Stolojan despre inregistrarea din 2004: Nu cred in aceasta manipulare!

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 21:48
1677 citiri
Stolojan despre inregistrarea din 2004: Nu cred in aceasta manipulare!
Foto: Realitatea TV

Theodor Stolojan a declarat vineri ca nu crede "in aceasta manipulare", referindu-se la inregistrarea video in care actualul presedinte, Traian Basescu, pare sa fi dat dat un pumn unui minor, in campania prezidentiala din 2004.

"Asistam la o dezbatere care tine de mai mult de o zi, la care nici eu si nici altcineva nu avem competenta sa ne dam cu parerea", a declarat Stolojan, adaugand ca "avem nevoie de o expertiza".

"Nu cred in aceasta manipulare", "scopul e de a muta discutiile de pe problemele romanilor pe alte lucruri", a mai spus politicianul, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

"Se va lamuri, nu se poate lasa o asemenea porcarie, facatura ca aceasta, nesanctionata", si-a exprimat increderea Stolojan.

Referitor la faptul ca vineri Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea decretului de numire in functia de ministru de Interne a lui Vasile Blaga, PD-L-istul a spus ca "am vazut discutiile pe tv, unde s-a spus ca presedintele Basescu a vrut sa-l puna pe Blaga ca sa distorsioneze alegerile din Romania".

"Pana acum nu s-a demonstrat ca cu Blaga ministru la Interne s-a intamplat vreo ilegalitate provocata in mod deliberat", a mai spus Theodor Stolojan, in ciuda celor 370 de persoane suspectate de vot multiplu. "Nu i se poate reprosa ceva lui Blaga", a mai spus el.

Nominalizarea lui Ciolos, "un succes al presedintelui Basescu"

"De ce nu dorim sa privim lucrurile care merg inainte, cu noi sau fara noi?", a intrebat Stolojan, amintind apoi de recenta nominalizare a lui Dacian Ciolos pentru postul de comisar al Agriculturii. "Numirea lui Ciolos este foarte sigura", a spus el, mentionand ca "este un succes al Romaniei, al presedintelui Basescu".

"Romania ar trebui sa se mandreasca cu aceasta nominalizare a lui Ciolos pentru un portofoliu care inseamna peste 30% din buget", a mai spus el.

Theodor Stolojan a facut referiri si la apelul lui Vadim Tudor la alegatorii sai, acela de a nu se prezenta la vot. "E tot ce poate fi mai prost intr-o tara considerate a fi democratica", a spus, in replica, PD-L-istul.

Intrebat daca presedintele l-ar numi pe Klaus Iohannis in functia de premier, Stolojan a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca Traian Basescu intotdeauna "a vorbit cu respect la adresa lui Iohannis".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#inregistrate Traian Basescu copil, #video Basescu pumn copil, #Stolojan inregistrare Basescu 2004, #Stolojan Johannis, #Stolojan Vaim Tudor, #Theodor Stolojan suspendare Blaga , #presedinte
Comentarii
C
Cecilia,QLD
rank 1
R
romania libera
rank 1
numai naivii nu pot intelege ca acest video trucat e opera mafiei psd si pnl pt a descredita pe basescu