Politicienii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului cu bai de multime (Galerie foto)

Joi, 15 August 2013, ora 16:52
2788 citiri
Politicienii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului cu bai de multime (Galerie foto)
Foto: Facebook

Politicienii de prim rang nu au ratat joi ocazia sa se alature credinciosilor la slujbele de pomenire pentru Adormirea Maicii Domnului sau sa participe la serbarile organizate la Constanta cu ocazia Zilei Marinei.

Singurul care a facut exceptie a fost Crin Antonescu, despre care presa relateaza ca si-ar fi reluat concediul si s-ar afla in Antalya.

In schimb, presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si cativa dintre ministri, dar si alti politicieni de marca au sarbatorit ziua de 15 august alaturi de alegatori.

Presedintele Traian Basescu a mers inca de dimineata, insotit de sotia sa Maria, la Manastirea Adormirii Maicii Domnului din Izvoru Muresului, judetul Harghita, unde a participat la slujba religioasa.

Basescu despre arborarea la porti a drapelului secuiesc: Oare nu era loc si pentru drapelul Romaniei?

La amiaza, seful statului a participat la cea de-a III-a editie a Festivalului Cantecului Popular Patriotic "La Oarba si la Iernut", din Oarba de Mures, judetul Mures, unde a depus o coroana de flori la Monumentul Eroilor si a facut o baie de multime. La Oarba de Mures s-a aflat si ministrul de Externe Titus Corlatean, precum si vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu.

Basescu la Oarba Muresului: Romanii au dat sange pentru Transilvania

Traian Basescu isi va incheia seara la malul marii. Acolo, "cele doua fete ma asteapta pentru a o sarbatori pe Maria", a precizat presedintele.

Premierul Victor Ponta a petrecut ziua in nordul Moldovei. Impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, premierul s-a inchinat la icoanele Manastirii Putna si a vizitat mormantul lui Stefan cel Mare. Dupa ce a mers la Cacica, premierul s-a intors la Putna, pentru a participa la agapa frateasca.

Ponta, intampinat la Putna: Bine ai venit, Maria Ta!

La ceremoniile prilejuite pe litoral de Ziua Marinei au participat ministrul Apararii, Mircea Dusa, si ministrul de Interne, Radu Stroe.

Dusa, de Ziua Marinei: Fortele navale reprezinta un corp de elita al armatei

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a anuntat pe Facebook ca s-a dus in Maramures, la Rohia, pentru a petrece Sfanta Maria cu mama sa, alaturi de care s-a pozat, in costum traditional maramuresean. In plus, ea a participat alaturi de fostul ministru de Interne Traian Igas la hramul manastirii de la Rohia - Adormirea Maicii Domnului.

Elena Udrea, in Maramures, cu probleme de comunicare

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu s-a aflat tot in nordul Moldovei. Intr-o postare pe Facebook, fostul ministru al Justitiei vorbeste despre "un loc de poveste romaneasca" aflat langa Obcina Voronetului, unde a stat de vorba cu "oameni primitori" inainte de a pleca spre Putna.

De asemenea, liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, s-a aflat joi la Constanta, conform programului sau postat pe Facebook.

In schimb, deputatul Remus Cernea, cunoscut pentru opiniile critice la adresa Bisericii, a anuntat ca a decis sa raspunda campaniei "Adopta o casa" la Rosia Montana, initiata de organizatia Alburnus Maior, si sa faca o donatie pentru biserica unitariana din localitate, biserica construita in 1796.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Basescu Sfanta Maria, #Ponta Putna, #Udrea Maramures , #presedinte
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Cam mult spatiu acordat demolatorului de tara, Basescu!
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5