Basescu, cel mai periculos om din Romania de la paharnicul Ulea - vezi cine o spune

Luni, 02 Iulie 2012, ora 15:10
12788 citiri
Basescu, cel mai periculos om din Romania de la paharnicul Ulea - vezi cine o spune
Foto: Max Media

Lumea politica este intr-un plin scandal. Politicienii se ataca intre ei, se lupta in replici care mai de care mai intepatoare pe la televiziuni si pana la urma cine are de suferit? Romanii.

Cine este de vina pentru toate acestea? Traian Basescu, crede actorul si profesorul Florin Zamfirescu, care il considera pe presedinte "cel mai periculos om pe care l-a avut Romania de la paharnicul Ulea", cel care l-a tradat pe Stefan cel Mare.

"Un scandalagiu de prima mana. Un om care provoaca in Romania toate dezastrele, si toate certurile, si toate zazaniile. Este cel mai periculos om pe care l-a avut Romania de la paharnicul Ulea, de la cel care l-a tradat pe Stefan cel Mare, de la tradatorii aia de tara Spancioc si Stroici, cei doi boieri care l-au tradat pe Lapusneanu. De la Spancioc si Stroici incoace, Basescu este cea mai mare cacialama pe care a avut-o Romania", a rabufnit actorul.

Florin Zamfirescu nu se fereste sa spuna cat de mult regreta ca la un moment dat a votat cu Basescu, ba chiar, in urma cu ceva timp, marturisea ca ii vine sa isi taie mana cu care a pus stampila pe numele presedintelui.

Artistii, despre proteste: Imi vine sa imi tai mana cu care l-am votat pe Basescu

"Domnul presedinte pentru mine are nota 0 dupa ce l-am votat, dupa ce ne-a pacalit. A reusit sa ma pacaleasca in primul act al piesei, ca sa zic asa si apoi in actele urmatoare s-a dovedit a fi o cacialma", a mai declarat actorul pentru Ziare.com.

"Politicienii nostri sunt cei mai mari dobitoci din Romania"

L-am intrebat pe profesorul Zamfirescu daca vede in oamenii nostri politici niste actori. Raspunsul a venit imediat.

"Politicienii nostri sunt pusi in postura de a fi actori si din cauza asta se vede ce prosti actori sunt", crede actorul.

De ce crede Zamfirescu ca politicienii nostri nu sunt actori buni? Pentru ca iti dai seama imediat ceea ce urmaresc, ne-a mai spus acesta.

"Li se vede intentia, care e total diferita fata de ceea ce se asteapta de la ei. Se asteapta de la ei grija pentru tara asta, grija pentru societate, grija pentru bunul mers al lucrurilor si ei au doar o singura mare grija: pentru ei, pentru a-si face socotelile ca odata ce au terminat cu activitatea politica sa fie niste oameni realizati. Ce inteleg ei prin realizati ramane de comentat, dar mai bine nu comentam. Politicienii nostri se manifesta prin a fi selectionati cei mai mari dobitoci din Romania. Nu stiu cum dracu, cine e mai dobitoc ajunge politicia", a mentionat Florin Zamfirescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Basescu paharnicul Ulea, #Basescu tradator paharnic Ulea , #presedinte