Opinii: Basescu si Romania: S-a suparat vacarul pe sat?

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 17:53
2688 citiri
Opinii: Basescu si Romania: S-a suparat vacarul pe sat?
www.badpolitics.ro

Basescu s-a suparat ca "vacarul pe sat". Ne ameninta, ne scuipa si ne arunca sudalme tuturor celor care nu suntem de acord cu el, vacarul satului Romania. E suparat ca politaiul nu mai "fiscalizeaza" vaca in mod patriotic si ca submineaza autoritatea taurului comunal! Si daca nici politaiul nu-i bun, ce-o sa faca, o sa ne trimita SPP-ul sa faca ordine in cireada Romaniei?

In sfarsit a aflat si presedintele ca "stalpii" aia care stateau in ploaie, imbracati in galben-fosforescent, la trecerea coloanei prezidentiale, nu-s popicii de ciment ai lui Videanu si nici asfaltoristii lui Berceanu, ci oameni, cu sange rosu, cu familii, copii, parinti, credinte, cu credite la banca, dar si cu tupeu. Niste politisti!

Ca sa-i pazeasca lui somnul din limuzina prezidentiala, astia-i inlocuiau, atunci cand dadea ordin Prigoana, pe gunoieri. Astia maturau, pe la 6 de dimineata tot Kiseleff-ul cu tot cu aleile adiacente (norocul Muzeului Satului ca uite-asa nu-i mai furau hotii) dadeau cu sampon pe Calea Victoriei si decongestionau traficul de la benzinaria de la Gradina Botanica.

Sa fim intelesi, seful de la Cotroceni nu-i suparat pe aia vreo 6.000 de "gabori" care-au mers cu girofarele toata noaptea ca sa-i trezeasca cucuveaua la ceas de dulce adormire (adica pe la 11.00 dimineata).

Domnia sa e suparat pe aia de la "2 si-un sfert", "4 fara un sfert", "5 si douazeci" sau cate din serviciile alea or mai fi pe acolo! In aia si-a pierdut increderea! Eheeiii... ce-si mai musca acum mainile politistii aia de la "Rutiera" ca nu i-au "tras" o contraventie presedintelui atunci cand damful prezidential schimba automat semafoarele de pe podul Cotroceni, dupa cheful ala de pomina cu Becali! Dar, ce! Mai conta atunci alcoolemia cand era vorba de "volanul" prezidential? Sa va fie invatatura de minte!

Increderea in nimic

Presedintele si-a pierdut, printr-un comunicat oficial, increderea in politisti. Si, tot in conformitate cu acelasi comunicat oficial, nu mai vrea sa-i foloseasca! Precum si mai "alaltaieri" tot acelasi presedinte isi pierduse increderea si in sistemul medical (ca de-aia s-a dus la Viena sa se repare) si in sistemul de invatamant (ca de aia o trimisese pe fi-sa tocmai pe la "America" sa-si ia o diploma de participare) si in sistemul administrativ si-n nesimtitii aia de la Armata (ca tot fac scandal ca vor si pensii dupa ce ca l-au frecat pe el cand era fraged student restantier la Institutul de Marina) si in sistemul de pensii si in sistemul de aparare si, in definitiv, in tot ceea ce miroase a sistem romanesc.

Apropo, romani, spalati-va! Sa nu mai mirositi a Romania cand dati mana cu Presedintele!

Epigonii

Distractia lunii septembrie a fost, totusi, domnul Boc, care, dorind sa fie o copie fidela a tot ce poate fi mai jos-prezidential, s-a trezit, ca eunucul celor "1000 si una de nopti", sambata de dimineata, sarind de pe strapontina occidentala a visurilor sale, la Aeroportul Otopeni, ca "nu mai vrea politisti in jurul lui"!

Jucandu-se de-a "hotii si vardistii" prezidentiali nici dumnealui nu mai are incredere in politisti! Norocul lui e ca, totusi, a avut bunul simt, de frica, sa nu le-o spuna in fata, ci doar le-a transims ideea prin vreo doua consiliere blond-azurii-natange care-l insotesc mereu de se imbufneaza tot timpul doamna Boc.

Acum, stau si ma intreb: pot si eu, cetatean roman, sa nu mai am incredere in politisti? Ca si presedintele? Adica, atunci cand ma fura unul pe strada, sa nu mai chem Politia (cum spune legea), ci sa-l atarn direct de stalpul de iluminat? Ca doar asa a spus cetateanul Traian Basescu: eu nu mai am incredere in politisti!

Dar daca ma opreste unul cu radarul pe sosea, pot avea incredere in el? Sau sa-i spun ca eu votez cu Basescu si nu platesc amenda? Pot, in asemenea conditii, sa-i aplic si o corectie? Sa-l dau si in judecata?

Ca doar asa ne-a spus si presedintele si premierul: sa nu mai avem incredere in politisti!

S-a suparat Basescu pe Romania!

Nimic nu-i mai convine lui Traian. Totul e pe dos. Economia nu mai functioneaza asa cum isi dorea. Transporturile nu mai functioneaza demult. Inca de cand i le-a pasat lui Berceanu. Finantele merg prost spre execrabil. Turismul e "o vorba doar de dansii inventata" ca sa o atace pe draga de Nuti. Agricultura e doar o tabara de iarna de unde se lauda viitorii ministri ca o sa fie mai ministri. Dar...la vara! In rest doar Tabara! Ministrul Tabara!

Armata tot icneste ca vine cu bani de-acasa ca sa plateasca gloantele cu care se antreneaza ca sa stea pavaza pentru alte gloante platite de altii. Pensionarii se incapataneaza sa traiasca, iar disponibilizatii sa isi ceara drepturile. Medicii au fugit de mult din tara. Au ramas doar doctorii care n-au avut destui bani sa-si cumpere bilet de avion.

Micii intreprinzatori platesc mai multe taxe la partid decat la Fisc, iar evaziunea e doar o poveste a lui Petre Ispirescu. Autostrazile noastre se fac la "bisnita": la o sacosa de asfalt merge un carton de Kent! La un kilometru ... merge milionul. La zece kilometri ... merge campania!

Presedintele Basescu rade-n soare: Ha, ha, ha...Romanica mica!

Consiliul National de Aparare al Tarii

Traian Basescu, ca si jalnicul sau epigon, Emil Boc, confunda institutia cu persoana. Romanii inca mai au incredere in institutie. Dar asta nu inseamna ca mai au incredere si in omul care, prin gratia voturilor cumparate, ocupa, temporar, cea mai inalta demnitate a statului roman. Repet, TEMPORAR. Peste cativa ani, ei nu vor mai fi! Ei sunt doar temporar asezati pe cea mai inalta treapta. Poporul va ramane.

Convocarea CSAT reprezinta cea mai grava recunoastere a neputintei institutionale pe care dl. Basescu o poate avea: fara idei, fara solutii, fara scuze, fara mijloace, dl. Basescu incearca sa dea o nota grava propriilor refulari dar, mai ales, cererilor publicului care vrea sa auda nu neaparat solutii cat, mai ales, scuze. Ceea ce dl. Basescu nu e in stare sa ofere pentru a atenua starea de angoasa in care se gaseste poporul roman! Si, daca o sa-l injuram in fiecare zi, ce-o sa faca domnul Basescu, o sa convoace zilnic CSAT?

P.S. Halal natie romana! Sa traiesti! Spala-te! Sa nu mai mirosi a Romania, urmatoarea data cand te mai intalnesti cu Presedintele!

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#greva Politia, #paza presedinte, #CSAT , #presedinte