Traian Basescu: Cred ca ar trebui sa merg la Rosia Montana

Duminica, 15 Septembrie 2013, ora 16:35
4593 citiri
Traian Basescu: Cred ca ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana.

Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara.

Basescu, atacat cu paine: Asta e societatea!

Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care a facut o noua baie de multime si s-a fotografiat cu oamenii, mai ales cu copiii.

Intrebat ce ii face nepotica, Basescu a raspuns ca a vazut-o vineri seara, ca era bine si manca bine.

Presedintele a urcat pe platoul pe care are loc spectacolul folcloric organizat cu ocazia comemorarii a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu, dupa care a plecat.

Intrebat ce va face in continuare, Traian Basescu a raspuns: "Cred ca ar trebui sa merg la Rosia Montana".

Traian Basescu a ajuns, duminica, in Hunedoara, unde a participat la Serbarile nationale "Tebea" 2013, dedicate memoriei lui Avram Iancu, inmormantat in cimitirul din localitate.

Dupa depunerea de coroane, seful statului a facut o baie de multime, fotografiindu-se si vorbind cu oamenii, in zona unde era amenajat un targ.

Traian Basescu, la mormantul lui Avram Iancu - aplauze si huiduieli

In timp ce unii au vrut sa discute si sa se pozeze cu presedintele, altii l-au huiduit si i-au cerut demisia. Printre scandarile celor nemultumiti s-a putut auzi: "Hotul", "Tu ai distrus CFR-ul" si "Demisia". De asemenea, o persoana i-a spus ca este "presedinte ilegal", iar Traian Basescu a intrebat-o, razand: "Eu, ilegal?" si a mers mai departe. In momentul in care presedintele a intrat intr-un cort, de afara cateva persoane i-au strigat: "Iesi afara, javra ordinara".

La Tebea, peste 5.000 de persoane participa la comemorarea a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Avram Iancu, unul dintre conducatorii revolutiei de la 1848-1849 din Transilvania, s-a nascut in anul 1824, la Vidra, in Muntii Apuseni, intr-o familie de moti instariti. A studiat dreptul la Cluj si a murit la 10 septembrie 1872, la Baia de Cris, fiind ingropat la Tebea, judetul Hunedoara, langa "Gorunul lui Horea".

La ora transmiterii acestei stiri, presedintele Traian Basescu a plecat de la Tebea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Basescu Rosia Montana, #Basescu baie multime, #Basescu Avram Iancu , #presedinte