Cezar Preda, dur cu Basescu: S-a purtat nedemn! Uneori e foarte-foarte rau!

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 18:55
5410 citiri
Cezar Preda, dur cu Basescu: S-a purtat nedemn! Uneori e foarte-foarte rau!

Vicepresedintele PDL Cezar Preda i-a dat o replica dura presedintelui Romaniei, Traian Basescu, dupa ce acesta l-a atacat pe prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, acuzandu-l ca a mintit.

"Noi n-am avut niciodata vreo reactie urata la adresa presedintelui, niciodata public nu ne-am exprimat intr-un fel sau altul si eu am fost deranjat de minciunile ca s-a ales Blaga pentru ca era acuzat presedintele ca ne baga primarii la puscarie. Asa ceva e nedemn pentru un fost presedinte de partid, actual presedinte de tara, sa spuna acest lucru. Niciodata in partid, nimeni nu a spus asa ceva. E o minciuna strigatoare la cer, de neinghitit!

A spus-o din rautate! Cateodata domnul presedinte e foarte, foarte rau! De ce? Nu ma intrebati pe mine", a spus Cezar Preda pentru Ziare.com.

El mai spune ca Basescu incearca sa desfiinteze un proiect in care nu e implicat.

"Domnul presedinte are alt proiect politic vizavi de viitorul presedinte al Romaniei. Catalin Predoiu are propriul sau proiect politic, sustinut de Partidul Democrat Liberal, in conditiile in care castiga alegerile interne. In rest, nu e nimic nou sub soare, nu e pentru prima data cand domnul presedinte desfiinteaza sau incearca sa duca in derizoriu sau in alta zona orice actiune care nu e girata de domnia sa. Nicio problema, mergem mai departe! ", a comentat deputatul de Buzau.

El spune si ca PDL va continua strategia sa de unficare a dreptei.

"PDL nu are decat sa continue toata aceasta strategie pe care a inceput-o. Dupa ce a nominalizat cabinetul din umbra, dupa ce participa la europarlamentare, unificam si dreapta", a spus Preda.

Basescu, atac dur la Predoiu

Traian Basescu l-a acuzat de minciuna pe Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL si candidat pentru nominalizarea partidului pentru presedintia Romaniei.

"Am vazut ce spunea Predoiu intr-o emisiune, ca a batut cu pumnul in masa si a pus conditii presedintelui si premierului. Eu imi aduc aminte ca, fiind in guvernul Tariceanu, Predoiu a propus inlocuirea lui Morar de la DNA cu o doamna care ii era consilier si nu avea dosare. Imi dadea lectii in emisiune cum a renuntat presedintele la Daniel Morar, ori el a facut cu manuta lui propunere de inlocuire a lui Daniel Morar si stiu pe ce: intelegere cu Hrebenciuc.

Cand l-am chemat sa ramana in guvern a avut o singura conditie pe care i-am pus-o eu lui, nu el mie: sa il mentina pe Morar la DNA pentru un al doilea mandat. I-am explicat pe urma lui Emil Boc ca e bine sa avem un ministru al Justitiei care sa nu fie de la PDL, la fel ca la serviciile secrete.

M-a deranjat ca imi dadea lectii domnul Predoiu cand el a fost la mine sa ma roage sa vorbesc cu Ponta sa il mentina si in guvernul lui. Am vorbit, dar cu o anumita motivatie m-a refuzat. Omul asta sa nu imi dea mie lectii publice. Sa candideze, dar sa nu minta! ", a declarat Basescu.

Basescu, atac la Predoiu: A vrut sa il inlocuiasca pe Morar de la DNA si sa ramana in guvernul Ponta

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cezar Preda atac Basescu, #Cezar Preda Basescu nedemn, #Cezar Preda Basescu rau , #presedinte