Presedintele Traian Basescu implineste, marti, 57 de ani

Luni, 03 Noiembrie 2008, ora 22:50
4671 citiri
Presedintele Traian Basescu implineste, marti, 57 de ani

Presedintele Romaniei Traian Basescu implineste, marti, 4 noiembrie, varsta de 57 de ani, zi pe care, de obicei, si-o petrece alaturi de familie, insa si cu apropiati din mediul politic.

Un exemplu este anul trecut, cand, ziua sefului statului a cazut intr-o duminica, insa cu toate acestea, Traian Basescu a facut, la Palatul Cotroceni, o analiza a situatiei cetatenilor romani din Italia, aminteste Adevarul.

In timp ce in 2006 presedintele a fost de 4 noiembrie pe Valea Prahovei impreuna cu familia si a fost vizitat si de unii lideri ai PD, in 2005, presedintele Basescu si-a petrecut ziua de nastere la vila sa de protocol din statiunea Neptun.

Dupa ziua sa de nastere, seful statului, insotit de sotie si de cele doua fiice, si-a vizitat mama, dupa care a mers la mormantul tatalului sau din Cimitirul Central al municipiului Constanta.

In 2004, ziua de nastere l-a prins pe Traian Basescu plina campanie electorala, iar 2003 el a sarbatorit alaturi de colegii din conducerea PD si a primit de la acestia un tablou semnat de Ion Pacea.

Traian Basescu s-a nascut pe 4 noiembrie 1951, la Basarabi, in judetul Constanta.

#Traian Basescu, #ani, #zi, #nastere, #Cotroceni, #familie, #politic, #sarbatori , #presedinte
Comentarii
Poza opus9
opus9
rank 5
Multi ani fericiti, domnule presedinte Traian Basescu !
Poza Georgica
Georgica
rank 2