzi ce-i aia o molecula macar!

Aia de stim ce-i aia activitate enzimatica n-avem nevoie de ... copiutze de la Funeriu.
Iar aia de sint habarnautzi, la ce le-ar folosi copy/paste-ul asta?
Sa vedem noi cit de inteligent esti tu?
Nici asta nu ne intereseaza, domnu' "profesor"!

Frequently given answers:

Iar faci pe deșteptu, pisi, cu comentarii care n-au nicio legătură cu Funeriu, da', ca de obicei, nu e cazu'. Lumea a văzut cine ești tu...
Asta cu "circumvolutziunile" din ce dicționar de £10846,72 ai mai scos-o?
Hai, uimește-ne cum "i-a" potu' unu' ca tine.

P.S. Ți-ai găsit diacriticele pe tastatură? :)) Mă umflă rasul...

da,. domnule, multumesc!

raspund cu aceasta ocazie si colegului de mai jos! sigur ca n-am inteles nimic, decat ca dl Funeriu a publicat impreuna cu echipa din care facea parte niste articole stiintifice! rezulta si din Cv, cum spuneam, nu scria si ca este coautor, presupun ca in domeniul domniei sale nu poate publica ceva de unul singur. Am citit si ca a avut un doctorat apreciat si ca tatal domniei sale a lucrat la Strasbourg, la Universitate.
CV IONEL FUNERIU ...
Specializări, documentări :
• Universitatea din Strasbourg (Franta) — 1984–1987 ; ...
- Lector de limba si civilizatia romană la Université des Sciences Humaines, Strasbourg (1984–1987) ; ...
Cursuri universitare :...
• Cours de langue et civilisation roumaines, Université des Sciences Humaines, Strasbourg, 1985 ;
Volume multiplicate ca unic autor :
- Cours de langue et civilisation roumaines, Tipografia Universitătii de Stiinte Umaniste, Strasbourg, 1986. ...
Conferinte :
• Latinitatea limbii romane — Strasbourg (Franta), 1985 ;" a predat pana cu un an inainte ca tanarul sau fiu sa fuga de acasa, taman la Strasbourg!
Meritoriu, asta ma face sa ma mir si mai mult, de ce a dat nastere unui asemenea scandal si nu a aratat diplomele alea nenorocite, care fac dovada studiilor? Ca toti am fost impresionati de cunostintele domniei sale,mai ales cand a demonstrat ca viteza pumnului prezidential spre fata copilului, ar fi trebuit sa fie de 70km/h, ceea ce, zicea ca este imposibil!Acum imi dau seama si eu, am vazut la testele de masini, dupa 60km/h, la impact, pasagerii se fac praf!Si uite cum se naste indoiala, nu cumva dl Funeriu o fi calculat gresit, ca baiatul ala a ramas intreg in urma impactului cu pumnul basescian, i s-a dus numai putin, capul pe spate! Revenind, dl Funeriu este un personaj ridicol si fara indoiala complexat, nu stiu de ce, treaba domniei sale, in masura in care nu afecteaza spatiul public! daca nu ar fi fost asa, nu am fi discutat acum despre diploma lui de BAC!

Fa o pauza si cauta lucrarile lui Mang si Pop, da cu perseve-

-renta te rog!
Si-apoi ia o aspirina, iar duminica, cauta-ti un preot sa te spovedesti.
Ajuta.

bre,Y I faq 23:07

matale se pare ca esti "moderatorul" forumului.vorba aia;"bata-l doamne patrunjel,nu ma pot ...."misca" de el!"
oricum,eu de fapt am vrut sa te intreb ce parere ai despre roll-urile vietnameze comparativ cu cele chinezesti."aruncatul" cu parerea matale intotdeauna "conteaza"!!!bre,te platesc astia degeaba!!!intentionat iti spun "tu"...ca sa ajungi "domn" tre' sa mergi la scoala!!!da' nu-ti fa griji...in RSR ajungi "doctor" in trei saptamani cu 1000 de euro!!!si se vede!!!

@fgrooster,

sunteti picati in cap!!!
Pai cum dracu sa-ntelegi la pregatirea ta!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor