Ziare.com

Basescu, mesaj pentru Obama: Rugaciunile noastre se indreapta spre victimele atacurilor din 11 septembrie

Miercuri, 11 Septembrie 2013, ora 17:57

   

Basescu, mesaj pentru Obama: Rugaciunile noastre se indreapta spre victimele atacurilor din 11 septembrie
Presedintele Traian Basescu a transmis, miercuri, un mesaj presedintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, cu ocazia comemorarii tragicelor evenimentele de la 11 septembrie.

"Cu prilejul comemorarii tragicelor evenimente din 11 septembrie 2001, suntem profund emotionati de tragedia pierderii unor vieti nevinovate, provocata de atacurile teroriste care au socat lumea intreaga. Au trecut 12 ani de atunci. Alaturi de Statele Unite ale Americii, aliatii si partenerii cu care impartasim aceleasi valori, ne-am solidarizat intr-un efort neintrerupt pentru ca actiunile noastre sa faca posibil ca oamenii din intreaga lume sa fie la adapost de bigotism, extremism si ura.

Legaturile profunde de prietenie dintre tarile noastre sunt astazi mai puternice ca oricand, iar Declaratia Comuna privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI dintre Romania si Statele Unite ale Americii reprezinta materializarea legaturilor noastre si, totodata, un fundament solid pentru angajamentul nostru in favoarea securitatii si a stabilitatii internationale.

Cu prilejul comemorarii evenimentelor tragice din 11 septembrie va rog sa primiti, domnule presedinte, profunda mea compasiune si sa transmiteti poporului american gandurile si rugaciunile noastre care se indreapta astazi spre victimele atacurilor, spre apropiatii acestora si spre toti prietenii nostri americani", se arata in comunicatul publicat atat pe site-ul presedintiei, cat si pe pagina oficiala de Facebook a lui Traian Basescu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 793 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Domnule presedeinte ! Lasati-l pe patriarhul Daniel si cinul sau sa

...se roage.
Dumneavoastra actionati contra terorismului de orice fel de oriunde si atunci e bine !

Noi, retraim momentele de durere si intristare de acum 12 ani.

 

ale voastre ?..ale tale si ale mai cui ?....hai,cauta-ne pe afara !

.

 

Dumnezeu sa-i odihneasca...

iar islamistii vinovati de atac sa nu-si gaseasca linistea in mormant .

 

Inside 9/11 - Who controlled the planes? .

http://www.youtube.com/watch?v=WC9KZ2Yy5g4

" Celor in viata le datoram respect, mortilor insa le datoram numai

adevarul " - Voltaire. La 12 ani de la ' evenimentele ' care au socat si schimbat fata lumii, multi se intreaba, ca si in cazul asasinarii lui JFK, cum a fost posibil ?!...Nu numai moral, social-politic, etc., dar mai ales d.p.d.v tehnic ?!...A fost posibil ca un grup de beduini indoctrinati ( fie ei si scoliti ), condusi de un batran bolnav ( sub dializa ) aflat undeva in pesteri, in Afganistan, sa ' bata ' cea mai inarmata, sofisticata, dotata si controlata armata din lume din toate timpurile, care cheltuie sute de miliarde de $ anual cu mentinerea si retehnologizarea imensei sale baze logistice interne si externe, ori a fost altceva la mijloc ( ca si in cazul asasinarii Presedintelui American la Dallas, in nov.22, 1963 )...?!...Dintre numeroasele intrebari fara raspunsuri, sa amintim cateva...Cele 4 aeronave au zburat zeci de minute pe cerul ultra-protejat al US ( de si sub Programul NORAD ), de ce nu au fost interceptate ( ca de atatea ori inainte si dupa sept. 11 )...oooo, am uitat: N.O.R.A.D a fost dezactivat intrucat se faceau exercitii militare ( mai mult de 10 drills ), iar comanda militara a fost preluata temporar de catre Vice-Presedintele Dick Cheney...Coincidenta ?...La fel s-a intamplat si la Londra, cand cele patru exercitii au coincis cu cele patru explozii, ca locatie si timp, ori la Boston Maraton, cand participantilor li s-a spus ca nu trebuie sa se sperie, intrucat sunt exercitii ( drills )...De ce a fost prezenta F.E.M.A cu o noapte inainte in New York, lucru pe care nu l-a recunoscut pana recent ?!...Lasand la o parte faptul ca otelul nu se topeste la temperaturile degajate de catre kerosen ( ori benzina, motorina, etc. ), iar cele 2 blocuri au cazut in casa scarilor, in free fall, cum se face ca a cazut la fel si WTC-7, nelovit de nimic si anuntat ca s-a prabusit cu minute inainte de catre BBC ( a se vedea on 'youtube' anuntul BBC si in spatele crainicei, pe geam, WTC-7 in ' picioare ' inca )...Altceva: in cele 2 turnuri lucrau zilnic peste 50 000 ( cincizeci de mii ) de oameni, plus intre 150-200 de mii de vizitatori; peste 40% dintre lucratori au fost evrei ( doar ei sunt cei mai buni la business, nu ? )...cum se face ca au murit sub 5 ( cinci ), adica mai putin decat degetele de la o mana ?!...A se vedea on-line " Odigo Messenger " si faptul ca multi angajati la WTC au fost anuntati inainte sa nu se prezinte la lucru ! A se vedea on-line istoria celor cinci evrei care dansau, in vreme ce blocurile fumegau; au declarat la un post de radio israelian ca s-au aflat la fata locului ca sa documenteze (?! )...Cum poti documenta un eveniment neanuntat, daca nu ai cunoastere dinainte ca se va produce ?! Spatiul si timpul nu-mi permit sa pun alte intrebari, dar va rog sa verificati ce am postat...

 

cutremurator cifra 11 si impostorul de la cortoceni ,shocant !

imi pare rau sa anunt stimabilii "fani" ai impostorului ca din cele 11 state "semnatare" cum spunea el a sustinerii unui atac asupra Siriei astazi la pranz unul Letta -presedintele consiliului de ministri al Italiei a spus:este imposibil de stabilit(asta si sa vrut)responsabilitatea folosirii armei chimice ,dar fara un mandat ONU nu sustzinem un eventual atac amerloc !!!deci cum ramane cu declaratzia impostorului de acum 2 zile???!!!!

SS...idependentul...

vezi ca ai uitat sa spui ca americanii nu au fost pe luna .

 

Cosmar planetar...

Mi-aduc aminte cu groaza...credeam ca vad un film, nu-mi puteam crede ochilor...Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei disparuti tragic !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor