Basescu, mesaj pentru PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati (Video)

Sambata, 22 Martie 2014, ora 15:56
2617 citiri
Basescu, mesaj pentru PMP: Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati (Video)

Presedintele Traian Basescu le-a spus reprezentantilor Partidului Miscarea Populara ca nu ii pot fi urmasi daca nu castiga alegerile, in acest sens afirmand ca acest lucru inseamna "doua cifre la europarlamentare" sau chiar sa dea candidatul dreptei la prezidentiale.

"Nu puteti sa fiti urmasii mei daca nu castigati. Ca sa puteti face ceea ce spuneti ca vreti sa faceti - sa continuati modernizarea Romaniei inceputa de Emil Boc si de mine - trebuie sa castigati. Asta inseamna doua cifre la europarlamentare, daca nu chiar candidatul PMP sa fie candidatul dreptei la prezidentiale", a declarat seful statului, in ultima parte a discursului sustinut la reuniunea Fundatiei Miscarea Populara.

Basescu: Multi politicieni vorbesc de statul de drept, dupa ce l-au facut praf in 2012

Traian Basescu a mai spus ca va sustine si partidul, si fundatia, cat va fi in functia de presedinte, dorind ca PMP sa fie primul partid infiintat dupa anul 1991 care sa ajunga la guvernare.

Presedintele Traian Basescu a participat, sambata, la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara, alaturi de fostul prim-ministru Emil Boc si de lideri ai PMP - Eugen Tomac si Elena Udrea.

Udrea o asteapta pe EBa in partid, pentru europarlamentare: De ce n-ar fi si Elena Basescu in PMP?

Antonescu: Basescu se compromite politic prin participarea la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara

De asemenea, deputatul Elena Udrea a lasat sa se inteleaga ca o asteapta pe Elena Basescu sa candideze la europarlamentare din partea Partidului Miscarea Populara, chiar daca fiica presedintelui a strans deja numarul necesar de semnaturi pentru a candida ca independent.

"Am decis sa depunem listele (pentru europarlamentare - n.red.) luni, vom avea ultima etapa a definitivarii listelor, conform statului. Luni vom depune listele la BEC. Elena Basescu, din cate stim, are deja semnaturile necesare pentru a candida independent, inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe listele PMP", a declarat Elena Udrea, sambata.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...
Comentarii
Strugure
rank 5
Da, va castiga PMP 10% cum au castigtat turci la Plevna !
ORD
rank 5
Il mai pot impinge inainte STRUCTURILE pe Basescu si PMP cu EBa ?