Cum a sadit Basescu scandal intre politisti

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 08:34
3419 citiri
Cum a sadit Basescu scandal intre politisti
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu a chemat marti, la Palatul Cotroceni, Corpul National al Politistilor pentru discutii, insa acest lucru i-a nemultumit in totalitate pe cei care au participat vineri la protest, acestia din urma simtindu-se tradati de colegii lor.

Pe de-o parte Iulian Dobrescu, presedintele CNP, a declarat initial la Antena 3 ca sedinta a fost una informala si ca nu au discutat despre evenimentele de vineri, insa dupa cateva minute a spus ca si mitingul a fost subiect de discutie.

Pe de alta parte, Florian Ionita, liderul sindicatului SNPPC, este suparat pe colegii sai si ii acuza de tradare, mai ales ca CNP nu a participat la protestele de vineri.

"Practic, noi suntem in strada - sindicatele -, iar la negocieri este chemat cineva cu interes personal. Va ramane fara membri, din cate imi spun colegii, este un tradator", a spus Ionita, acuzandu-l pe Dobrescu ca urmareste doar acordarea gradului de general chestor de politie.

Basescu a chemat reprezentantii politistilor pentru discutii, la Cotroceni

Chiar daca dupa intalnirea de la Cotroceni au inceput certurile intre politisti, cei de la CNP spun ca intalnirea s-a desfasurat in mod civilizat si ca presedintelui "i-a trecut supararea".

"Domnul presedinte si-a exprimat deschiderea pentru dialog, a spus ca chiar daca a fost suparat i-a trecut si intelege ca nu toata instituia este vinovata de cateva caschete. A inteles ca problemele Politiei sunt grele si reale si ca erau indreptatiti sa protesteze, dar ca maniera l-a deranjat si ca va stabili impreuna cu reprezentantii guvernamentali sa aiba loc o intalnire cu noul ministru de Interne", a spus Constantin Asofronie, vicepresedinte al CNP.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Basescu politisti miting, #Basescu presedinte politisti miting , #presedinte
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Iata ce scria pe forumul realitatea un cetatean , urmat imediat de altul . Despre ce dezbinare e vorba , cand aici unii platiti de Patriciu au pus la cale un puci !??