Basescu, nou atac la "lingatorul de clante de ambasade occidentale"

Marti, 17 Martie 2015, ora 18:57
16112 citiri
Basescu, nou atac la "lingatorul de clante de ambasade occidentale"
Foto: Facebook/Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, marti, pe o retea de socializare ca nu a intervenit pentru nimeni in justitie, folosind din nou termenul de "lingator de clante de ambasade".

"Lingatorul de clante de ambasade occidentale si admirator de picioare a lansat astazi o teorie similara cu cea sustinuta de Ponta si televiziunile turnatorului batrin Felix precum si de aceea a mai tinarului lui coleg de arme Ghita si anume: Basescu a protejat un grup de corupti care abia acum, dupa plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.

Nimic mai neadevarat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veti gasi procuror, judecator sau politist care sa poata confirma interventia mea pentru cineva", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Fostul sef al statului a sustinut ca este vorba despre un atac al "slugilor".

"Este insa un efort propagandistic urias al slugilor sa darame schimbarile din perioada 2004 - 2014, sa nege aceasta perioada pentru a construi o statuie la umbra careia sa-si gaseasca o functie de lingau si daca se poate sa demonstreze ca azi 'cu dumneavoastra sa traiti', a inceput functionarea justitiei", a mai precizat Traian Basescu.

Basescu, atac dur la "lingaii de clante de la ambasade"

Fostul presedinte Traian Basescu a mai folosit termenul de "lingai de clante la ambasade" si pe 25 februarie, intr-o emisiune la B1 Tv.

Intrebat la o emisiune la postul B1 TV daca e adevarat ca "americanii au fost anuntati sec" de numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, Basescu a opinat ca Ambasada SUA a aflat din presa de numire.

"Sunt convins ca asa a fost si v-o spun public - la fel au aflat si de la mine de numirea lui Maior si Ungureanu, din presa. De tipul acesta de slugi care ling clante la ambasade, ati intrebat la Ambasada SUA? Cine e Ambasada SUA pentru un sef de stat? Daca vreau sa ma consult pe o problema, sun la Biden sau la presedintele Obama", a declarat Basescu.

Intrebat si daca "lingaii de clante sunt doar la ambasada americana", fostul presedinte a raspuns: "Nu numai la ambasada americana".

La acea data, presa a reactionat indicandu-l pe Dan Tapalaga si un editorial HotNews.ro semnat de acesta cu 5 zile inainte.

Mesajul lui Traian Basescu de marti, de pe Facebook, pare ca se refera la acelasi jurnalist, potrivit reactiilor de pe reteaua de socializare si din presa, respectiv la un editorial din aceeasi zi de pe HotNews.ro, in care acesta reia un subiect abordat in 21 august 2014: "Exista si azi un grup de protejati, mai mic decat in trecut, adevarat, pe care nu-i poti atinge nici cu o floare. (...) Pe scurt, Basescu n-a invins sistemul, doar l-a reasezat".

A.G.

Surpriza scoasă în față de PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei: ”Face parte din Generaţia de Aur”
Surpriza scoasă în față de PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei: ”Face parte din Generaţia de Aur”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit luni, 4 martie, despre persoanele testate în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei. Nicolae Ciucă a declarat la Digi24, vorbind despre...
Liderul PNL, răspuns neclar despre candidatul la Cotroceni: ”Funcţia de preşedinte nu se negociază”
Liderul PNL, răspuns neclar despre candidatul la Cotroceni: ”Funcţia de preşedinte nu se negociază”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit luni seară, 4 martie, despre candidatul partidului la alegerile prezidențiale. Întrebat dacă PNL va avea un candidat comun cu PSD, Ciucă a...
#Traian Basescu justitie, #Basescu jurnalisti lingatori clante, #Traian Basescu lingai, #Traian Basescu Dan Tapalaga, #Basescu lingai Tapalaga, #Basescu atac Tapalaga , #presedinte
Comentarii
Poza Ernst
Ernst
rank 5
Ex-presedintele Basescu are timp acum sa se lupte
Poza anty virus
anty virus
rank 5