Ziare.com

Traian Basescu: Daca cineva pune o racheta pe un reactor de la Cernavoda?

de Ana Ilie
Luni, 09 Mai 2011, ora 23:40

   

Traian Basescu: Daca cineva pune o racheta pe un reactor de la Cernavoda?
Presedintele Traian Basescu a vorbit, luni, despre implicatiile instalarii scutului antiracheta in Romania, costurile si infrastructura necesare, dar si despre beneficiile pe care acesta le aduce tarii noastre.

"Ce spuneti voi, dragi apologeti ai dezarmarii Romaniei, daca, dintr-o tara putin prietenoasa, cineva vrea sa dea o lovitura NATO si pune o racheta pe un reactor de la Cernavoda? Nu trebuie sa lovesti neaparat la Bruxelles...", a declarat Traian Basescu, in direct la TVR 1.

Desi a oferit acest exemplu extrem, in sprijinul instalarii scutului american antiracheta, Traian Basescu a precizat ca Romania este "mai sigura ca niciodata".

Ziare.com a relatat interviul presedintelui Traian Basescu in format Live text:

Romania, stabilizata economic

- Nu mai suntem in riscul de derapaj economic, Romania a fost stabilizata, toti parametrii sunt imbuntatiti, ceea ce ne face sa fim pregatiti daca va fi o noua reizbucnire a crizei.

- Cred ca vremea in care politicienii aveau dreptul sa mareasca salarii chiar daca nu aveau venituri, sa mareasca pensii, a acestei abordari, a trecut si nu numai in Romania. Si state din UE au aceasta abordare, iar romanului trebuie sa i se spuna cinstit unde suntem: suntem stabilizati, reluam cresterea economica si nu se va simti in buzunare, probabil in 2012 la jumatatea anului se va simti cresterea in buzunarul fiecarui slariat. Cel mai mare risc acum e sa marim salriile, sa alunece din nou Romania acolo unde a fost nesabuita.

- Acest program (cu FMI) nu e o noutate, a fost stabilit inca de la sfarsitul anului trecut, cand am stabilit ca nu mai tragem ultima transa. Stiam ca dupa ce curatam partial aparatul bugetar de excese trebuie sa intram in regim.

- Reducerea CAS - eu va spun categoric ca om care, dupa ce a vazut ce s-a intamplat in guvernarea dlui Tariceanu, se uita atent ce se intampla in guvernarea mea si cu bugetul. Guvernul poate avea abordari politice. Eu in ceea ce priveste stabilizarea si relansarea economica nu am o abordare politica ci tehnica. Am invatat sa nu mai cred in politicieni. Premierul vorbeste in numele Coalitiei.

- Daca lucrurile merg asa cum sunt acum, nu vom avea nevoie sa luam de la Fond sau UE (alti bani, n.r.)

Regiile de stat, o preocupare a presedintelui, impartasita cu Fondul Monetar International

- Regiile nu erau in atentia Fondului, nu au fost niciodata, Fondul era legat de stabilizarea economica. A fost un subiect asupra caruia eu am insistat foarte mult.

- Pentru noul acord, sa includem situatia regiilor. Am incercat pe vremea dlui Tariceanu, am incercat in vremea dlui Boc, am spus nu numai premierului, ci si conducerii PD-L, insa regiile au fost intotdeauna parte a algoritmului politic.

- Eu nu i-am vizat pe ei ca persoane neaparat, ca am vazut ca prima reactie a fost sa se uite la averile lor. Sectorul privat s-a restructurat dramatic in 2009-2010, s-a redus numarul de bugetari, s-a marit TVA, regiile si-au crescut doar arieratele.

- La regii e o guvernare transpartinica. Aici e o clientela transpartinica care a fost tot timpul subiect de negociere intre partide, asa ca responsabilitatea lor n-a mai fost gestionarea avutiei poporului, ci fata de partid.

- Eu am avertizat PD-L ca trebuie facut ceva la regii. La regii nimeni nu vizeaza personalul, acesta are, avand in vedere cifra de afaceri... nu personalul este problema.

- In primul rand, optimizarea costurilor. Sa vedem ce s-a intamplat cu stocurile, am cerut la Finante o situatie de vreo doua saptamani. Arieratele catre stat, sunt si arierate catre companii.

- Totalul arieratelor a 12 companii este de trei miliarde de euro, campionii sunt Regia Huilei, CFR Infrastructura si multe altele.

- De cand eram primarul Capitalei, la Regia de Transport Bucuresti, daca Oprescu se uita la emisiune, poate sa faca si el aceeasi operatiune. Primea cea mai mare subventie si am cerut situatia stocurilor; aveau stoc mai mare decat vehicule: pantofi pentru toata populatia Romaniei, clante pentru toate usile din Romania... sigur, poate nu spun cifrele bine... dar erau stocuri.

- Ideea este una singura: nu s-a reusit niciodata scoaterea regiilor de sub impactul politicului, n-am reusit nici eu, era algoritm politic, trebuia sa risc caderea guvernului ca sa rezolv problema regiilor, am reusit sa introduc problema la Fond.

- ApaNova este o poveste de succes, Ariton va poate confirma. Este un contract... sa nu credeti ca managerii stau pe 1.000 de euro. Cat sa dai unui manager bun pentru Compania Nationala a Huilei, unde avem arierate de 4,5 miliarde de euro? Omul asta poti sa-l platesti cu orice suma, numai sa faca treaba. Nu banii sunt problema. Trebuie sa fie un manager care sa faca treaba si sa nu aiba datorii fata de partide.

- Trebuia sa ajungem si la asta. Se spunea ca nu se poate modifica Codul Muncii, s-a putut. O sa se poata si cu regiile. Asa am convenit, asa o sa facem, altfel ne facem de ras.

- Adunarea, colectia asta de arierate nu vine nici de la ministrul Ariton, nici de la cel dinaintea lui, sunt adunate in timp, si obiceiul de a nu plati la stat, la furnizori, sau doar la furnizori si nu platesti la stat, insa ...aici este o clientela transpartinica, nimeni nu a generat zgaltaituri puternice la regii.

- Niciun roman nu este indreptatit sa spuna: daca nu sta politistul in spatele meu eu incalc legea, daca nu sta de la Fisc in spatele meu incalc legea. Nu se poate asa. In primul rand trebuie sa ne responsabilizam in ceea ce priveste plata taxelor. Domnii din economie trebuie sa inteleaga ca nu vor avea CAS scazut atata timp cat munca la negru este ridicata. Cand isi vor plati obligatiile fata de fondul de pensii se va micsora CAS-ul.

- O alta situatie: ANAF este o institutie neperformanta. 90% din taxe se colecteaza din capitalele de judet.

Romania este relaxata

- Suntem la un nivel optim al segmentului privatizat in economia romaneasca. Totusi, globalizarea exercita o presiune fantastica pe companii, nicio companie mare nu poate ramane in competitie daca nu e sustinuta de stat.

- Romgaz, intr-o perioada de criza, neprivatizat, am reusit sa tinem un echilibru fata de populatie. Petromu detine 50% din productia de gaze, este evident ca daca statul nu avea in timpul crizei Romgazul unitate a statului nu am fi facut fata.

- Romania este relaxata. Acest acord cu Fondul si cu UE sunt foarte multe elemente care vizeaza integrarea europeana tot mai profunda a Romaniei. L-am convins pe premier ca merita sa-l avem, din neincrederea mea in clasa politica.

- Foarte multi au vrut sa fie un esec, Romania sa intre in derapaj. Au fost trusturi de presa care primul obiectiv a fost sadirea neincrederii in populatie si neincrederii in guvern.

- Eu stiu cand erau chemati oamenii in strada de cele doua televiziuni: Iesiti sa-i rasturnam. Iti pui pielea la saramura, masurile astea dure nu sunt placute pentru niciun politician. Pe de alta parte, sa fii ticalos in aceste momente...este diferenta dintre un prapadit care a ajuns in politica si un politician responsabil.

PD-L, un partid cu doi pretendenti la presedintie care au tot ce le trebuie

- Acest partid, acest guvern, a trecut tara prin criza impotriva atmosferei create de trusturile de presa. Ca au mai fost si ilegalitati...

- Eu am avut o reactie, am taxat o atitudine creata in interiroul PD-L, mi s-a parut ca se face un joc pe spatele meu si m-am exprimat public. Daca vreti, o sa pot spun intotdeauna, Emil Boc a fost un partener loial.

- Nu am fost invitat inca, nu ma poate invitat decat comisia, apoi ma invita presedintele partidului.

- Amandoi au tot ce le trebuie, dar pentru ceea ce fac (Emil Boc si Vasile Blaga, n.r.). N-as vrea sa mai comentez alegerile din PD-L. Sa ajungem sanatosi pana dupa alegeri.

- Va decide PD-L ce va face premierul dupa alegeri.

- (Despre fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, n.r.)A fost o despartire in buna intelegere, dl Lazaroiu optand pentru calitatea de analist care era mai potrivita decat camasa stramta a unui consilier care poate vorbi foarte putin. Nu ezit, daca am nevoie de o opinie politica, sa ii dau un telefon. Gusi e foarte bun, Avramescu, am cu cine ma consulta pe decizie politica.

- Daca ne referin la Sanatate, pentru ca si diminuarea arieratelor in sanatate e esentiala... eu sunt de acord sa dam mai multi bani, dar cati bani sa mai dam la sanatate? Sa inchidem marile gauri din sanatate, atunci ne dam seama cat mai punem.

Scutul antiracheta: Modelul de racheta care se va amplasa in Romania este acum in laborator

- O sa ma refer... s-a vorbit foarte mult despre caracteristicile tehnice ale scutului. Nu s-a vorbit despre caracteristicile reale, aceste detalii nu se fac publice. Se stie precis ca vor fi rachete care vor distruge alte rachete cinetic, deci prin lovitura.

- Trebuie sa va spun ca este deja o exagerare sa vorbesti despre caracteristici, atata timp cat obiectul SUA este ca acest element de scut antiracheta sa fie integrat candva in scutul NATO care s-a stabilit a se realiza la summitul NATO de la Lisabona de anul trecut.

- Rachetele astea trebuie sa apere si Romania, si Turcia, si Bulgaria, si Marea Neagra si dincolo... Modelul de racheta care se va amplasa in Romania este acum in laborator. Testarea primelor rachete se va face in toamna, nu putem discuta acum despre caracteristici. Regiunea va fi protejata de la Deveselu.

- Domnul (Dmitri Rogozin, ambasadorul rus la NATO, n.r.) face parte din echipa de zgomote, intotdeauna vreau sa vad cum reactioneaza, mai este un domn in Duma de Stat. Facem o discutie serioasa cand reactioneaza premierul Putin, presedintele Medvedev sau ministrul de Externe, Lavrov. Altfel, sunt zgomote pentru planul intern.

- Ce, Romania are vreo garantie juridica de la vreo putere nucleara? Discutiile care sunt este pana unde merge nivelul de cooperare. La Lisabona s-a stabilit foarte clar ca nu va fi un singur scut - Federatia Rusa va avea scutul sau, NATO va avea scutul sau, tehnicienii vor trebui sa stabileasca nivelul de cooperare.

- Chestiunile cu dl de la Bruxelles (Rogozin, n.r.) trebuiesc considerate o declaratie si atat, nu sunt motive de inflamare si am convingerea ca nu sunt motive de inflamare nici Moscova - Bucuresti nici Moscova - Washington.

- Romania a ramas in urma pentru ca am ezitat. Eu nu am ezitat. Am spus ca avem un parteneriat strategic cu SUA, l-am consolidat, suntem la nivelul la care era greu sa credem ca vom ajunge, este un obiectiv de mandat al meu atins, si Romania este mai sigura ca niciodata.

- Ce spuneti voi, dragi apologeti ai dezarmarii Romaniei, daca, dintr-o tara putin prietenoasa, cineva vrea sa dea o lovitura NATO si pune o racheta pe un reactor de la Cernavoda? Nu trebuie sa lovesti neaparat la Bruxelles...

Toti banii vin de la americani, dar ar fi frumos sa facem si noi infrastructura in zona

- Am apreciat foarte mult deschiderea administratiilor locale din judetul Olt si nu as vrea sa fie un entuziasm major acolo, rachetele nu se amplaseaza maine si nu vin militarii maine. Un an de-acum incolo se lucreaza la proiectul de constructie. Abia in 2012 incepe constructia, vin militarii...

- Cheltuielile de amplasare, infrastructura sistemului sunt in contul guvernului SUA, inclusiv costurile anuale de intretinere. La randu-ne, trebuie sa dezvoltam infrastructurile care duc spre aceasta baza, desi nu avem in acord asa ceva, dar este pacat sa nu aloci resurse pentru o structura care sa permita o circulatie rapida. Trebuiesc alocate, mai ales ca intram in programul celalalt, prin care Kogalniceanu si Constanta sunt infrastructuri strategice, prin care SUA isi muta militari inspre si dinspre Irak si Afganistan, este o afacere pe cel putin zece ani.

Inainte de trecerea la euro, sa stabilizam bugetul

- Eu am tinut foarte mult sa mentinem obiectivul euro in 2015, dar mai important decat trecerea la euro e sa avem un buget solid, cu venituri predictibile.

- Criza asta ne-a aratat un lucru si uitati cate tari au dificultati: Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda, mai sunt tari. Ne-a invatat ca orice sector de activitate economica neperformant este condamnat, in eventualitatea unei crize. Daca n-ar fi fost criza, n-as fi inteles acest lucru.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7467 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
101 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Oftica dauneaza grav sanatatii!

Dialog bovin

Despre cei cu limba lată
Se vorbeste că, odată,
Tot păscand intr-o poiană,
Boul o-ntalni pe va că.
Brusc le reveniră-n minte,
Dulci, aducerile-aminte,
Dar să facă pe eroul,
Vorba o deschise b oul:
- Ţi-amintesti, frumoasă Vineri,
Cand eram si noi mai tineri...?
Te-am văzut si m-ai plăcut,
Cand te-am vrut, te-am si avut,
Iar te-am vrut, te-am tot avut,
N-ai miscat, nici n-ai gemut...
Va co...!

Va ca, foc de supărare,
Cu codita-ntre picioare
Fără nici-un chef de sagă,
Mai că incepu să ragă,
Dar cu toată supărarea,
Stăpanindu-si indignarea
Si dorinta de-a pleca,
B oului grăi asa:
- Dragule, mi-aduc aminte,
Eram mică, fără minte...
M-ai văzut si te-am plăcut,
Cand m-ai vrut, m-ai si avut,
Iar m-ai vrut, m-ai tot avut,
Am mai vrut, n-ai mai putut...
B oule...!

Morala

Dragii mei baieti si fete,
Ca să nu aveti regrete,
Evitati, de-acum-nainte,
Partenerii fără minte.

poezie de autor necunoscut/anonim

 

Ideea este una singura: nu s-a reusit niciodata scoaterea regiilor de sub impactul politicului, n-am reusit nici eu, era algoritm politic, trebuia sa risc caderea guvernului ca sa rezolv problema regiilor,

toate guvernele care au aplicat algoritm politic trebuiau lasate sa cada. Toti managerii de la intreprinderile de stat nu si-ar gasi in viata lor un loc de munca intr-o intreprindere privata occidentala

 

Sa ne intrebam de ce exista "o tara mai putin prietenoasa"...

Stiam ca Ungaria era o tara mai putin prietenoasa, din motive care nu vor sa si le asume ca ar fi idiotenii, incercand si in prezent sa-si manifeste sovinismul specific ADN-ului lor. OMUL incult isi face singur dusmani, iar poporul roman ar fi cazul sa fie mai prudent cand voteaza sau nu merge la vot.

 

Draghia,tavarisci,Basescov.

Daca cineva pune rachetele pe centrala dela cernavoda.ce anume se intampla?Pai tatucul Putin crezi ca sta cu mainile in san?La doi pasi de el sa faca boc-boc,o mica explozie nucleara?las-o moarta mosule,nu ai nici un haz cu "sperietura" nucleara.

 

:)

daca pune cineva o racheta ,il rugam sa te lege de ea :)

 

ce

bomba pe cernevoda,esti tu destul bomba pe Romania!

 

smecherie tehnica

Comantariile foarte critice la adresa puterii politice actuale ( Base, Boc, Udrea...) sunt "depunctate" intotdeauna de cel putin 100 - 120 de "cititori" ajungand la "rezultate medii" de 1 sau 1,5 puncte.
Comentariile pozitive sau neutre sunt "apreciate" de 30 maxim 40 de persoane.
Aritmetica simpla ne arata un numar de 100 "acordari de punctaj minim" pentru a "strica media" celor care critica puterea
Daca ADMINISTRATORUL nu "poate" remedia situatia isi va citi in curand singur articolele.

 

Cati pot recunoaste ca sunt rai si inferiori iar altii sunt mai bun ca ei.

Dalex poate nu intelegi tu ce se intampla, dar majoritatea oamenilor au destula glagorie pentru a desprinde binele de rau. Si apoi cum sa fii de acord cu ideile unor cocalari care nici nu stiu a scrie bine romaneste.Limbajul lor nu da credibilitate. Nici nu poti avea credibilitate atata timp cat est subiectiv si esti sclavul idilor altora. Reforma este necesara.Nici un alt politician nu avea nervul necesar sa inceapa aceasta lupta cu hienele populiste si oportuniste,nici un tont ca Ponta si nici un prostanac neandemanatec ca Geoana sau un narcisist ca Antonescu n-ar fi reusit sa faca atatea cate au facut Base si cu PDL intr-un timp atat de scurt si cu atata obstructie din partea oportunistilor care au tinut voit romania pe loc timp de 20 de ani pentru a putea ei sa suga vlaga toata a acestui popor.Gata domnilor nu ne mai poate pacali nici Iliescu cu zambetul acela pervers, nici nebunul de Vadim cu justitia lui. E timpul sa gandim logic si sa emitem pareri proprii si nu induse sau cumparate de cei interesati in continuare sa fure din putinul celor multi, din pacate multi si naivi.Sunt convins ca istoria va dedica un pasaj destul de interesant acestei etape iar gestul de curaj si de bune intentii al lui Basescu si PDL va fi obiect de studiu pentru studentii de la stiinte politice si economice.Asa ca dragi postaci care scrieti cu i din a la inceputul frazei nu e de mirare ca nu intelegeti acest mare pas pe care la facut romania si continua sa-l mai faca. Sunteti niste unelte, maimute care primesc din cand in cand cate o portocala din partea dresorului.

Dece nu ar fi pus pana acum ?

Sau dece au plecat rusii din Romania,exact comf.Tratatului de pace,fara a se ratoi la noi ,si atunci era URSS comunicta,nu o Rusie asociata cu statut special la NATO.E bine ca dl Basescu tot da din coada la nasul rusilor,pana se va mira si el de prostia sa.Numai ca nu cu EBA si cealalta fata va fi salvata tara.Daca rusii ar fi avut vreo intentie rea cu Cernavoda,nu ne-ar fi lasat atunci sa o construim.Macar sa fi avut si noi o armata ca sa o folosim la nevoie,dar si ea a fost lichifata.

 

Si dacan rachetele bat in geam...

Leul se joaca, aceasta este o gluma prezidentiala, daca si se va intimpla ceva, atunci va zice: nu ce vam spus eu. De fapt Romania singura se cere.

 

Interviul dat de presedintele Basescu

Ca de obicei un interviu clar ,precis ,la obiect.
Crede cineva in mod cinstit ca Tonta sau Creti-nel ,
ar fi fost in stare de o astfel de acuratete in prezentare si explicarea problemelor?Sa fim seriosi!
Referitor la instalarea scutului(destinat exclusiv apararii,fara nici un element de agresiune)cred ca numai niste dusmani ai tarii pot fi contra.
Daca era instalat la Vidin urlau Tontii si Creti-neii cat ii tineau gurile ca ar fi fost un esec tot al presedintelui pentruca nu a reusit sa-l aduca pe teritoriul national!Teo

 

Ponta si Crin

nu stiu decat huo Basescu. Nu ma astept la nimic altceva de la ei :).

Ii macina ca a aparut scutul antiracheta fix acum cu Basescu la putere. Sa iti tai venele nu altceva :)).

Dar daca "pune" pe Bucuresti sau orice alt mare oras din tara?

Americanii s-au oferit sa-l instaleze pe spezele lor. Rusii, nu s-au oferit....

 

Eroare

Rusii s-au oferit sa participe la scut, chiar au oferit baze militare de pe teritoriile lor.

??????

cind brucan a spus ca ne trebuie cel putin 50 de ani sa invatam sa traim in democratie am crezut ca e nebun..cind vad aici atitia postaci comunisti atit de infocati si plini de ura.. jignind pe toti si pe toata lumea...ai dau draptate omului. .ce vreti voi baieti.. va e dor de.. romania,ceausecu inainte..va e dor de fabrici si uzine.. sa lucrati 3 ore din 8 restul il petreceati furind si scotind maimute din nas.va e dor de tatuca ilic..hai la munca cu voi..nu la intins mina.nb bn sanatate si noroc pt tt lumea

 

Domnule presedinte, v-am apreiat intotdeauna in toate, mai putin in politica externa, ati adus relatiile externe ale Romaniei la dezastru absolut

"Ce spuneti voi, dragi apologeti ai dezarmarii Romaniei, daca, dintr-o tara putin prietenoasa, cineva vrea sa dea o lovitura NATO si pune o racheta pe un reactor de la Cernavoda?"

Pai prima intrebare pe care as pune-o, de ce a adoptat Romania o politica externa de confruntare si *** fata de Orientul Mijlociu ?
O racheta nu vine daca expeditorului nu i se dau motive sa o trimita.

De fapt duceti o politica de confruntare cam cu toti in afara de americani, chiar si cu UE. Obtinem "succese" gen Schengen pentru ca suntem la cutite cu toata lumea.

 

asteriscurile sunt pentru "siktir"

.

VOI POSTACII PLATITI, SUNTETI PENIBILI SI RAU MIROSITORI. PARASITI POSTURA DEGRADANTA DE MICROBISTI AI UNOR IDOLI DE ***!

EXISTA un POSTAC acoperit care isi spune "adevar"! Sub un chip acceptabil de femeie, se ascunde o oala cu OTRAVA si o minte de "*** nebuna"! Voi considera ca am gresit aprecierea, si imi voi cere scuze daca acest "adevar", va dovedi ca este o minte sanatoasa si va analiza Scrisoarea de mai jos, pe care i-am transmis-o lui Basescu, si mai multor partide politice, si va avea alegerea lui
inaintea lui Basescu si a partidelor politice, intre actualul cadru democratic distructiv, care, in ultimii 21 de ani, a ruinat Romania, si cadrul democratic constructiv pe care i l-am prezentat lui Basescu cu Scrisoarea Nr.11270/03-05-2011. Aceeasi scrisoare am transmis-o si partidelor politice: PNL cu Nr.397/09-05-2011; PC cu Nr.1500/09-05-2011; UNPR cu Nr.140/09-05-2011. Scrisoarea catre Basescu:

Domnule Presedinte
Traian Basescu
Pentru actualasituatie de neinvidiat a Romaniei, este responsabil cadrul democratic al ultimilor 21 de ani, care nu a continut nicio urma de responsabilitate pentru cei alesi sau numiti in functii publice. Cu un asemenea cadru democratic, care a dus la ruinarea economica si morala a Romaniei, nu mai exista nicio speranta de schimbare in Bine in societatea romaneasca! Aceasta concluzie este intarita si de sintagma "toti politicienii sunt la fel", care exprima un adevar crud si dezarmant, ce aseamana actuala clasa politica cu o mocirla puturoasa! Dar tot din aceasta mocirla politica, si nu din visate partide "Alba ca zapada", trebuie, si se va intrupa speranta pierduta. Caci prin aplicarea unui "tratament" corespunzator, din aceasta mocirla politica puturoasa vor rasari "nuferii" noii politici si Administratii romanesti! Iar "tratamentul" avut in vedere va selecta oamenii pe diferite categorii ocupationale, dupa chemarea launtrica a fiecaruia si nu, ca astazi, dupa aspiratiile de imbogatire si parvenire, cand, pentru atingerea scopului, se folosesc cele mai abjecte mijloace, chiar daca acestea aduc atingere intereselor tarii si armoniei sociale! De aceea am schitat un nou cadru democratic, care este "imbibat" de responsabilitate pentru cei alesi sau numiti in functii publice. Numai cei preocupati mai mult de interesele proprii, sau deinteresele grupului lor, decat de Romania, ar putea sa aleaga actualul cadru democratic, in dauna celui propus de mine! Cadrul democratic propus de ...(Continuarea se poate citi in comentariile postate in data de 08-05-2011, la adresa http://dumitrurizoaica.blogspot.com/)

 

"O oala cu otrava", interesanta figura de stil

Pai tu inspiri o oala de noapte, UNA PLINA.

Asta e singurul lucru bun pe care-l lasa looserul asta de Base in urma lui ...

Acu om vedea cand se desfiinteaza US ( dupa Vanga Obama e
ultimul presedinte inainte de desfiintare) daca mai raman amerlocii p'aciulea ...

PS:

http://english.pravda.ru/world/europe/05-05-2011/117796-usa_romania-0/

 

MAI BINE PUNE O RACHETA PE COTROCENI

SA SCAPAM O DATA PT TOTDEAUNA DE CHIORU ASTA MINCINOS

esti naiv

nu mai posta falsuri pe aici.

 

Mai spune Paradisule, ce mai zicea baba Vanga?

Murim de curiozitate.
Zicea si de rusi ca dispar? Ca daca-i asa putem sa nu mai dam bani pe sisteme antirachete...


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor