Basescu il vrea pe Blaga la Primaria Bucuresti

Autor: Ana Ilie
Luni, 19 Martie 2012, ora 21:59
2624 citiri
Basescu il vrea pe Blaga la Primaria Bucuresti

Presedintele Traian Basescu considera ca Sorin Oprescu poate fi invins in alegerile pentru Primaria Bucurestiului, si ar vrea sa-l vada intrat in lupta pe Vasile Blaga.

"De ce n-ar candida un greu, Vasile Blaga? Mai trage o data! Mai incerci o data! (la primaria Bucurestiului - n. red.) Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru al PDL", a spus Traian Basescu, invitat luni seara la TVR.

In opinia presedintelui, o alta optiune pentru primarie ar fi Monica Macovei. Oricare ar fi insa candidatul PDL, acesta trebuie sa aiba cateva calitati suplimentare, in opinia sefului statului.

"Pe Sorin Oprescu il poti bate cu unul la fel ca el dar mai istet, ori cu unul care este total opus, o Monica Macovei. Dar trebuie sa mai aiba o calitate cel care il contracadideaza: sa ii spuna lui Oprescu in fata ce a facut - niciun proiect in Bucuresti nu este gandit, conceput de Oprescu. Pasajul Basarab e facut de mine... ala cu autostrada suspendata nu a reusit. Ala de la Unirii cu pauni si caprioare...nu am vazut niciun paun, nicio caprioara".

"Poate candideaza (Blaga - n. red.), cine stie?", s-a intrebat retoric Basescu. Atentionat ca le-a multumit "greilor" partidului ca s-au dat un pas in spate pentru a face loc tinerilor, deci de ce s-ar astepta ca acestia sa iasa din nou in fata, Basescu a replicat ca tinerii sunt promitatori, insa nu pot castiga Bucurestiul.

"Tot timpul le multumesc. Si acum le multumesc. Pentru locale... In partid nu trebuie sa blochezi ascensiunea, PDL a avut sansa sa-si creeze o noua linie de oameni politici, probabil din cei numiti acum o sa inmugureasca un ministru-doi... dar nu poti sa nu castigi o primarie!".

"Sa spui: greu! Voi le spuneti, presa, grei ai PDL. Ai pretentia sa fii greu, dar obiectivul tau sa fie sa te asezi la umbra unui colegiu, parca nu e asa greu, nu?", a incheiat Basescu.

Citeste si:
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Cîțu, despre impozitul progresiv: ”Liviu Dragnea a încercat doi ani să schimbe cota unică, este aceeaşi meteahnă”
Fostul președinte PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, despre dorinţa PSD de a se introduce o cotă progresivă, că Liviu Dragnea a încercat doi ani de zile să schimbe cota unică, şi ceea ce...
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Fenechiu susține că PNL nu e dispus să renunțe la cota unică de impozitare: ”A adus mult progres în România”
Liderul senatorilor liberali, Daniel Fenechiu, afirmă că PNL nu este dispus să renunţe la cota unică de impozitare şi consideră că partidul este pus în dificultate de faptul că PSD a adus...