Natura vie cu cantecele lui Basescu si poporul (Opinii)

Vineri, 26 August 2011, ora 12:09
2829 citiri
Natura vie cu cantecele lui Basescu si poporul (Opinii)
Foto: Arhiva

... Si pe cand se gandea o mare parte din natiune ca daca amesteci portocaliu cu verde rezulta maro, iar alta parte vedea albastru peste tot, dupa considerentul "pedelistii si uslasii ne haleste copilasii", o initiativa TV arunca toata paleta cromatica in mijlocul tarii, cu intentia unui rating roz pe seama ridiculizarii presedintelui.

Realitatea a chemat-o la descusut pe duduia care canta la "Ciresica", locul unde a devenit Traian Basescu nemuritor. Cunoasteti invatatura: seful statului - atipic - tiganci - penibil - populism - nu se face!

Asa ca moderatoarele si realizatoarele venite la serviciu, in emisiune la Striblea, in maieu, s-au aruncat asupra prazii, ca sa demonstreze, inca o data, imbecililor de l-au votat pe Traian Basescu si acum se intreaba ce-o fi fost in mintea lor, ca, vorba lui Mircea Dinescu, "ne trebuie un domn".

Numai ca, mizand pe rating-ul adus de inedit, risti. Daca rezulta audienta mare, si nu esti suficient de abil incat sa zapacesti invitatul pentru a-l aduce unde vrei, se cheama nu ca ai ratat efectul, dar ai zugravit alt tablou. Si cum nu te cheama Luchian, sa poti sa misti bratul paralizat astfel incat sa nasti pe panza poezii...

Artista a spulberat, de la inceput, teza "Basescu danseaza cu tigancile", precizand ca, atat ea, cat si dansatoarele in fata carora a pus presedintele genunchiul jos, erau imbracate tematic, pentru un calup gustat de meseni. Apoi, a strecurat printre raspunsuri faptul ca si Calin Popescu Tariceanu, un tip fin, nu-i asa, petrecea in public. Dupa care a mai bucurat audienta cu informatia ca seful statului e un tip galant - ii da din cand in cand un buchet de flori - ,si a adaugat ca, daca ajunge la terasa in mijlocul unei piese, presedintele asteapta in picioare, la margine, sa se termine, si abia apoi descinde la un suc.

Iar cu dezvaluirea melodiilor pe care le iubeste presedintele si le fredoneaza ca un adolescent - "Caravanele", "Te-am iubit" si "Tu radeai" - ,cantareata a finalizat portretul: un om. Asa ca nu se mai stie cine a fost, pana la urma, moderator.

Inca doua, trei emisiuni din astea si teoria conform careia Traian Basescu ar fi pierdut legatura cu poporul va zacea la picioarele strategilor care se pun, cu voie sau nu, in slujba USL. Iar presedintele se va putea intoarce in mijlocul programelor de pe terase, ca sa o reia. Ca pe litoralul romanesc ala scump e plin de lume care petrece, ca si cand n-ar fi criza si portocaliu. Mai lipseste doar ingredientul decisiv. Asa ca domnule presedinte, poftiti la program!

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Traian Basescu presedinte, #Basescu atac moderatori emisiuni, #Basescu dans cantece Ciresica , #presedinte