Suspecteaza Basescu un nou tun imobiliar?

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 17:38
2264 citiri
Suspecteaza Basescu un nou tun imobiliar?

Presedintele Traian Basescu a cerut luni reexaminarea Legii care prevede trecerea unui teren din domeniul public al statului in domeniul public al orasului Cisnadie.

Aceeasi lege prevede si transferul dreptului de administrare de la Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti" la Consiliul Local Cisnadie.

"In conditiile in care legea nu prevede destinatia acestor terenuri, diminuarea domeniului public al statului este nejustificata si inoportuna", se arata in motivatia sefului statului, potrivit unui comunicat, remis Ziare.com.

"Fata de cele afirmate, am aprecia intelegerea manifestata de legiuitor pentru neadoptarea acestei initiative legislative in forma propusa spre promulgare.

Basescu a explicat ca, prin actul normativ trimis spre promulgare, se aproba trecerea a 84,40 hectare, agricole si neagricole, din domeniul public al statului in domeniul public al orasului Cisnadie, judetul Sibiu, precum si transferul dreptului de administrare de la Academia de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-sisesti" la Consiliul Local Cisnadie.

E.E.

#Basescu tun imobiliar, #lege retrimisa Parlament, #teren domeniu public, #domeniu oras Cisnadie , #presedinte