Ziare.com

Candidatul-surpriza al lui Basescu

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 07:05

   

Candidatul-surpriza al lui Basescu
Alba ca Zapada sau Cenusareasa, Miscarea Populara si Noua Republica au un numitor comun. Nu pe Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential este un tip care defriseaza. Nici pe Traian Basescu explicit, deoarece nu mai poate candida.

Insa poate candida Mihail Neamtu, tanarul care se pregateste sa lanseze, in primavara, un nou partid, menit a recupera agenda abadonata de Alianta "Dreptate si Adevar" deoarece n-a avut taria sa-si materializeze foaia de parcurs reformista.

Zic unii din PDL, care pretind ca stiu ce zic, ca initiatorul miscarii Noua Republica este candidatul pe care mizeaza Traian Basescu la alegerile prezidentiale.

Deocamdata, o parte dintre "greii" partidului resping ideea. Sa fie deoarece Neamtu a avut grija sa spuna ca una dintre afirmatiile sefului statului, despre coruptia care genereaza saracie, a fost complet uitata de PDL?

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5493 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cine, unde cind, si cum?

o noua fumigena lansata anonim de ziare.com

 

Mihai Neamtu este un gaunos pronazisto-comunist cu pretentii de ins

cultivat pe tarlaua securistului Traian Basescu.In primul rand "noua" republica nu este un partid ci este o adunatura pronazist-comunista.In loc de doctrina si statut are "Manifest"comunist,gaunos si scris in cea mai ordinara limba nazist-stalinsita.Noua Republica este un nou partid nazist nascut intr-o tara membra a U.E,unde nazismul este interzis,deci Mihai Neamtu,cratie a a teroristului international Traian Basesuc este i.n.t.e.r.z.s. in Europa.Iata aici ce poate debita mintea acestui neocriminal de sorginte stalinist-nazista:
"iată de ce credem că trebuie să alegem binele, nu doar răul cel mai mic.
A sosit ceasul ca,(expresie nazista) după decenii de suspiciune, delatiune si barfă, să redescoperim valori precum increderea si generozitatea.

Nu vrem să pictăm un tablou fals, edulcorat. Noua Republică s-a născut nu doar din visare, ci și din revoltă: vrem țara inapoi, au spus unii!

Ne dorim să eradicăm tot cancerul răspandit in subterana vieții publice.(cancerul este insusi Mihai neamtu un obscur lipitor de afise PDL-iste). Am văzut prea multi judecători cumpărati si sfidători,(acuza justitia ca oricare alt infractor din mafia Basescu) prea multă coruptie parlamantară ingrăsată din banul public, mafii ascunse care-si reglează conturile, criminali exonerati si condamnări cu suspendare. E timpul să le spunem tuturor: destul, pană aici, nici un deget mai departe."Cum s e face ca sustinutul de Basescu,Neamtu Mihai, nu vede ca mafia si coruptia este in curtea lui Basescu?Cladita pe crimele PDL-UNPR-Traian Basescu si pe minciuna ,"Noua" Republica (Romania este o tara cu vechi traditii monarhice)nu
are sorti de reusita in Romania,tot asa dupa cum nu are "succesuri nimic din ce pune la cale criminalul internationalizat T.basescu.

 

Iata cum se gandeste despre Neamtu Mihai,

citat:"Ar fi bun, dacă n-ar fi prost

Despre articolul lui Mihail Neamtu pot spune, fără a avea intentia expresă de a fi ironic, că ar fi foarte bun dacă n-ar fi prost. Este, de fapt, un exemplu tipic de cugetare oarecum fundamentată, care esuează in afirmatii ridicole, argumente subrede si pretentii găunoase de eruditie. Este adevărat că zgomotul creat in jurul lui Michael Jackson, viu sau mort, scoate la iveală lipsa de continut a unei mentalităti occidentale falimentare, care prin renegarea rădăcinilor s-a pierdut pe sine insăsi, iar asta tocmai intr-un moment in care Estul Europei eliberat sau partial eliberat de comunism priveste, cel mai adesea fără discernămant, către Vest. Intr-o panoramă a desertăciunilor unei lumi dezrădăcinate, dezordinea psihică ce a dus la sfarsitul lui Michael Jackson, asa cum spune autorul nostru, isi are locul ei si valoarea ei exemplificatoare. Idolatria care isi schimbă cultul de la o zi la alta, excesele in copierea unui fals model sau deruta axiologică sunt factori care pot fi adusi oricand in discutie si legati intr-o anumită măsură de artistul recent trecut la cele vesnice. "Partida decentei si a normalitătii a fost probabil pierdută", iată propozitia care, dacă era argumentată cum trebuie, putea face din articolul lui Mihail Neamtu unul bun. In rest insă, autorul nu face decat să procedeze invers – si, in esentă, similar – decat adulatorii fără discernămant ai lui Michael Jackson. Aceia spun despre el că a fost cel mai mare muzician, geniul absolut, un zeu. La fel de abrupt si de stupid, Neamtu il plasează la intersectia intre nulitate si demon, iar argumentele sale sunt fie de tipul celor furnizate de tabloide, fie rezultate ale unui diletantism cras. Să le luăm, dar, pe rand..."
Asemenea minti pestrite nasc lagarele de exterminare umana,Mihai Neamtu este neocriminalul-nazist lansat in Romania de teroristul etnic turc Traian Basescu.

http://www.rostonline.org/p353-La+moartea+lui+Michael+Jackson

 

"aiurveda"

... mult zgomot , pentru NIMIC!

 

Mihail Neamtu,un posibil candidat la presedentie.

In prezent are un discurs diferit totalmente fata de cei doi pacalici ai opozitiei care se vor,unul presedinte si celalalt prim-ministru.Diferit deoarece nu ataca pe nimeni,in schimb vine cu solutii clare despre reformarea institutiilor statului si masuri de crestere economica precum si imbunatatirea nivelului de trai al populatiei,de fapt o continuare a tot ce s-a inceput de actualul guvern avand o latura mai accentuata privind lupta impotriva coruptiei la nivel inalt.Totul va depinde ,pentru succesul pe mai departe ,de felul cum acesta isi va apropia discursul de alegatorii care au discernamant sa-l inteleaga si de naivii alegatori nostalgici ai regimului comunist,nemai plecand urechea la demagogia PSD-ista care timp de 22 de ani ,prin activitatea lor politica,a facut din economia acestei tari,sursa lor de imbogatire.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor