Basescu, mesaj pentru PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati (Video)

Sambata, 22 Martie 2014, ora 15:56
2961 citiri
Basescu, mesaj pentru PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati (Video)
Foto: Facebook/ Elena Udrea

Presedintele Traian Basescu le-a spus reprezentantilor Partidului Miscarea Populara ca nu ii pot fi urmasi daca nu castiga alegerile, in acest sens afirmand ca acest lucru inseamna "doua cifre la europarlamentare" sau chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentiale.

"Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Ca sa puteti face ceea ce spuneti ca vreti sa faceti - sa continuati modernizarea Romaniei inceputa de Emil Boc si de mine - trebuie sa castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare, daca nu chiar candidatul PMP sa fie candidatul dreptei la prezidentiale", a declarat seful statului, in ultima parte a discursului sustinut la reuniunea Fundatiei Miscarea Populara.

Basescu: Multi politicieni vorbesc de statul de drept, dupa ce l-au facut praf in 2012

Traian Basescu a mai spus ca va sustine si partidul, si fundatia, cat va fi in functia de presedinte, dorind ca PMP sa fie primul partid infiintat dupa anul 1991 care sa ajunga la guvernare.

Presedintele Traian Basescu a participat, sambata, la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara, alaturi de fostul prim-ministru Emil Boc si de lideri ai PMP - Eugen Tomac si Elena Udrea.

Udrea o asteapta pe EBa in partid, pentru europarlamentare: De ce n-ar fi si Elena Basescu in PMP?

Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

De asemenea, deputatul Elena Udrea a lasat sa se inteleaga ca o asteapta pe Elena Basescu sa candideze la europarlamentare din partea Partidului Miscarea Populara, chiar daca fiica presedintelui a strans deja numarul necesar de semnaturi pentru a candida ca independent.

"Am decis sa depunem listele (pentru europarlamentare - n.red.) luni, vom avea ultima etapa a definitivarii listelor, conform statului. Luni vom depune listele la BEC. Elena Basescu, din cate stim, are deja semnaturile necesare pentru a candida independent, inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe listele PMP", a declarat Elena Udrea, sambata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Basescu PMP alegeri europarlamentare, #Basescu PMP candidat prezidentiale, #Basescu PMP urmasi , #presedinte