Purtatorul de cuvant al presedintelui: Minciunile lui Rosca Stanescu, expresie a mizeriei morale in care se zbate

Miercuri, 06 Noiembrie 2013, ora 18:30
3924 citiri
Purtatorul de cuvant al presedintelui: Minciunile lui Rosca Stanescu, expresie a mizeriei morale in care se zbate
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, a declarat, miercuri, ca minciunile pe care Sorin Rosca Stanescu continua sa le propage in spatiul public sunt "o expresie concludenta a mizeriei morale in care se zbate".

"Domnul Sorin Rosca-Stanescu isi continua dezinformarea publica intr-un stil care i-a adus un renume deloc de invidiat pe vremea cand lucra ca director de ziar. Minciunile pe care continua sa le propage in spatiul public, in emisiuni de televiziune si de la tribuna Senatului Romaniei, sunt o expresie concludenta a mizeriei morale in care se zbate domnul senator Sorin Rosca-Stanescu", arata purtatorul de cuvant al presedintelui, intr-o declaratie remisa joi.

Potrivit lui Bogdan Oprea, "toate aceste minciuni" vor face parte din procesul deja intentat de presedintele Traian Basescu, aflat pe rolul Judecatoriei Sectorului 2 din Bucuresti.

"Domnul presedinte Traian Basescu respinge categoric toate aceste acuzatii si le eticheteaza ca fiind mincinoase si specifice unui om cu moralitatea domnului Sorin Rosca-Stanescu. Un individ ca Sorin Rosca-Stanescu strecurat in clasa politica romaneasca nu are cum sa faca nici mai bun, nici mai credibil Parlamentul Romaniei", mai arata Bogdan Oprea.

SRS, nou atac la Traian Basescu: Are conturi de milioane de euro in Seychelles

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a continuat marti atacurile la adresa presedintelui Traian Basescu, avertizandu-l sa fie atent la conturile pe care le-ar avea in Seychelles, dupa ce seful statului l-a dat in judecata pe liberal pentru acuzatiile ca ar fi luat mita pentru a sustine proiectul RMGC.

Senatorul PNL a mentionat ca, atunci cand se refera la depozitele bancare care ar fi detinute de Traian Basescu, se gandeste nu doar la milioanele de euro din Mauritius Commercial Bank, dar si la depozitele care ar fi detinute de Elena Udrea in aceeasi sucursala si chiar de Marius Daniel Morar.

Basescu il da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana.

Solutia in acest proces urmeaza sa o dea magistratii de la Judecatoria Sectorului 2. Instanta nu a stabilit, deocamdata, cand va fi primul termen din dosar.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Bogdan Oprea Rosca Stanescu, #Bogdan Oprea miniciuni Rosca Stanescu, #SRS Traian Basescu , #presedinte