Basescu: Multi politicieni vorbesc de statul de drept, dupa ce l-au facut praf in 2012

Sambata, 22 Martie 2014, ora 12:50
3026 citiri
Basescu: Multi politicieni vorbesc de statul de drept, dupa ce l-au facut praf in 2012

Presedintele Traian Basescu participa, sambata, la o sedinta a Fundatiei Miscarea Populara, alaturi de fostul prim-ministru Emil Boc si de lideri ai PMP - Eugen Tomac si Elena Udrea.

"Daca sunt si reprezentanti de la Partidul Miscarea Populara, ar fi foarte bine, pentru ca ar intelege si mai bine ce vreau de la acest partid pe care il construim acum.

Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept, pentru ca multi politicieni au inceput sa vorbeasca despre el, dupa ce l-au facut praf in vara lui 2012. Statul de drept nu este un concept abstract, e o realitate pe care oamenii trebuie sa o simta", a declarat Traian Basescu, sambata.

Udrea o asteapta pe EBa in partid, pentru europarlamentare: De ce n-ar fi si Elena Basescu in PMP?

Acesta a spus ca el si Emil Boc au fost "un tandem in politica, am fost si am fost in momentul cel mai greu al tarii, in cea mai grea criza economica prin care a trecut Europa din perioada interbelica, am reusit sa trecem tara prin criza si lucrul asta ne leaga".

Miting PDL la Cluj: "PSD - taxe si minciuni", "Guvernul Pontaxa"

De asemenea, seful statului a comentat si protestul PDL de la Cluj-Napoca, afirmand ca, daca este fata de introducerea accizei la combustibil de catre Guvernul Ponta, "e binevenit orice protest".

"O sa am tot timpul discutii cu Ponta pana la 1 aprilie, in speranta ca se trezeste. Este acest concept de ce introduci o taxa inutila? Doar de dragul de a strange bani pe care sa ii dai baronilor locali?", a mai adaugat presedintele Traian Basescu.

La reuniunea Fundatiei Miscarea Populara participa si presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, precum si Elena Udrea.

Intre timp, la Cluj-Napoca are loc un protest al PDL fata de Guvernul Ponta, la care participa toti liderii partidului, in frunte cu presedintele Vasile Blaga si cu candidatul partidului la Presedintie, prim-vicepresedintele Catalin Predoiu.

Citeste si:
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Liviu Dragnea îl critică pe Raed Arafat: "Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam"
Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl critică pe șeful DSU Raed Arafat și consideră că acesta este mânat de dorința de a conduce singur sistemul de urgență din România. Dragnea spune că...
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Ilie Bolojan, despre varianta de a candida la președinție: "Fiecare om își poate face o analiză personală"
Fostul primar al Oradei, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, este văzut de mulți drept unul dintre cei mai valoroși liberali. Unii merg mai departe și îl văd...