Pravda il compara pe Traian Basescu cu Mike Tyson

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 18:44
5626 citiri
Pravda il compara pe Traian Basescu cu Mike Tyson
Foto: presidency.ro

Presedintele roman Traian Basescu se afla de joi in mijlocul unui scandal imens, ale carui efecte se vor vedea la alegerile prezidentiale din 6 decembrie, comenteaza Pravda imaginile in care seful statului loveste un tanar in timpul unui miting din Ploiesti.

Cativa politologi si analisti romani si-au manifestat increderea ca incidentul va spori popularitatea liderului Opozitiei, Mircea Geoana, "pe care nu-l caracterizeaza stilul Mike Tyson", mai spun jurnalistii de la Pravda.

Acestia se intreaba daca Traian Basescu va castiga turul doi al alegerilor prezidentiale, sustinand ca locul lui Basescu e mai degraba in ringul de box, decat pe scena politica.

Dupa acuzatiile care i-au fost aduse, seful statului roman a declarat ca "niciodata in viata mea nu am lovit un copil. Nu mi-am lovit copiii, nu mi-am lovit sotia, nu am lovit copiii altora".

Traian Basescu a facut aceasta declaratie la mai bine de trei ore de la momentul aparitiei casetei in care este infatisat lovind brutal un copil in timpul unui miting electoral la Ploiesti.

Totodata, publicatia aminteste episodul "tiganca imputita", din 2007, a carei "protagonista a fost jurnalista postului de televiziune Antena 1, Andreea Pana".

#Traian Basescu lovit copil, #Basescu bataie copil Ploiesti, #Pravda Basescu lovit copil , #presedinte