Mesajul lui Basescu pentru alegeri: Vreti in zona gri sau in Europa? Eu votez!

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 18:56
2613 citiri
Mesajul lui Basescu pentru alegeri: Vreti in zona gri sau in Europa? Eu votez!

Presedintele Traian Basescu a transmis un ultim mesaj oficial inainte de alegerile parlamentare de duminica. Aflat la Predeal, seful statului le-a cerut romanilor sa aleaga Europa in detrimentul "zonei gri", subliniind ca el va merge la vot.

Intr-o inregistrare video postata pe contul sau de Facebook, cu o durata de un minut si 17 secunde, Traian Basescu afirma ca actuala guvernare ataca permanent Uniunea Europeana si parteneriatul cu SUA, precizand totodata ca ziua de duminica este decisiva.

In plus, presedintele le cere romanilor sa arate daca tara ramane "in zona gri", aproape de Rusia si China, sau isi continua drumul spre Bruxelles si spre parteneriatul cu SUA. In incheiere, seful statului le spune romanilor sa vina la vot, precizand ca si el voteaza.

"De sapte luni, avem la putere lideri politici care ataca permenant Uniunea Europeana si liderii Uniunii. De sapte luni, avem lideri politici care ataca permenant parteneriatul cu Statele Unite si Departamentul de Stat al Statelor Unite.

Ziua de maine este decisiva. Romanii de vor arata daca ramanem in zona gri, acolo unde politicienii aflati la putere sustin ca trebuie sa fim mai aproape de Rusia si de China, sau ne continuam drumul consolidat spre Bruxelles si spre parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care il veti da maine.

De aceea, va chem, romani, sa veniti la vot si sa spuneti daca vreti in zona gri sau sa ne consolidam acolo unde eu am crezut ca este locul nostru: in Europa si in parteneriatul cu America.

Veniti la vot! Directia este Europa si parteneriatul strategic cu Statele Unite. Acolo ne vom gasi si securitatea, si viitoarea prosperitate. Eu votez!", se arata in mesajul lui Traian Basescu.

Basescu, inaintea alegerilor: Exista riscul sa revenim intr-o zona gri. Iesiti la vot!

Presedintele se afla in acest weekend la Predeal, de unde se va intoarce in Bucuresti duminica dimineata. Seful statului a declarat ca sambata ar vrea sa se dea cu snow-mobilul. Traian Basescu este cazat la vila de protocol.

F.N.

#Traian Basescu indemn vot, #Traian Basescu Romania zona gri, #Traian Basescu declaratii alegeri parlamentare, #Traian Basescu indemn vot parlamentare, #Basescu riscuri alegeri parlamentare, #Traian Basescu predeal alegeri parlamentare , #presedinte