Scandalul Basescu si glontul de pe masa (Video)

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 11:37
6328 citiri
Scandalul Basescu si glontul de pe masa (Video)
Foto: Facebook

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni seara, un mesaj de multimire romanilor care il sustin, postand pe contul sau de Faceebok o inregistrare de la Palatul Cotroceni, in care aparea si ceea ce seamana cu un glont.

Filmuletul postat pe pagina Alaturi de persedintele nostru a starnit controverse puternice legate de obiectul de pe biroul presedintelui, care seamana cu un glont de calibru mare.

Administratia Prezidentiala a reactionat si a transmis ca, in fapt, "glontul" de pe biroul prezidential este o bricheta.

"Este vorba despre o bricheta. E un model decorativ, nu este vorba despre un glont. Este de foarte multi ani pe acel birou, deci nu e vorba de nicio scenografie, nu a fost nimic aranjat sa apara in cadrul din clipul difuzat astazi. Bricheta a fost primita cadou in primul mandat de presedinte al domnului Traian Basescu. De altfel, biroul ca masa de lucru, dar si ca spatiu este plin de obiecte pe care presedintele le primeste de la diverse persoane", a precizat, pentru Romania Tv, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea.

La o ora dupa ce a inceput lansarea candidatilor ARD la alegerile parlamentare, presedintele Traian Basescu a iesit cu un mesaj pentru romani.

Avertismentul lui Basescu pentru romani: Raman acelasi presedinte, chiar daca am tacut

Presedintele Traian Basescu, care duminica a implinit varsta de 61 de ani, le-a multumit romanilor pentru urarile transmise, mentionand ca in acest an cei care s-au gandit la el au fost mai multi ca oricand.

"Au fost foarte multi care au simtit nevoia sa imi adreseze mesaje de felicitare direct acasa. Ii asigur ca raman acelasi presedinte. Chiar daca in ultimul timp am tacut putin, nu inseamna ca am inceput sa gandesc altfel despre tara mea si acest lucru il veti vedea curand", a declarat Traian Basescu.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu mesaj glont, #Basescu avertisment Facebook, #Basescu glont bricheta , #presedinte