Scandalul "Palma de la Neptun": Avocatul nu stie daca depune plangere impotriva lui Basescu

Luni, 23 August 2010, ora 19:02
4451 citiri
Scandalul "Palma de la Neptun": Avocatul nu stie daca depune plangere impotriva lui Basescu
Foto: Daylife

Barbatul care sustine ca a fost lovit de presedintele Traian Basescu sambata noapte, la Neptun, nu exclude varianta de a depune o plangere impotriva lui Basescu. El a povestit ca presedintele Basescu i-a dat "un dos de palma".

"Sotia a ramas pe loc, iar eu am facut cativa pasi in directia presedintelui. Acesta s-a indreptat, alaturi de sotia sa, spre o Dacia Logan de culoare alba, i-a deschis usa sotiei, a ocolit masina prin spate si a dat sa se urce la volan. In acel moment i-am strigat: Sa-ti fie rusine!, exact asa, fara a folosi pluralul de politete", a povestit avocatul Chitic pentru Mediafax.

Acesta sustine ca presedintele a reactionat si l-a intrebat: "De ce sa-mi fie rusine, dobitocule?". Avocatul i-ar fi raspuns: "Pentru ce ai facut din tara asta!".

A palmuit Traian Basescu un alegator?

Traian Basescu neaga ca ar fi lovit un barbat la Neptun

"Iritat de invectivul adresat, i-am replicat: "Sunt un dobitoc ca te-am votat prima oara!", iar presedintele, care aproape urcase in masina, a coborat si a venit spre mine spunand: "Esti un dobitoc ca nu m-ai mai votat si a doua oara!". Cand a ajuns in fata mea am crezut ca vrea sa-mi spuna ceva, insa m-a lovit, mi-a dat un dos de palma si s-a intors catre masina", a declarat avocatul Chitic agentiei Mediafax.

Avocatul spune ca apoi a fost imobilizat "cu mana in gat" de doi agenti SPP pe care i-a intrebat de ce il mai apara dupa reducerea salariilor. Acestia i-au replicat ca e pacat sa se intample asa ceva deoarece seful statului este in vacanta.

Avocatul mai sustine ca presedintele "vorbea impleticit, gajait si mirosea a bautura".

Avocatul sustine ca toate acestea ar fi fost vazute de mai multe persoane, insa toate se tem sa recunoasca intamplarea. Una dintre aceste persoane este chiar patronul restaurantului Ciresica, iar o alta persoana i-a transmis sa nu se bazeze pe eventuala depozitie a sa.

Avocatul nu a luat vreo decizie nici in privinta depunerii unei eventuale plangeri pe numele sefului statului. "Sunt inca in termen, nu va pot spune daca voi depune sau nu vreo plangere", a mai spus Chitic.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Basescu palma barbat, #Basescu lovit barbat, #Basescu incident Neptun , #presedinte