Ziare.com

Ministerul Sanatatii devine unitate de achizitii publice centralizate

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 18:19

   

Ministerul Sanatatii devine unitate de achizitii publice centralizate
Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul de promulgare a legii prin care Ministerul Sanatatii devine unitate de achizitii publice centralizata.

Presedintele a semnat vineri sase decrete, printre care si cel privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 71/2012 privind desemnarea Ministerului Sanatatii ca unitate de achizitii publice centralizata, se arata intr-un comunicat de presa al administratie prezidentiale.

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis miercuri ca este constitutionala legea de aprobare a ordonantei de urgenta a guvernului privind desemnarea Ministerului Sanatatii ca unitate de achizitii publice centralizata.

Sesizarea Curtii Constitutionale privind respectivul act normativ a fost formulata de 80 de deputati PDL, UDMR si PP-DD.

In 14 mai, plenul Camerei Deputatilor a aprobat ordonanta de guvern privind desemnarea Ministerului Sanatatii ca unitate de achizitii publice centralizata.

"Unitatea de achizitii publice centralizata incheie acorduri-cadru in numele si pentru unitatile sanitare publice din reteaua ministerului si reteaua autoritatilor administratiei publice centrale", se arata in textul actului normativ.

Alte decrete semnificative semnate de Traian Basescu privesc acordarea Drapelului de lupta Agentiei de Cercetare pentru Tehnica si Tehnologii Militare, promulgarea Legii privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate, promulgarea Legii privind constituirea si functionarea parcurilor industriale, promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 13/2013 privind serviciile postale.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 187 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Acum

tot kashkavalul se va aduna la Nicolaescu si Kkrau.

 

om ,

- s-a facut nicolaescu !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor