Basescu: S-a mintit cu marirea salariilor primarilor (Video)

Luni, 10 Februarie 2014, ora 11:07
2309 citiri
Basescu: S-a mintit cu marirea salariilor primarilor (Video)

Presedintele Traian Basescu a declarat ca primarii PDL cu care s-a intalnit in acest weekend i s-au plans ca nu li s-au marit salariile, asa cum s-a spus public, si ca nu se mai dau bani suficienti la scoli.

Seful statului a parasit luni dimineata Clujul, dupa ce a participat la o dezbatere organizata de Partidul Miscarea Populara pe tema statului de drept, la care a participat si Emil Boc (PDL). Ulterior, Traian Basescu a discutat si cu mai multi primari PDL.

Intrebat de jurnalisti cum au fost dezbaterile, presedintele a raspuns: "Foarte bine, placut".

"Toti cei cu care m-am intalnit au fost deschisi. Am plecat si cu un proiect de aici, o sa ma tin de el (...) Oamenii au spus ca s-a mintit cu marirea salariilor, s-au plans ca nu se mai dau bani la scoli ca sa acopere consturile pentru toti elevii, cu greu fac fata", a declarat presedintele.

In plus, primarii PDL s-au plans ca sunt discriminati de Guvern atunci se cand aloca bani pentru proiecte, favorizati fiind primarii USL.

Intrebat de jurnalisti daca intentioneaza sa semneze acordul cu FMI, asa cum a sustinut premierul Ponta, presedintele a ras si a raspuns: "sa primesc proiectul de acord de la guvern si discutam".

Intrebat cand mai vine la Cluj, Traian Basescu a raspuns la fel de amuzat: "Cand ma invita primarul".

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a anuntat sambata ca se inscrie in Fundatia Miscarea Populara. Fostul presedinte PDL nu poate demisiona din partid fara sa isi piarda mandatul. In replica, actualul presedinte PDL Vasile Blaga, i-a transmis ca "s-a inscris intr-o fundatura".

C.B.

Citeste si:
Se împart funcții în PNL. Pentru ce poziții candidează Lucian Bode și Virgil Popescu
Se împart funcții în PNL. Pentru ce poziții candidează Lucian Bode și Virgil Popescu
Conducerea PNL se reuneşte, vineri, într-o nouă şedinţă, la Consiliului Naţional, după Liga Aleşilor Locali de joi. În cadrul şedinţei vor fi aleşi secretarul general al partidului,...
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Care este în opinia lui Marcel Ciolacu cea mai mare greșeală a guvernării. Atac fin la adresa PNL
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 26 mai, că cea mai mare greșeală a guvernului a fost ”liberalizarea haotică la energie”. El a lăudat, în schimb, creșterea economică...