Traian Basescu: Cred ca ar trebui sa merg la Rosia Montana

Duminica, 15 Septembrie 2013, ora 16:35
4593 citiri
Traian Basescu: Cred ca ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana.

Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara.

Basescu, atacat cu paine: Asta e societatea!

Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care a facut o noua baie de multime si s-a fotografiat cu oamenii, mai ales cu copiii.

Intrebat ce ii face nepotica, Basescu a raspuns ca a vazut-o vineri seara, ca era bine si manca bine.

Presedintele a urcat pe platoul pe care are loc spectacolul folcloric organizat cu ocazia comemorarii a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu, dupa care a plecat.

Intrebat ce va face in continuare, Traian Basescu a raspuns: "Cred ca ar trebui sa merg la Rosia Montana".

Traian Basescu a ajuns, duminica, in Hunedoara, unde a participat la Serbarile nationale "Tebea" 2013, dedicate memoriei lui Avram Iancu, inmormantat in cimitirul din localitate.

Dupa depunerea de coroane, seful statului a facut o baie de multime, fotografiindu-se si vorbind cu oamenii, in zona unde era amenajat un targ.

Traian Basescu, la mormantul lui Avram Iancu - aplauze si huiduieli

In timp ce unii au vrut sa discute si sa se pozeze cu presedintele, altii l-au huiduit si i-au cerut demisia. Printre scandarile celor nemultumiti s-a putut auzi: "Hotul", "Tu ai distrus CFR-ul" si "Demisia". De asemenea, o persoana i-a spus ca este "presedinte ilegal", iar Traian Basescu a intrebat-o, razand: "Eu, ilegal?" si a mers mai departe. In momentul in care presedintele a intrat intr-un cort, de afara cateva persoane i-au strigat: "Iesi afara, javra ordinara".

La Tebea, peste 5.000 de persoane participa la comemorarea a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Avram Iancu, unul dintre conducatorii revolutiei de la 1848-1849 din Transilvania, s-a nascut in anul 1824, la Vidra, in Muntii Apuseni, intr-o familie de moti instariti. A studiat dreptul la Cluj si a murit la 10 septembrie 1872, la Baia de Cris, fiind ingropat la Tebea, judetul Hunedoara, langa "Gorunul lui Horea".

La ora transmiterii acestei stiri, presedintele Traian Basescu a plecat de la Tebea.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Decizie a Curții de Justiție a UE: "Statul român nu are voie să îți taie buletinul, dacă tu ai domiciliul în străinătate!"
Decizie a Curții de Justiție a UE: "Statul român nu are voie să îți taie buletinul, dacă tu ai domiciliul în străinătate!"
Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a decis săptămâna trecută faptul că refuzul României de a elibera cărți de identitate cu domiciliul în orice alt stat membru este ilegal....
Nicolae Ciucă, fotografiat la restaurant cu un milionar luat în calcul pentru candidatura la Primăria Capitalei. Explicația liderului PNL
Nicolae Ciucă, fotografiat la restaurant cu un milionar luat în calcul pentru candidatura la Primăria Capitalei. Explicația liderului PNL
Președintele PNL Nicolae Ciucă și fondatorul Altex, Dan Ostahie, luat în calcul pentru o candidatură din partea coaliției PSD - PNL la Primăria Capitalei, au fost fotografiați duminică...
#Basescu Rosia Montana, #Basescu baie multime, #Basescu Avram Iancu , #presedinte