Realitatea TV il da in judecata pe Traian Basescu

Sambata, 14 August 2010, ora 12:33
5219 citiri
Realitatea TV il da in judecata pe Traian Basescu

Realitatea TV il va da in judecata pe presedintele Traian Basescu pentru declaratiile calomnioase facute impotriva jurnalistilor trustului Realitatea Catavencu.

Decizia postului Realitatea TV vine dupa ce presedintele statului declara intr-un interviu ca jurnalistii televiziunii "sunt pres" si "cheama platitorii in emisiuni", defavorizandu-i pe cei care "nu le dau publicitate".

Seful statului l-a avertizat pe omologul sau moldovean, Mihai Ghimpu, intr-un interviu acordat HotNews, ca in spatele investitiei media a lui Sorin Ovidiu Vintu la Chisinau e de fapt dorinta acestuia de a institui "un sistem de santaj".

"Sunt unii care investesc onest in Republica Moldova, asa cum o fac si-n Romania, sau cum este Vintu, care vrea sa instituie un sistem de santaj in Republica Moldova. Atacuri ca sa-si obtina publicitate", a intervenit Basescu in discutia cu Ghimpu despre investitiile romanesti peste Prut.

Intrebat de probe, seful statului a raspuns ca are "convingeri" pentru ca a simtit pe pielea lui "tratamentul" de la televiziunile mogulilor.

"Uitati-va ce fac trusturile lui Nus si Felix (Vintu si Voiculescu - n.r.). Cine le da publicitate directa sau indirecta nu este criticat. Marii si exigentii jurnalisti sunt pres cand isi cheama platitorii in emisiuni, iar pe cei care nu le dau publicitate ii denigreaza de dimineata pana seara.

Asa face Nus si in Republica Moldova. Sper ca politicienii moldoveni sa nu aiba abordari apropiate de cele pe care le au unii politicieni romani, adica sa plateasca pentru a nu fi atacati", a sustinut Basescu.

Pana cand instanta fixeaza primul termen, presedintele Basescu poate sa transforme convingerile despre acuzatiile aduse jurnalistilor Realitatea TV in probe, mai sustin reprezentantii televiziunii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu judecata Realitatea TV , #presedinte