Editorial: Fluffy-Basescu

Vineri, 02 Octombrie 2009, ora 07:40
3675 citiri
Editorial: Fluffy-Basescu

Cand a spus ca va fi presedinte-jucator, Traian Basescu nu s-a referit la un post de fundas la UTA. Cu toate ca se pricepe teribil sa coseasca genunchi de atacanti aflati in careu, jocul prezidential presupune sa ramai in teren, nu sa fii trimis pe tusa, ca un oligofren plin de ambit.

Nu s-a referit nici la postura de presedinte-dansator la Politehnica, pentru ca tara paraia pe la incheieturi si n-avea cum sa se cocoate, ca o cireasa, pe un tort de cacareze, fara sa-i bata amaratii obrazul. Bine ca nu i-a scapat "cantator", pentru ar fi trebuit sa se dovedeasca a fi consecvent, si-l revoca, scurt, pe Costel Busuioc.

Ci a spus ca vrea sa le stie pe toate, sa le faca pe toate, el da sah, el da mat, el seamana, el culege si, mai ales, oblojeste. Asta-i functiunea principala a lui Traian Basescu, de Au-ma-doare, doctor bun, sta-n gradina sub un prun. Cu doua feluri de leacuri.

Unul se conduce dupa principiul ca daca vrei sa scapi de o durere care-ti rupe sufletul, trebuie sa-ti produci una mai mare. Perfect adaptat realitatilor tarii, care cand s-a proptit intr-o groapa si se bucura ca nu-i chip sa gaseasca o gaura mai mare, isi scapa piciorul intr-o rapa.

Celalalt ia durerea cu mana, dar produce mintii o amintire de neuitat, prin urmare cauti sa il inghiti mereu. Numai ca, vorba lui Pink, duce la dependenta, iar in loc sa te faca bine, continua sa te tina ocupat cu boala.

Asta din urma e mai greu de gasit, dar este eficient. Induce natiunii o stare continua de tremurici in piept, iti vine s-o iei la goana pe strada de tembel, fara cauza, ca dupa o combinatie de prafuri cu tarie. Si amputeaza vointa. Ca asta-i, de fapt, faza.

Si uite-asa, romanii s-au pricopsit cu o poala blanoasa, calduta, unde-si pot doini angoasele, de la dor, la catanie.

Traian Basescu are mentalitate de tatuc. Prin urmare il aleg unii cu mentalitate de copii. Mulzumim, Haralambie!

In clasa dirigintelui Basescu s-a strans acum un guvern mai mititel, unde elevii nu capata competente, ci sunt fortati sa asimileze - exact inversul indicatiilor pe care le da celor responsabili cu reforma educatiei. Videanu cum sa ne repare la pateu, Berceanu cum sa planteze porumb pe autostrazi (cateva boabe pe-o hartie, ca deocamdata avem cateva planse), in timp ce rasfoieste manualul utilizarii harletului si afla ca laptele nu vine de la fabrica, ci de la Joiana. Udrea va gestiona ariile protejate, unde Romania e pe buza unei proceduri de infringement, iar Pogea a fost trimis la Munca, nu numai la intins mana. Si desigur, Boc va face un bac mai mic.

Daca le iese flacailor sa coase nadragii tarii cu o jumatate de guvern, Romania va reusi ce nu i-a trecut prin minte altei natiuni: sa mulga vaca cu o singura mana. In definitiv, despre asta-i vorba, nu?

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Basescu revocat Nica, #demisie ministri PSD, #Guvern coaltie destramat , #presedinte