Raspuns pentru Basescu, dupa ce a spus cui da Ponta vila de la Snagov: E un mitoman cu acte in regula

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 19:54
7977 citiri
Raspuns pentru Basescu, dupa ce a spus cui da Ponta vila de la Snagov: E un mitoman cu acte in regula

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a infirmat, joi, ca ar avea o fundatie cu sotia premierului Victor Ponta, Daciana Sarbu, dupa cum a declarat presedintele Traian Basescu, pe care social-democratul l-a numit "mincinos".

Seful statului a dezvaluit, joi seara, ca vila de la Snagov pe care o ceruse ca locuinta de protocol va fi atribuita de catre Ponta unei fundatii a Dacianei Sarbu si a lui Catalin Ivan.

"Nu am nicio fundatie cu Daciana Sarbu sau cu alt membru al PSD si nu sunt membru in absolut nicio fundatie sau organizatie, nici membru, nici membru fondator. Nu am nicio fundatie si nicio organizatie", a declarat Ivan pentru Mediafax.

"Traian Basescu are acces la informatii si primeste informatii de la servicii, deci nu poate fi suspectat ca nu are informatii. El dovedeste acum, la sfarsit de mandat, ca este un mitoman cu acte in regula, mai pe scurt ca e mincinos", a continuat europarlamentarul.

Presedintele a declarat, la B1 TV, ca nu sta "cu caciula in mana" in fata lui Victor Ponta, ca sa ii dea "o casa din cele sapte ale lui" dupa terminarea mandatului de presedinte, sustinand ca vila de la Snagov pe care o ceruse ca locuinta de protocol va fi atribuita unei fundatii a Dacianei Sarbu, sotia premierului.

Basescu dezvaluie a cui e fundatia careia Ponta vrea sa ii dea vila de la Snagov (Video)

Traian Basescu a acuzat postul Romania TV ca dezinformeaza pe acest subiect.

"Eu n-am cerut o vila anume, eu am cerut o locuinta de protocol si cu un birou, cum scrie legea (...) Presedintele in functie nu are dreptul sa ramana in locuinta pe care a avut-o ca presedinte decat 2 luni (...) Nu stau cu caciula in mana la Ponta, ca si cand mi-ar da o casa din cele 7 ale lui", a declarat presedintele spunand ca orice fost sef al statului are dreptul, conform legii, la o locuinta de protocol in care sa i se asigure securitatea.

Ce casa ii pregateste Ponta lui Basescu

Basescu a afirmat ca a "inteles" ca europarlamentarul PSD Catalin Ivan "a facut o fundatie cu Daciana Sarbu", iar "Ponta vrea sa dea lui Ivan si Dacianei Sarbu aceasta vila, ca sa isi puna sediul fundatiei".

Citeste si:
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat, sâmbătă, 4 decembrie, că şi-ar fi dorit ca preşedintele Klaus Iohannis că nu s-a implicat în numirea unor miniştri în guvernele conduse de...