Ziare.com

Traian Basescu: Administratiile locale nu vor primi bani la rectificare

Sambata, 29 August 2009, ora 18:28

   

Traian Basescu: Administratiile locale nu vor primi bani la rectificare
Presedintele Traia Basescu a declarat sambata, la Bailesti, judetul Dolj, ca rectificarea bugetara nu va aduce fonduri adminitratiilor locale, ci va redistrui banii catre proiecte deja incepute sau care nu au suficienta finantare, transmite corespondentul NewsIn.

"In ceea priveste discutiile pe care le vedeti acum la televizor, se discuta rectificarea bugetara. Sigur ca vor fi modificari la unele ministere, dar nu vor fi resurse financiare care sa fie alocate adminitratiei locale sau proiectelor de dezvoltare.

In general, se vor taia banii care nu s-au cheltuit si se vor dirija acolo unde se vor cheltui, unde sunt proiecte incepute ori in desfasurare si nu au suficienta finantare", a spus presedintele, la o intalnire cu reprezentantii administratiei publice din Bailesti si din alte cateva comune apropiate, la care au mai fost si cativa oameni de afaceri.

Seful statului a adaugat ca, din discutiile cu unii membri ai Cabinetului, a inteles ca se va face o realocare catre zonele de investitii. "Nu stiu exact ce s-a discutat astazi in Guvern, dar din discutiile cu unii ministri se va face o realocare a fondurilor catre zonele de investitii, constatandu-se, in acelasi timp, unde s-au cheltuit pana la aceasta ora banii", a adaugat el.

Sursa: rNews

Articol citit de 610 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Oblio Traian iar se baga-n seama singur!!!

Daca adminstratiile financire vor primi sau nu banii la rectificare nu e problemaa presedintelui ci a guvernului condus de Bocuta.

 

Corect !

Guvernul BOC stie ce face. Boc este Ardelean ,gospodar chibzuit al bugetului de stat.

 

Corect

Bani vor primi Consiliile locale care au contribuit SUBSTANTIAL la campania juneiEUROBEIZADELE EBA si au acreditari de la CAPITANUL SINGURUL DUPA DUMNEZEU PE VAPOR IMPOREUNA CU SECUNDUL SAU BLOND.QED

 

Ce faceti bai tovarasii aminidstratori acum articolele mai fierbinti nu pot fii comentate decit logat?

Halal democratie in capul vostru. Ati primit ordin sa-l protejati pe Basescu ? Cum respectati voi libertatea de opiniie si dreptul la opinia privata? Cerind datele personale ca la fosta fise de cadre comunista? Hai pa ca ma faceti sa rid. Ramineti cu fidelli vostrii pupinkuristi ca asa va place. Ridicol pur si simplu.

 

Tot incerc

sa ma logez sa imi pot exprima opiniile pa anumite teme,dar reteaua nu permite.Probabil ca s-a instaurat cenzura la ordinul CAPITANULUI SINGURUL DUPA DUMNEZEU PE VAPOR SI A SECUNDULUI SAU BLONDA.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor