Basescu, nemultumit de casa din Gogol: Se scurge apa din plafon

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 23:27
7248 citiri
Basescu, nemultumit de casa din Gogol: Se scurge apa din plafon

Traian Basescu este nemultumit de casa din strada Nikolai Gogol, ce i-a fost repartizata dupa incheierea mandatului de presedinte.

Fostul sef al statului a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca a fost sa viziteze locuinta si ca ploua in ea.

Traian Basescu s-a mutat la Scrovistea

"Azi am fost in locuinta care mi se potriveste si in care ploua. Acolo nu se poate locui pentru securitatea unui presedinte. La Gogol astazi inca ploua, inca se scurgea apa din plafon. Cand va fi gata, va fi gata", a spus Traian Basescu intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii "Ultimul cuvant".

Guvernul i-a dat lui Basescu vila din care a fost evacuata Mioara Roman

Guvernul a aprobat, in luna februarie, hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta.

"Este vorba despre imobilul situat in strada Gogol, numarul 2, sectorul 1. (..) A fost pus la dispozitie conform legii. (...) Domnul Basescu trebuie sa agreeze. Acest imobil are aviz de natura tehnica din partea SPP. Abia acum i s-a pus la dispozitie. Este un imobil care se adauga celor deja oferite pana acum", a explicat la acea vreme purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota.

In luna martie, insa, fostul presedinte Traian Basescu a transmis ca s-a mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea sa, urmand a se muta ulterior in locuinta din strada Nikolai Gogol.

"Pentru cei care mor de grija altora...

M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou si o bucatarie. Total, maxim 120 mp conform solicitarii mele, pentru a nu-mi incarca inutil factura la intretinere.

Cind RA-APPS va termina reparatiile in Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni in Bucuresti", a scris atunci pe Facebook Traian Basescu.

I.O.

Citeste si:
PNRR a primit aprobare din partea Consiliului UE. Când ar putea primi România prima tranșă de bani
PNRR a primit aprobare din partea Consiliului UE. Când ar putea primi România prima tranșă de bani
Planul Național de Redresare și Reziliență al României a primit joi, 28 octombrie, aprobarea din partea Consiliului Uniunii Europene. După decizia oficialilor europeni, premierul interimar...
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
PNL va avea vineri, 29 octombrie 2021, o ședință a biroului executiv, unde vor fi discutate variantele de miniștri în cabinetul Ciucă. Ședința va avea loc la ora 11.00. Premierul...
Sursa: Ziare.com