Basescu i-a atacat pe Vantu-Nus si Voiculescu-Felix

Miercuri, 04 August 2010, ora 23:08
3085 citiri
Basescu i-a atacat pe Vantu-Nus si Voiculescu-Felix

Traian Basescu i-a atacat din nou, miercuri seara, la TVR, pe "moguli", afirmand ca posturile acestora de televiziune ii dezinformeaza pe romani.

In decursul emisiunii de la postul national de televiziune, seful statului s-a referit de trei ori la Dan Voiculescu si la Sorin Ovidiu Vintu. Pentru prima data Basescu a folosit, intr-un discurs public, informatia aparuta in media potrivit careia Sorin Ovidiu Vintu ar fi colaborat cu Securitatea, sub numele de cod "Nus".

Practic, de mai multe ori in timpul emisiunii, atunci cand s-a referit la cei doi patroni de media, seful statului a folosit presupusele nume de cod din dosarele acestora de la Securitate.

Prima data, chiar la inceput, atunci cand a explicat motivul pentru care a facut o vizita la Spitalul Militar Central: "M-am dus la spital si mi-am pus un tampon cu rivanol. Ziaristii vorbesc de multe ori in numele lui Nus, a lui Vintu asta, a lui Voiculescu, Felix. Oricate analize as aduce vor zice ca sunt falsificate. Cand va fi legea le voi publica".

Mai tarziu, dupa ce a acuzat bancile ca ar fi destabilizat bugetul acordand credite cu buletinul, seful statului s-a mai referit odata la Sorin Ovidiu Vintu. "Si trusturile de presa ne dau lectii. Vine Realitatea lui Vintu si ne spune ca sa facem. Oamenii cu bani au acum un tupeu incredibil", a declarat Basescu.

Ulterior, vorbind despre oamenii de afaceri si facilitatile pe care acestia le obtin de la stat, Traian Basescu s-a mai referit odata la patronul postului Realitatea TV.

"Televiziunea sa vine si ea si ne da lectii. Pentru ca asa a vrut justitia, plateste FPS 100 de milioane si CEC-ul 300 de milioane de euro, iar el ne da lectii. S-a depasit masura in tara asta. Cei cu bani au ajuns cu tupeul dincolo de limite care pot fi acceptate. Ei au nevoie - si asta au stimulat in toata perioada asta de criza - de dezbinare, neincredere, fura guvernul, fura presedintele, moare presedintele, schimbam, pentru ca mai au nevoie de o debandada ca la inceputul anilor 90, sa mai puna sub control tranzactiile statului", a spus Basescu.

"Aproape sloganuri pe care le folosesc televiziunile lui Nus si oamenii lui, televiziunile lui Felix si oamenii lui, le auzi la omul obisnuit. Aproape ca nu iti vine sa crezi ca poate prelua astfel de clise", a conchis Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Traian Basescu Vintu Voiculescu, #Basescu moguli, #Basescu media , #presedinte