Basescu, despre scandalul Atanasiu: I-as fi "cerut capul", indiscutabil (Video)

Marti, 12 Mai 2015, ora 22:46
6410 citiri
Basescu, despre scandalul Atanasiu: I-as fi "cerut capul", indiscutabil (Video)
Foto: Administratia Prezidentiala (Arhiva)

Traian Basescu, fost presedinte al Partidului Democrat, spune ca daca ar fi fost in locul lui Vasile Blaga ar fi cerut sanctionarea lui Teodor Atanasiu dupa declaratiile scandaloase facute la adresa democrat-liberalilor.

"Si eu as fi incercat sa calmez lucrurile pentru ca, ce sa faci acum, sa spui, dupa ce te-ai dus cu traista in bat luati-ma si pe mine in istoria voastra? Acum ce sa fac? Nu mai vreau in istoria aia si am iesit afara? Nu mai. Trebuiau calmate lucrurile. Dar i-as fi cerut capul lui Atanasiu, indiscutabil", a declarat Traian Basescu intr-un interviu acordat pentru psnews.ro.

PNL se clatina tot mai mult: Stenograme din ultima sedinta a liberalilor - acuze si reprosuri de ambele parti (Video)

Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca singurul care a avut de castigat din scandalul iscat zilele acestea in PNL este Catalin Predoiu.

"Cred ca singurul castigator a fost Predoiu pentru ca a primit reconfirmarea faptului ca va fi prim-ministru daca PNL castiga alegerile. (...) Bineinteles, pentru ca am vazut declaratiile pe urma. Ar fi foarte greu acum, dupa acest eveniment, ca, sa zicem la anul, PNL sa se intoarca. Pai raportarea la declaratiile lui Atanasiu ar fi cutremuratoare pentru ei ca fiind oameni care nu-si tin cuvantul", a comentat Traian Basescu.

Reactia lui Catalin Predoiu, dupa inregistrarea cu Atanasiu care spune ca PNL nu il va pune premier

In plus, fostul lider al PD le-a transmis liberalilor ca cine crede despre liderii PDL ca sunt "niste naivi pe care o sa-i invarta pe degete" se inseala.

"Deci, sunt oameni cu experienta politica si convingerea mea este ca ce a facut Atanasiu acum, cu asistenta doamnei Gorghiu, care si ea, fara sa spuna direct, lasa de inteles ca are dreptate Atanasiu, nu se mai poate repeta. Nu-i vad pe liderii PDL inghitind a doua oara un asemenea afront. Asta e", a declarat Traian Basescu.

Gorghiu, despre scandalul din PNL: Nu voi face niciun fel de ancheta

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Basescu Atanasiu scandal PNL, #Basescu Predoiu premier , #presedinte
Comentarii
Poza zambila
zambila
rank 1
Tara lui Basescu si Ponta ...jaf national de proprortii