Dragnea: Basescu sa-si bage ce vrea, unde vrea!

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 17:57
798 citiri
Dragnea: Basescu sa-si bage ce vrea, unde vrea!
Foto arhiva

Presedintele Traian Basescu ar trebui sa-si bage ce vrea, unde vrea, a comentat, luni, fostul sef al MAI, Liviu Dragnea, raspunzand astfel invitatiei facute de seful statului, anterior, in care facea apel la cele doua partide de la guvernare sa-si bage picioarele in apa rece.

"Domnul Basescu sa-si bage ce vrea, unde vrea! Noi ne dorim sa nu aruncam Romania in criza", a spus Liviu Dragnea, luni, inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD (CEx), programata pentru ora 17.00.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nu a primit nicio solicitare din partea premierului Boc de remaniere a ministrului de Interne si ca, daca va fi solicitat sa aiba o intalnire cu PSD si PD-L, "isi va face timp" pentru aceasta.

Basescu a spus ca in toate actiunile celor doua partide, trebuie sa domine responsabilitatea si, in masura in care vor solicita o discutie, isi va face timp sa o aiba. "Este bine ca ambele partide sa-si bage repede picioarele in apa rece", a comentat Basescu.

"Imi pare rau ca nu sunt atat de bine informat ca ziaristii, eu am fost in sedinte", a adaugat presedintele amuzat, despre subiectul remanierii vicepremierului Dan Nica.

"Am cerut primului ministru sa se gandeasca in continuare. Poate noaptea este un sfetnic bun si poate ca maine va reveni asupra intentiei de a-l remania pe Dan Nica", a spus social-democratul.

"PSD nu poate accepta remanirea lui Nica fara un motiv serios. Nu vom accepta ca Dan Nica sa fie remaniat. PSD nu va propune pe altcineva", a subliniat Dragnea, dupa care s-a grabit sa plece la sedinta.

Biroul Permanent National al PSD a decis luni sa-si mentina sprijinul politic pentru vicepremierul, ministrul de Interne, Dan Nica. Liderii partidului au convocat CEx pentru ora 17.00 pentru a lua o decizie in urma anuntului premierului Emil Boc de a-l remania pe ministrul de Interne, Dan Nica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea Basescu cap apa rece, #cap apa rece beat Basescu, #Hrebenciuc Nica remaniat Boc, #Nica data afara Guvern , #presedinte