Basescu: Pe unul ca Voronin nu te poti supara!

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 20:30
4619 citiri
Basescu: Pe unul ca Voronin nu te poti supara!

Presedintele Traian Basescu a comentat, miercuri seara, in declaratia de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, afirmatiile pe care liderul comunist de la Chisinau, Vladimir Voronin, le-a facut la adresa sa, acesta afirmand despre seful statului ca "Suna seara aflandu-se in stare de ebrietate".

"Cred ca Voronin a devenit foarte furios afland ca a reusit solutia desemnarii unui premier in Republica Moldova. Nu ascund ca am avut discutii, am avut foarte dese convorbiri cu liderii de la Chisinau.

Am facut toate eforturile ca procesele legate de Republica Moldova sa nu se intrerupa. M-am implicat si, atunci, sigur ca domnul Voronin se supara. Eu nu ma pot supara pe el, pentru ca pe unul ca el nu te poti supara", a spus presedintele, in replica la declaratiile lui Vladimir Voronin.

Basescu a semnat pentru sefii de Parchete: Cei sase procurori nu pot fi controlati politic

Seful statului i-a mustrat si pe jurnalistii romani pentru modul in care au preluat declaratiile liderului de la Chisinau.

"Eu ma intreb cu cata usurinta si placere a preluat mass-media romanesca. Presedintele dvs a fost jignit. V-a placut sa faceti breaking news-uri cu jignirile presedintelui, sunt obisnuit. Va multumesc!", le-a spus Traian Basescu jurnalistilor, miercuri seara.

Voronin: Basescu ii suna pe oficialii de la Chisinau in stare de ebrietate

Liderul Partidului Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, sustine ca presedintele roman Traian Basescu face presiuni asupra politicienilor de la Chisinau, pe care ii suna in stare de ebrietate.

"Eu stiu de apelurile telefonice ale lui Basescu. Suna seara aflandu-se in stare de ebrietate", a declarat Voronin la postul de televiziune TV7.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Basescu raspuns Vladimir Voronin, #Basescu declaratii Voronin, #Voronin Basescu stare ebrietate , #presedinte
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Cum sa te superi pe un om care tzi-a trimis doua TIR-uri ...