Basescu se vede un presedinte de nota 10

Joi, 19 Iulie 2007, ora 23:39
2145 citiri
Basescu se vede un presedinte de nota 10

Prezent joi seara la o intalnire cu reprezentantii organizatiei de studenti a Partidului Democrat, intitulata "Ceai cu aroma democrata", Traian Basescu a fost intrebat ce nota si-ar acorda pe o scara de la 1 la 10 ca presedinte.

"In conditiile declaratiei, ce nota sa-mi dau alta decat 10; daca spuneam 9, eram subiect de dezbatere la toate televiziunile", a spus seful statului.

Cat priveste expresia "in conditiile declaratiei", seful statului a facut aluzie la o evaluare proprie, pe care a facut-o in urma cu ceva vreme, atunci cand a raspuns unei intrebari privind reprosurile pe care si le aduce in activitatea sa de presedinte. La acea data, Traian Basescu a afirmat "sunt perfect, doamna".

Totusi, el a precizat ca este greu sa dai note oamenilor politici, mai ales ca singurul care te poate nota, o data la patru ani, este doar poporul. La finalul intalnirii, tinerii democrati i-au facut cadou presedintelui o cana inscriptionata "Ceai cu aroma democrata", Basescu promitand astfel ca o sa-si bea in fiecare zi cafeaua de dimineata din ea.

Cum este traditia unor astfel de intalniri, Traian Basescu a fost pus si el in situatia de a desemna cea mai buna intrebare care i-a fost pusa de-a lungul intalnirii si a mentionat-o pe cea legata de lecturile sale din ultima vreme: "A fost atat de enervanta intrebarea, incat l-am tinut minte", a spus Basescu desemnandu-l "castigator" pe tanarul care i-a adresat intrebarea care este ultima carte pe care a citit-o.

Presedintele Traian Basescu afirma ca Romania are nevoie de o noua clasa politica, dar ca doar criteriul varstei nu este suficient pentru a fi un bun politician. "Refuzul pentru votul uninominal vine de la acea majoritate din Parlament care si-a adus aminte de electorat doar in campanii", a spus Basescu.

Citeste si:
România are cea mai mare creștere economică din UE, dar nu se resimte în nivelul de trai. Marcel Ciolacu: ”Asta e cu totul altceva”
România are cea mai mare creștere economică din UE, dar nu se resimte în nivelul de trai. Marcel Ciolacu: ”Asta e cu totul altceva”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lăudat joi, 19 mai, performanțele economiei țării noastre la nivel european, dar a admis că în buzunarele românilor creșterea nu se resimte. În acest...
România rămâne fermă pe poziție și nu trimite armament Ucrainei. Anunțul lui Marcel Ciolacu
România rămâne fermă pe poziție și nu trimite armament Ucrainei. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, 19 mai, că, în acest moment, ”nu este nevoie” de intervenţia României pentru a trimite armament în Ucraina. ”În...