Deputat PSD: In vremea guvernarilor PDL, o fosta secretara castiga cat are acum seful ASF

Joi, 20 Februarie 2014, ora 17:14
2333 citiri
Deputat PSD: In vremea guvernarilor PDL, o fosta secretara castiga cat are acum seful ASF

Deputatul PSD Mihai Sturzu a declarat ca presedintele Traian Basescu nu este deranjat in realitate de veniturile membrilor din conducerea ASF, ci este deranjat de faptul ca societatea comerciala "Astra", a lui Dan Adamescu, este anchetata de institutiile statului.

"Domnul presedinte Traian Basescu ne-a demonstrat inca o data ca are memoria scurta si selectiva. Problema domniei sale nu este legata de veniturile celor din conducerea ASF, care intr-adevar sunt foarte mari, dar sunt totusi de doua ori mai mici decat cele din institutiile asemanatoare din vremea PDL.

Problema lui Traian Basescu este ca banii acestia nu mai sunt incasati de oamenii sai. Lui Traian Basescu i-a convenit cand protejatul sau, Constantin Buzoianu, a incasat 150.000 de euro in doar doua luni de activitate, sau cand secretara domnului Emil Boc a castigat la CNVM 64.000 de euro tot pentru doua luni. Va dati seama ca in vremea guvernarilor PDL, o fosta secretara castiga cat castiga acum seful ASF", a spus Sturzu, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Basescu vrea revocarea conducerii ASF: Arborele genealogic al USL. Cele mai mari salarii din lume (Video)

Acesta precizeaza ca, atunci cand a fost infiintata Autoritatea de Supraveghere Financiara, in actul normativ s-a prevazut ca salariile nu pot depasi salariile de la BNR, "dar au fost gasite tot felul de ocolisuri pentru ca veniturile sa fie umflate".

"PSD a propus o solutie pentru aceasta problema, acea taxa de solidaritate, prin care toate veniturile nesimtite de la stat sa fie supraimpozitate, dar din pacate aceasta propunere n-a avut sprijinul colegilor din PNL. Ceea ce-l deranjeaza pe Traian Basescu cu adevarat este faptul ca firma sponsorului sau, domnul Adamescu, este anchetata de catre ASF", a mai declarat Mihai Sturzu.

Presedintele Traian Basescu a cerut, miercuri, demiterea intregii conduceri de la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), acuzandu-i de incompetenta, afirmand totodata ca salariile celor din conducere sunt cele mai mari din lume fata de omologii lor din institutii similare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Sturzu Basescu ASF, #Sturzu castiguri ASF, #Sturzu Basescu Astra , #presedinte