Ziare.com

Basescu l-a decorat pe ambasadorul Spaniei la Bucuresti

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 21:02

   

Basescu l-a decorat pe ambasadorul Spaniei la Bucuresti
Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe ambasadorul Spaniei la Bucuresti, Juan Pablo Garcia-Berdoy y Cerezo, cu ocazia inchierii misiunii oficiale in Romania a reprezentantului spaniol.

Seful statului l-a felicitat pe ambasdor pentru rezultatele mandatului sau, multumindu-i pentru contributia adusa la dezvoltarea colaborarii romano - spaniole, informeaza Amos News.

Traian Basescu a afirmat ca este foarte multumit de tratamentul la care este supusa comunitatea romanilor din Spania, de catre autoritatile spaniole.

Ambasadorul Garcia-Berdoy y Cerezo a subliniat, in acest context, ca discutiile din Spania legate de liberalizarea accesului la piata fortei de munca au permis degajarea unui consens in favoarea cetatenilor romani.

Traian Basescu a tinut sa sublinieze ca autoritatile spaniole au acordat un sprijin important familiilor romanilor ucisi in atentatele din 2004, din Madrid.

Ambasadorul spaniol a fost decorat cu Ordinul National "Serviciul Credincios", in grad de Mare Cruce, pentru dezvoltarea relatiilor diplomatice dintre cele doua state.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 891 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Decoratzie de milog !

Basescu l-a decorat pe ambasador pentru simplul fapt ca Spania acceptand capsunarii notri a permis guvernului de hahalere de la Bucuresti sa respire un pic.In plus, romanii de afara trimit acasa bani, care fac ca presiunea din "cazan" sa nu duca la explozie iar intre timp, Basescu si toata clasa politica a leprelor carpatine pot sa fure in liniste. Asta e substratul acestei decoratzii !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor