Basescu, intalnire cu directorul Chevron Europe: Angajati cat mai multi tineri romani

Joi, 13 Martie 2014, ora 18:30
1951 citiri
Basescu, intalnire cu directorul Chevron Europe: Angajati cat mai multi tineri romani
Foto: Presidency.ro

Presedintele Traian Basescu a vorbit, joi, cu directorul Chevron Europe, despre posibilitatea angajarii de tineri specialisti care au absolvit universitatile romanesti.

Traian Basescu l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Derek Magness, director general al Chevron Europe Exploration and Production.

In cadrul intrevederii dintre cei doi, presedintele a vorbit despre "importanta transferului in Romania de experienta dobandita de compania Chevron in exploatarile de gaz de sist din SUA, ca o contributie la dezvoltarea si la asigurarea securitatii energetice a tarii noastre", transmite Administratia Prezidentiala.

Basescu se intalneste cu seful Chevron Europa si vicepresedintele Exxon Mobil

Totodata, Traian Basescu "a invitat reprezentantii companiei Chevron sa analizeze oportunitatea ca un numar cat mai mare de tineri specialisti care au absolvit universitatile romanesti sa poata fi angajati in activitatile pe care compania le desfasoara in diferitele zone din tara", se mai arata in comunicat.

De asemenea, presedintele s-a intalnit, joi, si cu Johnny L. Hall, vicepresedinte executiv al ExxonMobil Exploration Company, intalnire la care a participat si Mariana Gheorghe, director general executiv al Petrom.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Basescu intalnire director Chevron Europe, #Basescu discutii director Chevron Europe, #Basescu tineri romani Chevron , #presedinte
Comentarii