Ce pedeapsa a primit barbatul care l-a scuipat pe Basescu

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 13:53
7232 citiri
Ce pedeapsa a primit barbatul care l-a scuipat pe Basescu
Foto: Ziua de Constanta

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu in urma cu cateva luni, a fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare si la 40 de zile de munca in folosul comunitatii.

Decizia a fost luata luni de judecatoria Constanta. Zilele de munca pot fi efectuate la Directia de Gospodarire Comunala sau la un camin de batrani din Constanta, informeaza Digi 24.

Saptamana trecuta, barbatul si-a recunoscut fapta si a cerut sa fie pus sa munceasca in folosul comunitatii.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu la Constanta si-a recunoscut fapta

Incidentul a avut loc pe data de 24 mai, cu ocazia ceremoniei de decorare a Navei-scoala "Mircea", in Portul Constanta.

Adrian Zglobiu, in varsta de 39 de ani, din Constanta, l-a scuipat in fata, de la o distanta foarte mica, pe presedintele Traian Basescu, in momentul in care acesta a coborat de pe nava scoala "Mircea", la finalul vizitei facute la bordul vasului dupa ceremoniile de decorare a bricului.

Barbatul a fost retinut de procurori in noaptea de 24 spre 25 mai, pentru ultraj, loviri si alte violente, dar ulterior anchetatorii au schimbat incadrarea juridica in cazul sau, el fiind cercetat pentru tulburarea linistii si ordinii publice. In aceeasi noapte, Adrian Zglobiu a fost eliberat din arestul Politiei, dupa expirarea ordonantei de retinere.

Basescu, citat ca parte vatamata in procesul lui Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat

Avocatul din oficiu care l-a reprezentat pe Zglobiu declara ca acesta a sustinut in fata anchetatorilor ca gestul sau, de a-l scuipa pe presedinte, nu a fost premeditat, ci a fost unul spontan.

#pedeapsa barbat scuipat Basescu, #Zglobiu barbat atacat Basescu, #inchisoare Zglobiu Basescu , #presedinte