Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ii va dezbraca sau nu Basescu pe candidatii la Cotroceni? Dan Sova: Imi vine sa-mi iau campii

Duminica, 10 August 2014, ora 22:21
9931 citiri
Ii va dezbraca sau nu Basescu pe candidatii la Cotroceni? Dan Sova: Imi vine sa-mi iau campii
Foto: Facebook/Alaturi de Presedintele Nostru

Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, a comentat, duminica, o afirmatie recenta a lui Traian Basescu cu privire la candidatii la presedintie. Acesta spusese ca ii va "dezbraca public" pe cei care vor sa ii ia locul la Cotroceni, "pentru ca au lucruri ascunse in CV-uri".

"Institutional, nu va putea folosi informatii confidentiale", a comentat, la Romania TV, Dan Sova, mentionand ca daca seful statului a primit informatii venite din partea serviciilor de informatii din Romania, nu are voie sa le dezvaluie.

"Daca are informatii venite pe alte filiere, e dreptul lui sa le foloseasca", a afirmat pesedistul.

In urma cu cateva zile, seful statului a declarat, in emisiunea "Evenimentul Zilei": "Sunt la final de mandat. M-am hotarat ca in toate iesirile sa spun, sa vorbesc. In aceasta campanie le voi spune de toate, la toti. Pe unii dintre candidati ii vor dezbraca public, pentru ca au lucruri ascunse in CV-uri".

Replica PSD-ului a venit prompt, prin intermediul lui Dan Sova: "Sincer, nu ma astept de la Traian Basescu sa aiba bun simt".

"Ramane de vazut doar pana unde va ajunge lipsa de bun simt a lui Traian Basescu. Imi vine sa-mi iau campii ca e presedintele tarii mele", a mai spus acesta duminica seara.

Referindu-se la candidatul PSD pentru Cotroceni, Victor Ponta, Dan Sova a reiterat o declaratie mai veche a actualului premier, spunand ca "nu mai exista niciun aspect care sa ne ia prin surprindere".

Victor Ponta, despre marele sau avantaj la prezidentiale: A avut grija Basescu...

"Doar perioada gradinitei a ramas neexplorata", a completat el, referindu-se la trecutul lui Victor Ponta. Cat despre ceilalti candidati la Cotroceni, Dan Sova a glumit spunand ca poate presedintele a descoperit vreun 7 "la purtare" in scoala.

"Ramane de vazut doar pana unde va ajunge lipsa de bun simt a lui Traian Basescu. Imi vine sa-mi iau campii ca e presedintele tarii mele", a mai spus Sova.

Totusi, a incheiat purtatorul de cuvant al PSD, "nu am convingerea ca are vreo informatie compromitatoare. Daca are, poate sa o dea sau nu, e optiunea domniei sale".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Dan Sova Basescu dezbraca candidati, #Basescu dezbraca public candidati presedintie, #Sova candidat prezidentiale Ponta, #Basescu informatii confidentiale candidati prezidentiale , #presedinte