Ce isi doreste Basescu in 2013: Sa se adevereasca programul de guvernare al USL

Duminica, 30 Decembrie 2012, ora 12:07
4007 citiri
Ce isi doreste Basescu in 2013: Sa se adevereasca programul de guvernare al USL
Foto: Romania TV

Presedintele Traian Basescu isi va petrece Revelionul in Covasna, unde acesta a aterizat, duminica, impreuna cu sotia sa, Maria Basescu. Seful statului a dezvaluit ce le ureaza romanilor, pentru 2013, una dintre dorinte fiind adeverirea programului de guvernare al USL.

Intrebat fiind ce le transmite romanilor pentru anul care vine, Basescu a raspuns: "Ce le-am transmis intotdeauna, sa fie un an mai bun 2013 decat 2012".

"Imi doresc sa se adevereasca programul de guvernare al USL. Ati vazut ca este un program cu multe beneficii pentru romani. Imi doresc sa fie stabilitate politica si asta e...", a declarat Traian Basescu.

Seful statului si sotia sa au ajuns in Covasna duminica, in jurul orei 10.30, cu un elicopter. Cei doi isi vor petrece Revelionul aici, urmand sa fie insotiti si de cele doua fiice - Ioana si Elena Basescu -, care vor sosi ulterior, potrivit lui Traian Basescu.

"O sa vina si fetele. N-am invitat pe nimeni, sunt doar cu familia si cu finii", a spus presedintele, care a mentionat ca va ramane in Covasna pana pe 2 ianuarie.

Acesta a afirmat ca va sta mai linistit si ca este cazat la hotelul Clermont.

"Este bine, aer curat, frumos si parca e ca in iernile de prin Bucovina, se lipesc narile de frig, ceea ce e placut. (...) Avand in vedere ca n-am un program fix, ma voi plimba. E placut, e vreme de iarna", a precizat seful statului, care le-a spus jurnalistilor ca nu ii invita alaturi de el, cerandu-le sa il lase "fara ziaristi cateva zile".

Intrebat cum se impaca cu muntele, avand in vedere ca este un om al marii, presedintele a explicat ca "marea si muntele sunt doua contraste care pana la urma se atrag, nu poti sa fii un om care sa iubeasca doar marea si sa nu iubeasca muntele".

"Ce sa te faci doar la nivelul zero?", a mai spus Traian Basescu, care le-a cerut jurnalistilor sa nu insiste cu chestiuni politice si juridice, "ca sunt in vacanta, numai voi nu ma lasati sa ma relaxez, (...) lasati-ma sa merg sa vad si eu brazii".

Intrebat daca anul 2012 a fost un an greu, acesta a replicat: "Nu atat de greu pe cat pare".

"A fost un an aventuros politic, au fost cateva aventuri politice. Regrete in politica le ai tot timpul, dar le spui cand termini mandatul", a conchis presedintele Basescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Traian Basescu program guvernare USL, #Traian Basescu urari 2013, #Traian Basescu Revelion 2013, #Traian Basescu Revelion Covasna , #presedinte