Razboiul dintre Traian Basescu si Rares Bogdan continua: "Ticalosul" vs. "noul Gadea+SRS"

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 10:44
11357 citiri
Razboiul dintre Traian Basescu si Rares Bogdan continua: "Ticalosul" vs. "noul Gadea+SRS"
Foto: Realitatea TV

Fostul presedinte Traian Basescu a facut pe o retea de socializare o serie de dezvaluiri de culise legate de modul in care a ajuns sa participe la emisiunea de vineri seara, de la Realitatea TV, starnind o replica foarte dura din partea jurnalistului Rares Bogdan.

Intr-o postare pe Facebook, Traian Basescu a explicat ca fusese invitat joi sa participe la o emisiune pe tema mandatelor sale la Cotroceni, la care urmau sa fie prezenti Ion M. Ionita, Costi Rogozanu si Mircea Cosea.

"Mi-am zis ca este in regula 3 la 1, avand in vedere avantajul informational al unui proaspat fost presedinte si considerand ca domnul Hoandra va ramane moderator", a scris fostul presedinte pe Facebook, adaugand ca ulterior a fost informat ca "ar putea sa vina si dl. Rares Bogdan, iar guru Gusa ar putea sa intervina prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat".

"Am ajuns in platou cu 4 minute inainte de inceperea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cand ai invitat un fost presedinte. De regula, invitatii sunt in platou sau esti condus acolo unde se afla si acestia.

Cu un minut inainte de ora 21.00, a intrat in platou dl. Cosea, iar cu cateva secunde inainte de inceperea emisiunii, au navalit in platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea in platou, din schimbarea de lista a invitatilor si din ce-mi spusese domnul Hoandra la sosire, mi-am dat seama ca emisiunea este o capcana si am tratat-o ca atare", a mai dezvaluit Traian Basescu.

Basescu, razboi in direct cu jurnalistii: "Imi sunteti profund antipatic", "Ceausescu a fost un presedinte mai bun"

Fostul sef al statului a mai sustinut ca, "la terminarea emisiunii, domnii Hoandra si Rares Bogdan se gudurau pe langa mine, desigur in calitate de gazda, incercand sa-mi spuna ca ei sunt baieti buni si ca n-au nimic cu mine".

"Tare penibil a fost Rares Bogdan, noul Gadea+SRS, la un loc, al presei romanesti. Ajuns acasa, am cerut sotiei toate lamaile pe care le avea in frigider si le-am mancat fara zahar din cauza personajului, in timp ce ma intrebam de ce a coborat atat de jos si dl. Leca sustinand ca afirmatiile doamnei Stanciu au fost facute in 2013, ba pe urma in 2014, cand in realitate au fost facute pe 24 februarie 2015", a continuat sa sustina Traian Basescu.

Basescu, nou atac la Kovesi si la Livia Stanciu: Incearca sa arate cat sunt de utile si noii puteri

Fostul presedinte a mai afirmat ca si-a dorit sa vorbeasca in emisiunea respectiva "despre realitati si intamplari din cei 10 ani de mandat", insa "organizatorii emisiunii au ratat ocazia sa ofere romanilor sansa de a primi de la mine informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni".

Rares Bogdan: Traian Basescu continua sa fie ticalos

Tot intr-o postare pe Facebook, Rares Bogdan a replicat ca fostul presedinte "continua sa fie ticalos" si sa il oblige sa vorbeasca despre anumite lucruri despre care nu si-ar dori.

"Se pare ca omul Basescu nu poate trai decat in acest mediu mizerabil", a subliniat Rares Bogdan, adresandu-i fostului presedinte o serie de intrebari, referitoare la relatia sa cu Marian Vanghelie sau la campania electorala a fiicei sale, Elena Basescu.

Rares Bogdan i-a cerut lui Traian Basescu sa spuna de cate ori l-a primit "acasa" pe Marian Vanghelie, "in pantaloni scurti, in picioarele goale", in vremea cand era presedintele Romaniei, sustinand ca acest lucru s-ar fi intamplat "de cel putin 7 ori".

Rares Bogdan l-a mai intrebat pe Traian Basescu "cate voturi a primit PMP de la 3+2 baroni PSD si PNL la alegerile europarlamentare din 2014 si daca isi aminteste ce le-a promis acestora", dar si "ce baroni PSD i-au bagat voturi in traista domnitei EBA la europarlamentarele precedente".

Pe de alta parte, jurnalistul de la Realitatea TV l-a acuzat pe fostul presedinte ca a incercat sa preia controlul asupra postului de televiziune si ca l-a amenintat prin intermediul lui Cozmin Gusa.

De asemenea, Rares Bogdan a insistat din nou ca Traian Basescu ar fi fost plecat in Dubai, Qatar si Seychelles, lucru dezmintit categoric de fostul presedinte in timpul emisiunii de vineri.

Jurnalistul a mai sustinut si ca initial nu si-a dorit sa intre in emisiune. "Am ajuns la Realitatea dupa ce mi-am lasat fiul acasa, la 21:42, si NU am dorit sa intru in studio deoarece AM SOLICITAT foarte clar si chiar pe un ton radical sa fie scosi la pauza publicitara de la ora 21:53 domnii Cosea, Poenaru si colegul Iulian (cu primul si ultimul m-am oferit eu sa vorbesc pentru a le explica de ce e mai bine asa). Am spus clar, am venit, mi-am stricat seara, dar nu doresc sa intru in studio alaturi de ceilalti din platou deoarece am considerat ca da impresia de 'haita' si Basescu se va victimiza", a mai sustinut jurnalistul de la Realitatea TV.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Basescu Rares Bogdan Basescu emisiune Realitatea, #Basescu Vanghelie Rares Bogdan , #presedinte