Mister deslusit: Iata cu cine tine Traian Basescu

Sambata, 24 Martie 2012, ora 20:18
3540 citiri
Mister deslusit: Iata cu cine tine Traian Basescu

Rapid si Steaua l-au disputat in ultimii 15 ani pe Traian Basescu. Gigi Becali sustine ca a deslusit misterul si a aflat cu cine tine, in realitate, presedintele Romaniei.

Traian Basescu a fost perceput ca un suporter al Rapidului, in baza functiei pe care a ocupat-o la Ministerul Transporturilor, insa dupa spritul de Golden Blitz s-a crezut ca este stelist.

Chestionat pe tema echipei favorite din Liga 1, Basescu s-a ferit sa ofere un raspuns concret, dar Gigi Becali a aflat, de la o consiliera a presedintelui, ca este un stelist infocat.

"Basescu e mort dupa Steaua! S-a intalnit sotia lui Victor (n.red. varul lui Becali) cu consiliera presedintelui la coafor si i-a povestit cum Basescu era intr-o emisiune si ii cerea din 5 in 5 minute sa-l tina la curent cu scorul. Dupa ce a dat Astra gol se intristase, dar apoi s-a bucurat sa auda ca am facut 2-1", a povestit Gigi Becali.

Traian Basescu nu a mai fost pe stadion la un meci de fotbal din Romania de mai bine de cinci ani. Ultima partida pe care presedintele a vazut-o a fost Rapid - Steaua, plina de incidente in tribune.

De atunci, presedintele a refuzat sa mai mearga la meciuri, dar a ramas in continuare interesat de soarta Stelei.

La inceputul acestei luni, presedintele s-a interesat daca Steaua va reveni in Ghencea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#Traian Basescu, #Steaua, #Gigi Becali, #Rapid, #Ministerul Transporturilor , #presedinte