Gabriel Oprea vrea sa infiinteze Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 19:58
1869 citiri
Gabriel Oprea vrea sa infiinteze Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei

Deputatul independent, Gabriel Oprea, a declarat ca romanii l-au ales presedinte pe Traian Basescu in urma unui proces electoral desfasurat potrivit tuturor prevederilor legale si constitutionale, insa toate tulburarile de pe scena politica arata faptul ca este nevoie de infiintarea unei noi formatiuni politice a uniunii nationale.

"Trebuie sa ascultam vocea poporului, care a ales. Constatam ca se face tot mai acut simtita necesitatea de a aduce pe scena politica romaneasca o formatiune politica noua, de centru, o formatiune politica a stabilitatii nationale care sa se situeze deasupra tuturor intereselor politice, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei", a declarat deputatul independent prin intermediul unui comunicat remis marti Ziare.com.

Gabriel Oprea mai spune ca OSCE a declarat ca alegerile s-au desfasurat in mod corect.

"Pentru monitorizarea alegerilor prezidentiale, Biroul OSCE pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului a trimis in Romania o misiune de observare formata din experti internationali. Organizatia internationala a apreciat, prin vocea sefului misiunii in Romania, expertul rus Vadim Jdanovici, ca alegerile prezidentiale s-au desfasurat in conformitate cu reglementarile OSCE", .

Oprea sustine ca expertul OSCE a precizat ca desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin confirma ca alegerile s-au desfasurat in conformitate cu reglementarile OSCE, iar Romania ar trebui sa se "aseze pe coordonatele unui stat european.

"Grupul parlamentarilor independenti din Camera Deputatilor si Senat considera ca Romania trebuie sa se aseze urgent pe coordonatele unui stat european, guvernat si echilibrat din punct de vedere politic si economic. Campania electorala a luat sfarsit. Romania si-a ales presedintele, clasa politica are obligatia sa dea romanilor cat mai curand un guvern competent", a declarat acesta.

Gabriel Oprea sustine ca formatiunile politice ar trebui sa dea dovada de verticalitate si de intelepciune si sa puna capat confruntarilor politice care nu mai au niciun fundament, in urma alegerilor.

"Astfel de confruntari au unicul scop de a prelungi criza politica. Politicienii trebuie sa se comporte ca adevarati oameni de stat, care inteleg si recunosc rolul alegerilor democratice, precum si legitimitatea rezultatului acestora.

In aceste zile, de dupa alegerea sefului statului, observam foarte multa confuzie in politica, multe interese de grup si de partid, din partea tuturor formatiunilor politice, cand singurul interes ar trebui sa fie acela de a actiona spre binele romanilor, de a crea cadrul politic si stabilitatea necesare pentru ca Romania sa depaseasca rapid criza economica", a precizat deputatul independent.

Oprea spune ca politicienii trebuie sa asculte vocea poporului, care a ales.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gabriel Oprea uniune nationala, #desfasurare alegeri corecte, #Uniunea Nationala Progresul Romaniei , #presedinte
Comentarii
Poza eugen180
eugen180
rank 3
CAND SE CREDEA CA BASESCU PLEACA, EURO A SCAZUT BRUSC.. ACUM CAND SE PARE CA VA RAMANE A INCEPUT SA CREASCA . . SI VA RECUPERA IMEDIAT!!