Cum sarbatoreste Traian Basescu 1 Decembrie

Duminica, 01 Decembrie 2013, ora 07:56
3176 citiri
Cum sarbatoreste Traian Basescu 1 Decembrie
Foto: presidency.ro

Presedintele Traian Basescu va participa, duminica, de la ora 11.00, la parada militara organizata in Piata Arcului de Triumf, iar de la ora 18.00 va oferi o receptie, la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Potrivit anuntului transmis de Administratia Prezidentiala privind programul public al sefului statului pentru ziua de 1 decembrie, presedintele Basescu va participa, de la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti, la ceremonialul militar organizat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

De la ora 14.00, presedintele va avea, la Palatul Cotroceni, o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan, Kosovo si Bosnia-Hertegovina, iar de la ora 17.00, in Sala Unirii, va fi organizata o ceremonie de avansare a unor ofiteri cu ocazia Zilei Nationale.

De la ora 18.00, la Sala Unirii a Palatului Cotroceni urmeaza sa aiba loc receptia oferita de presedintele Traian Basescu cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Pana la acest moment, in programele anuntate pentru ziua de duminica ale premierului Victor Ponta si presedintelui Senatului Crin Antonescu nu figureaza participarea la aceasta receptie de la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta va participa, duminica, la ora 10.00, la Ziua Portilor Deschise de la Palatul Victoria, iar la ora 10.05 va asista la dezvelirea Drapelului National instalat pe frontispiciul cladirii, pentru ca la ora 11.00 sa asiste la festivitatile organizate la Arcul de Triumf. Palatul Victoria va fi deschis publicului in intervalul orar 9.00-15.00.

Programul public al presedintelui Senatului, Crin Antonescu, pentru ziua de duminica prevede participarea, de la ora 11.00, in Piata Arcului de Triumf, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Basescu program 1 decembrie 2013, #parada ziua nationala Romania , #presedinte