Basescu: Ponta este profund corupt. A luat 2.800 de hectare de pamant

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 18:19

   

Basescu: Ponta este profund corupt. A luat 2.800 de hectare de pamant
Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, joi seara, de la Palatul Cotroceni. Seful statului a vorbit despre decizia de joi a CC din R.Moldova, care a hotarat ca limba romana va deveni limba oficiala. In plus, Basescu a abordat si subiectele bugetului, accizei la combustibili si l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca este corupt.

Traian Basescu a afirmat ca, prin decizia de joi a CC din R.Moldova, s-a facut "un act de dreptate", care are "implicatii extraordinar de profunde". Totodata, pesedintele a multumit Curtii Constitutionale si initiatorilor proiectului.

Revenind la confruntarile interne, Basescu a explicat ca Legea bugetului va sosi la Presedintie pe 9 decembrie, urmand sa consulte proiectul pana pe 29 decembrie. In schimb, seful statului a subliniat ca va promulga imediat bugetul asigurarilor.

Nu in ultimul rand, presedintele a spus despre Victor Ponta ca este "profund corupt" deoarece "isi ascunde sub o lege aranjamentele cu Rosia Montana", pentru ca a luat 2.800 de hectare de pamant "de la Academia Agricola si le-a transferat la Consiliul Judetean Braila", dar si pentru ca "incearca si ii faciliteaza lui Sebastian Ghita foarte multe contracte".

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Traian Basescu:

- As incepe exprimand multumiri Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, dar si initiatorilor - doamna Ana Gutu, deputat in Parlamentul R. Moldova, dar si partidului dlui Ghimpu.

- Prin decizia de azi a CC a R.Moldova, s-a stabilit ca limba oficiala a R.Moldova este limba romana. Este un act de dreptate fata de actul de independenta a R.Moldova, un act de dreptate fata de istoria cetatenilor din R.Moldova si un act de dreptate fata de cei din R.Moldova care se simt romani.

Basescu: Decizia CC din R.Moldova, un act de dreptate. La UE vom fi 2 state cu romana limba oficiala

- Implicatiile sunt extraordinar de profunde si de ele trebuie sa ia nota in cel mai scurt timp toate statele lumii, inclusiv UE.

- La UE vom fi doua state care vor avea limba oficiala limba romana.

- Se pune capat incercarii de mistificare a unor adevaruri culturale si istorice din R.Moldova.

- Retineti ca acesta este evenimentul cel mai important din ultimii ani. Va spun ca toate protocoalele noastre cu Republica Moldova si toate actele bilaterale se incheiau cu formularea "prezentul act, tratat, s-a incheiat in doua exemplare originale".

- Republica Moldova va putea beneficia de legislatia Romaniei asa cum este ea. Deci va fi un castig economic extraordinar de mare.

- Ma intreb ce vor face cei care au editat dictionarul romano-moldovean, ce-or sa faca acum cu dictionarul ala. Dictionarele jigneau si poporul roman in ansamblul lui, dar si cetatenii celor doua state romanesti.

Decizie istorica: Limba romana, limba oficiala in Republica Moldova

Bugetul soseste la Presedintie pe 9 decembrie, presedintele il cosulta pana pe 29

- Revenind la realitatile noastre: De aseara, propaganda USL ma intreaba cand promulg bugetul. In mod normal, ar putea sa soseasca luni, la Presedintie, si va intra in procedura de analiza.

- Daca venea sambata, nu avea unde sa il lase, decat la portar.

- Documentul, in mod normal, trebuie trimis la Presedintie pentru promulgare, luni, 9 decembrie.

- Estimez ca va veni luni, data pana la care pot sa il consult este 29 decembrie.

- Voi promulga imediat bugetul de asigurari sociale, pentru ca nu am nimic de reprosat acelui buget.

Basescu promulga bugetul asigurarilor sociale, dar trimite inapoi bugetul pe 2014

- A doua observatie, legata de santaj. Domnul premier Victor Ponta si cu tata socru, cu toata trupa, gandesc ca pot utiliza comisiile de la Senat si comisia camerelor reunite care sa ancheteze cum a luat fiica mea creditul si cum a cumparat pamantul, cred ca ma pot impresiona.

- As vrea sa le readuc in memorie faptul ca eu rezist santajului de cea mai joasa presa al trustului dl Voiculescu de opt ani, trust care a fost dublat o buna bucata de vreme de trustul Realitatea, cand il administra SOV si acum este inlocuit de televiziunea lui Ghita (Romania Tv - n.red.).

Basescu, despre Comisia Calarasi: Ponta si tata socru' folosesc Parlamentul ca pe o maciuca politica

- Ii recomand premierului Ponta sa mai infiinteze doua, trei comisii, tot pentru cazul Ioana Basescu si il asigur ca voi fi solidar cu fiica mea, atata timp cat acest sef de Guvern a ajuns sa utilizeze Parlamentul ca pe o maciuca politica, intr-o batalie pe care nu are cum sa o castige.

- Eu stiu ca fiica mea a cumparat cinstit un credit, a cumparat cinstit un pamant si orice ar scormoni, nu poate sa gaseasca nimic ilegal legat de fiica mea si de mine, nici trafic de influenta, nici conditii preferentiale, nici pamant luat de la morti sau ce mai spunea tata socru.

- Ma tem ca nu eu am fost la vanatoare cu Adrian Nastase si incidentul care i s-a petrecut lasa urmari evidente.

- Stiu cum va decurge ancheta, se vor duce prin sat, ca la orice restituiri sunt oameni nemultumi, vor fi filmati de Antene si se va derula toata drama si cum vor trimite ei la Parchet.

- Cunosc diagnosticul, le doresc succes, mai bine ar face acum plangere la Parchet.

- Ei atata pot, asta stiu sa faca, inscenari.

- Ma uitam ca Voronin il cheama pe Timofti in fata Curtii pentru ca eu am declarat ce am declarat. La fel si Ponta cu fiica-mea. Nicio diferenta intre modul cum gandeste Voronin si cum gandeste Ponta.

- Mai spun un lucru: Oricine poate sa cumpere pamant, sa o faca. Este un lucru bun si preturile sunt inca acceptabile.

- Cine poate sa cumpere pamant, sa o faca. Nu ma tem ca strainii vor veni sa ne cumpere pamantul, cred ca strainii vor pleca cu recolta, nu cu pamantul, ca pamantul nu il muta.

Basescu: Ponta este un premier profund corupt care incearca sa isi ascunda hotia

- Ponta vrea sa isi ascunda propria coruptie sub aceste acuzatii gratuite pe care mi le aduce. Este un prim-ministru corupt profund, care incearca sa isi ascunda hotia.

- Ponta este corupt pentru ca a vrut sa isi ascunde sub o lege aranjamentele pentru Rosia Montana.

- Este corupt pentru ca luat 2.800 de hectare de pamant de la Academia Agricola si le-a transferat la Consiliul Judetean Braila.

- Cand au aflat ca ma interesez ce se intampla cu terenurile de acolo si cum decurge licitatia, au renuntat si spun ca timp de un an dau inapoi la Academia Sisesti terenul. Smecherii nu cumpara teren indatorandu-se, ci iau in arenda de la stat.

- Ponta este profund corupt pentru ca incearca si ii faciliteaza lui Ghita foarte multe contracte.

- Este pentru prima data cand avem un prim-ministru care are o cadenta atat de ridicata a actelor de coruptie pe care incearca sa le ascunda sub acte normative care sa il scape de responsabilitate. Nu cred ca va merge foarte mult.

Basescu: Ponta e disperat sa introduca acciza, imi pare rau ca liberalii intra in acest joc

- Alt subiect: acciza la combustibil, care este motivatia pentru care voi trimite bugetul de stat inapoi.

- Ponta a crezut ca se va ascunde pentru introducerea acestei accize, care inseamna bani pentru partid, bani electorali, sub scrisoarea transmisa si aprobata de Fond. Este al doilea motiv pentru care nu am semnat scrisoarea, pentru ca am inteles ce vroia sa faca.

- Las, ca intotdeauna, a incercat sa isi ascunda furtul pentru partid, acoperit de semnatura mea catre Fond. Si acesta a fost al doilea motiv pentru care nu am semnat mandatul pentru memorandumul catre Fond. Primul a fost efectul pentru economie.

- Al doilea este ca mi-am dat seama ca Ponta incearca din nou sa se ascunda sub semnatura cuiva pentru a fura.

Basescu: Ponta nu a inteles ce am discutat, am vorbit despre accize, nu despre buget

- A fost o televiziune, cred ca B1, care a prezentat acum cateva seri mesajele transmise de la centru catre activisti.

- Erau convinsi ca voi semna scrisoarea si apoi voi spune "Domne, ai semnat-o, acum ce mai ai cu bugetul".

- Atat de ticalosi erau. Iar eu le spun azi sa inceteze cu minciuna.

- In momentul de fata, Guvernul nu are nicio obligatie asumata sa introduca aceasta acciza. Este disperat sa o introduca, pentru a dirija bani la ministerul lui Dragnea, pentru a fi utilizati la europarlamentare si prezidentiale. Imi pare rau ca liberalii intra in acest joc.

- In viata si slabiciunile se platesc, nu numai hotia. Se platesc moral.

Basescu: Nu semnez memorandumul cu FMI, din cauza accizei la carburanti

- Oamenii astia nu inteleg nimic. Le-a dat pe foaie "Spuneti ca scad preturile la titei". Au vazut preturile scazute, dar in Statele Unite, nu in Europa.

- Datorita productiei uriase de gaze de sist, in Statele Unite este mult mai mica cererea pentru petrol, iar pretul este cu 10 euro dolari mai mica pe baril.

- Competita creata de gazele de sist, care este alternativa economica, a facut ca pretul la titei sa scada, desi distanta de transport din Golful Persic este mai mare.

- Este o inselatorie pe care o practica pe piata si ma uitam ca oameni care au pretentia sa fie respectati ca specialisti: "Scade pretul" si ei citeaza pretul din Statele Unite. Si mai au o poveste: pretul benzinei si motorinei este influentat de pretul titeiului. Asa este, dar este doar o particica.

- Niste copilarii ni se vand de niste ageamii sau de niste propagandisti. Va spune un om care 12 ani a carat titei si stia la ce ora o sa soseasca, in functie de evolutia bursei la Rotterdam. Deci se incearca pacalirea oamenilor pentru obtinerea de bani pentru campanie. Acesta este furt de la populatie.

- Nu este nevoie de aceasta acciza pentru a inchide bugetul. Daca scoti banii electorali de la Dragnea si de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, nu ai nevoie de aceasta acciza.

- Ultima varianta este sa le dea derogari producatorilor de benzina si motorina pentru intrarea pe urmatoarele etape de combustibili cu nivel de poluare mult mai mic. Vor sa le dea derogari sa nu mai faca investitii in rafinarii.

- Nu cred ca un producator de benzina, motorina, pacura, va accepta asa ceva. Dar tu, ca premier, sa spui "Dragi producatori de benzina si motorina, otraviti romanii ca merge, ca eu am nevoie de bani pentru campanie".

- Acesta este tipul de politician care pune mai presus interesele lui decat interesul national si interesele colectivitatilor.

- Cred ca este cel mai mare nivel de coruptie si de imoralitate pe care l-am vazut la un premier.

Solutia pentru autostrada de pe Valea Oltului: Frezele pentru metroul din Bucuresti

- As mai face o observatie legat de marele program de autostrazi pe care l-am vazut ieri. Lipsa de respect pentru populatie in primul rand, dar si pentru interesele Romaniei mai mare decat asta - ca nu poti sa furi cand doar desenezi -, n-am vazut decat in aceasta prezentare pe care a facut-o Victor Ponta.

- Romania se poate lega de Europa prin cele trei coridoare - IV, IX si VII. Sa vii sa inovezi alte prioritati decat acestea este o iresponsabilitate. Iar daca Ponta va persista sa prezinte acest proiect, nu va ascund ca nu-i voi da niciun sprijin la Bruxelles sa fie aprobat. Nici nu cred ca poate sa fie aprobat, atata timp cat coridoarele paneuropene sunt foarte clare.

- Va dau un exemplu ce inseamna gandire de politruc: Faci coridorul IV tot, mai putin Valea Oltului, Rm. Valcea - Sibiu. Vreti sa vedeti ce se intampla cu o autostrada pe care aduci un flux de masini pe doua benzi si la Sibiu il bagi pe o singura banda? E de neconceput asa ceva.

- I-as da un sfat: Avand in vedere ca are in Bucuresti doua freze subterane pentru sapat terenuri, sa se gandeasca daca nu ar fi mai bine sa organizeze repede licitatia pentru strapungerea pe Valea Oltului, prin munte. S-ar putea sa fie mult mai ieftin ca firmele de aici sa participe la licitatie, pentru ca au frezele aici.

- Am auzit si minciuna cu 4,8 miliarde, probabil ca vrea sa duca doua miliarde la tata socru, pentru ca mai mult de 1,7 - 1,8 miliarde nu costa de la Pitesti la Sibiu.

- Cum sa nu-ti dai seama ca nu pierzi si calitatea de tara de tranzit, daca nu rezolvi Valea Oltului? Nu vorbim doar de fabrica de la Mioveni, pentru care fiecare euro salvat este vital in concurenta care este pe piata auto.

- Dacia si conducerea de la Renault-Nissan ridica la fiecare intalnire problema autostrazii.

- Vreau sa cred ca a fost doar o constructie propagandistica, sa arate ce autostrazi fac ei cu acciza.

- Vreau sa mai stiti ceva, ordonanta cu stalpul nu este lipsita de efecte in pretul combustibilului. Estimez ca la o rafinarie, taxa pe constructii va avea si ea 10-15 bani care vor veni in partea de pret la poarta rafinariei a benzinei sau motorinei.

- Solutia pe care o negociaza Ponta: Sa ne otravim in continuare cu totii pentru ca eu sa am bani de campanie, mi se pare cel mai odios lucru.

Ati facut acuzatii de coruptie. Aveti si dovezi? Ati sesizat Parchetul?

- Dovezile sunt actele normative facute la presiunea baronetului. Am sesizat Parchetul, asa cum l-a sesizat si el cu fiica mea.

Despre acciza si pozitia guvernatorului BNR, Mugur Isarescu

- Eu nu o sa va spun pozitia sa. L-am invitat pentru ca a solicitat premierul, nu a fost dorinta guvernatorului. Intrebati-l si cu siguranta va va spune. I-am oferit premierului o cale de mijloc: Nu introdu acciza de la 1 ianuarie si daca nu se inchide bugetul, introdu-o de la 1 iunie sau 1 iulie si atunci mi s-a consolidat ideea ca are nevoie de bani pentru europarlamentare.

Transportatorii au anuntat ca vor face greva. Veti avea discutii cu premierul?

- Asta ne mai lipseste. Vedeti aroganta sa in public? La ce sa il caut? Nu o sa-l caut. Are 10 declaratii pe zi, 10 declaratii in care ma jigneste.

CCR a publicat motivarea pe Legea referendumului. Veti astepta cele 10 zile?

- Categoric, da. Pe 14 seara imi expira termenul. La cabinet la mine a intrat pe data de 5 decembrie, dimineata.

Basescu isi apara fiica: Ioana a procedat corect, Ponta si Sarbu cred ca ma impresioneaza cu comisiile

Va reprosati ceva cu acea tranzactie facuta de Ioana Basescu?

- Sincer? Nu. A procedat corect, nu a furat pamant, nu are datorii la banca, a platit si a treia rata, a facut un lucru cinstit. Spre deosebire de altii care iau cu japca. Nu, Ioana a fost un om cinstit si nici n-as fi lasat-o sa faca un lucru necinstitit.

Pactul de coabitare mai funcitoneaza?

- Daca puneai prima intrebare, trebuia sa raspund.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 16859 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
M-am convins...
majoritatea nu cititi declaratia de presa , in schimb aveti aceleasi comentarii indiferent de subiect ...il loviti pe Basescu , va inteleg foamea ii mare , iar voi ptr bani ce nu faceti . Din cauza unora ca voi tara nu va prospera .
Ioan Ernst Feher
rank 1
ponta plagiatorul profund corupt. pai unde vezi un uslas cinstit?
pt. erie: postacii din beciul grivco nu citesc nici un articol, ei doar isi repeta ca un tonomat ineptiile. niciodata nu o sa vezi postari la subiect, cu argumente.
ei si, sa se repete pana ies la pensie (de la partid, doar nu crezi ca mai si muncesc)...:-))))
Comentariu inadecvat
Utilizator sters
bengosule@...nu te mira...la cit tupeu are Basescu...
Insa in materie de Politica externa,Basescu se pricepe.La politica interna e de nota 3...la politica externa e de 10...Oleee...
Utilizator sters
Ponta.
Ponta e perfect corupt.

Ponta a furat 300 de ha ale Brătienilor.
Ponta a furat flota.
Ponta a furat parcul Bordei.
Ponta a furat casa din Mihăileanu.
Ponta a furat banii de la FMI.
Ponta ............

In concluzie PONTA este profund corupt. Sau te pomenești că-i altul!?
Cronos
rank 3
Brobonel, de cinstit ce este Ponta si guvernul
lui toata Europa isi ia masuri de precautie!! Ce dovada mai vreti ca actuala conducere a Ro nu prezinta NICIUN fel de incredere in fata lumii occidentale!!
Lazar
rank 5
Mai rasfirati,tovarasi !
Mai rasfirati !.
Utilizator sters
INTERLOPUL Besescu + Porcurorul Tonta - Puscarie pe viata
Crima organizata este la Cotroceni + Victoria + Palatul Parlamentului .

Acest pericol la Siguranta Nationala cat va mai fi in libertate ??

Isi va cere AZIL Politic in Republica Moldova ?? :))

De 24 de anii Romania este JAFUITA de toti cei cu functie publica. Din acest motiv le doresc tuturor sa UMBLE toti ca BANUL .

Daca Besescu NU se impusca reciproc cu Ponta ,eu cred ca este un circ pentru a se distrage atentia de la Pungesti jud. Vaslui.
opus9
rank 5
.
Ponta și socrul, pot face o comisie parlamentară care să numere canulele cu care sant executați pacienții in spitalele romanești !
silvia_h
rank 5
Iesiti in strada votanti USL, iesiti in strada si
... strigati impotriva Presedintelui ca nu-l lasa pe Ponta sa va mai arda niste taxe... Acum e momentul sa-i aratati lui Ponta cat ii sunteti de loiali.
mcquin
rank 5
Eu am luat 3450 hectare si nu ma dau mare
Articolul de fata vobeste de basescu si ponta deci nu voi bate campii acuzand pe cei care au votat usl(eu nu am votat nimic)
Dar cred ca ia amploare acesta disputa permanenta base-ponta.Daca nu are ce ascunde basescu iesirile lui nu-si au rostul.El este curat?poate sa vina orice comisie sa-l caute oriunde,ei si ce.
Daca or avea astia doi sa-si imparta ceva nu ar fi mai bine sa ne scutesca pe noi si ca doi barbati sa se intalnesca fata in fata si sa rezolve treba cavalereste cu sabia,puscociul,ori sa se miroasa in ciorapi?
ultras
rank 5
aproape uitasem de ce am votat cum am votat
noroc ca mi-a adus base aminte.
p.s. la europarlamentare votez PDL !!!
LUPTAdeCLASA
rank 5
Turnati! Turnati! Turnati!
.
m.omiduta
rank 5
@Lupta de clasa
Cand tovarasii ajung sa se toarne intre ei, e groasa treaba. Insemna ca nu mai pot sau nu mai au ce fura.
Utilizator sters
Pontax e putred de corupt, e gaunos pe dinauntru!!
Pontax e personajul Tano din caracatita care pupa mina bastanilor Felix si ilici-padrone, pina devine seful suprem al mafiei romanes...Nu v-ati prins ca plagiatorul e un criminal versat??? urmeaza ca Pontax sa-i dea lui Dragnea si muntii si riurile si marea...contra spaga evident, lectie aplicata cu RMGC...
pufulica
rank 1
nu pierde ocazia,au si aia milioane de HA de vanzare la pret nai de
nimic decat ala de la Nana.
nusual
rank 5
Ponta se face mosier comunist,ca si Nastase
Adica ei arendeaza pe 50-100 de ani si nu platesc nimic;Basescu explica f.clar lucrurile,dar pentru anumiti indivizi cu antene in urechi,e totusi greu.Cat merit are Basescu pentru Unirea cu Basarabia,sa lasam istoria sa scrie.
pufulica
rank 1
Banul Mihai,al Craiovei,nu a facut nimic pentru
Unire,fata de ce a facut si poate face asta ! daca se intrebuinteaza,asta poate cumpara jumatate din Moldova,cu bani imprumutati de la cec-ul moldovenesc .
Utilizator sters
@ nusual / ptr arendasu de psd-isti înghetati tun
Nimeni nu il intelege pe Marele Animal dottore..!!??
A luat in arendä 2 800 ha de pämint ..ptr. cä in momen-
-tul cind acccizele din benzinä vor umple visteria lu*
Drägäniciu ex-militian..vor sä facä "Cimitirul trist al
Sobolanilor Rosii ,fosti securisti" .Dacä la Säpinta e
cel hitru..aici sä fie opusul..ptr.prima datä in viata
lor ..adevärata fatä a lor ..Primul chiar la intrare
o sä fie chiar acum inainte de Anul nou..Onorabilul
lor Criminal Zimbarine-ar catargele cu boka lui strim-
-bä ..azi,acum pinä nu pleacä..pa..pa..pa..!!?
Ghilotina
rank 5
Pai arendeaza dupa care intra in posesie
Domnii sunt smekeri , cunosc legea
si o invart dupa cum vor ei .
ultras
rank 5
cu credit de la CEC sau cu bani cash?
Basescu: Ponta este profund corupt. A luat 2.800 de hectare de pamant
Comentariu inadecvat
Utilizator sters
Basescu se comporta cao jivina prinsa in lantz se zbate inconstient.
Hotararile prin care c.a Pitesti si ICCJ i-au acordat iubitului( concubinului) ioanei Basescu, avocatul Radu Pricop, despagubiri de 10 milioane euro. Judecatoarele Constantina Dutescu, Viorica Lungeanu, Gheorghita Lutac si Corina Alina Corbu s-au grabit sa faca pe plac reclamantilor, motivand ca a.n.r.p “refuza nejustificat sa satisfaca cererea, incalcand principiul termenului rezonabil". Incredibil, Comisia a.n.r.p nu s-a prezentat la proces pentru a apara interesele statului.

http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/reteta-smecheriei-hotararile-prin-care-ca-pitesti-si-iccj-i-au-acordat-iubitului-ioanei-basescu-avocatul-radu-pricop-despagubiri-de-10-milioane-euro-judecatoarele-constantina-dutescu-viorica-lungeanu-gheorghita-lutac-si-corina-alina-corbu-s-au-grabit-sa-f
Ambigua
rank 5
Gratis! De cand cumpara comunistii cu bani?
Ei iau cu japca si ce nu le apartine. Si zic ca le dau la "stat", dar le folosesc ei. Ia de aici : "Smecherii nu cumpara teren indatorandu-se, ci iau in arenda de la stat."
inovator
rank 5
Dupa cum se comporta basescu este vinovat si incepe sa
spuna despre altii ca si ei sun hoti, nu numai el! Adica, si Ponta a cumparat terenuri, sau le-a furat, chiar mai multe decat el! Poate asa este insa este jalnic modul cum se apara acest om! Cred ca a inceput sa-i fie frica de Ponta, care e totusi procuror, si el stie cel mai bine ce poate sa-i faca un procuror. Mai are un an si cred ca va avea multa treaba prin tribunale, ca si prietenul lui Nastase! Nu va mirati, cei doi au fost buni prieteni, au baut whiskey impreuna si cine stie ce-au mai facut, fiind si vecini de apartamente! Om trai si-om vedea!
Stan
rank 5
Inovatorule, imi pare ca ai inovat...
,,, postaceala in zadar!
Cred ca dottore plagiatore blestema ziua cand a inceput sa-l sicanze pe Basescu.
A iesit jumulit pe toate partile rau de tot!
Si o sa-i fie si mai rau...
Comentariu inadecvat
Profa
rank 5
Inovatorule,
ti se potriveste nickul.Vezi lucrurile taman pe dos.
In primul rand,problema pamantului Ioanei Basescu nu se compara cu arendarile lui Ponta si a familiei sale.Ea este notar cu venituri substantiale care-i permit imprumuturi si nu bugetar ca respectivii politicieni.Nu stiu de ce sa-i fie teama lui Base,nu el a cumparat.Or,inversezi si aici ,crezand ca fiica ii lasa mostenire tatalui?
Mie mi se pare ca Ponta a zbarcit-o ,i-a crezut pe sfatuitorii sai baroni si baroneti.A crezut ca-l sperie pe presedinte.In orice caz e injositor sa ataci un adversar politic ,lovind in copiii lui.
hideen62
rank 3
Pălitură moldovinească partea I
Ce mă enervează moldovenii ăstia domnule. Cand mă lăudam si eu că stiu 4 limbi străine, si mă pregăteam să candidez la Europene cu un CV scris in 4 limbi străine, se trezesc ei sau ea, sau ea, Republica Moldova, că nu mai vorbesc moldovenească, acuma vorbesc limba romană. Bă ce mă enervează! Să schimb eu acuma CV-urile si brosurile si afisele electorale? O grămadă de bani cheltuiti de pomană. Si cand mă gandesc cati or fi ca mine care au intrat la externe direct din stana aia a lui Ghită cu 400000 de like-uri, declarand conform conditiilor de incadrare că stiu cel putin două limbi străine. Ce lovitură pe ei săracii. Au rămas numai cu una si aia de lemn.

Dar ce pălitură pe piata politică romanească. După lovitura chinezească a lui Ponta uite că Băsescu dă pălitura moldovenească. Se va specula acuma de către toate televiziunile fidele lui Băsescu, faptul că deschiderea către fratii nostri a plecat de la Cotroceni. Bineinteles, celelalte televiziuni vor spune că schimbarea limbii a venit după vizita lui Antonescu si a lui John Kerry secretarul de stat al SUA. Si in timp ce băsestii se vor bate prin televiziuni cu uslasii, nu este exclus ca in Transnistria, să se “certe" ucrainienii si rusii cu moldo-vlahii.

Ca si vizita premierului chinez, stirea venită de peste Prut a infierbantat mintile si va provoca multe spume, ca DERO. Fără indoială că decizia ***tii Constitutionale a Republicii Moldova este istorică eu as spune mai istorică decat vizita premierului Chinez. Fără indoială, pentru cei care sunt romani decizia era asteptată si este normală. Dar hai să vedem ce inseamnă.

In primul rand asta va duce la o serie de reactii pro sau contra, discutii, certuri, poate chiar răzvrătiri, in randul cetătenilor de peste Prut. Nu indrăznesc să imi inchipui ce se va intampla dacă cearta din Moldova se va lipi de cea din Ucraina. Fără a dezvolta o teorie a conspiratiei nu pot să nu nu observ măcar că situatia se infierbantă la granita cu Rusia tocmai cand discutille NATO-Rusia pe tema scutului din Romania au intrat in impas.

In al doilea rand decizia CCRM va crea probleme si cheltuieli administrative si măsuri diplomatice pentru administratia Republicii Moldova, schimbarea unor articole de lege, a Constitutiei, a manualelor si tuturor documentelor unde este mentionată limba Moldovenească drept limbă oficială. Asta inseamnă bani. De unde ii va lua Moldova? Pe noi nu poate conta, noi nu avem nici buget incă, americanii abia au reusit să isi voteze bugetul lor si ăla cu scandal, ca la noi, sau la noi e ca la ei, că doar ei sunt fratii mai mari. Uniunea Europeană nu are bani nici pentru tările componente, asa că Moldova este singură.
hideen62
rank 3
Pălitură moldovinească partea II
In al treilea rand, să nu uităm că Moldova vrea nu vrea, ii convine sau nu, este la mana maicii Rusia. Exportul de vin si grau moldovenesc către Rusia reprezintă una din principalele surse de venit si o intrerupere a cererii ar insemna un blocaj hepatic. Dacă tot suntem pe acest segment să nu uităm că Moldova, ca si Ucraina se incăllzesc cu gaz rusesc. Orice schimbare de macaz poate duce la inchiderea conductelor si de aici blocaj renal. Să mai amintim de Transnistria? Kosovo e foarte aproape, iar pentru romani ar fi catastrofal să aibă la ambele granite două enclave pentru că acestea o vor cere pe a treia.

In al patrulea rand cine se gandeste acuma la unirea Moldovei cu Romania acum sau intr-un viitor apropiat sau mediu visează cu ochii deshisi, deci orice speculatii si impingere a subiectului pep anta unirii este pur si simplu inutilă, sau mai rău, provoacă antipatii si escaladări care numai bine nu fac. Asa că presa, media si politicienii romani trebuie să se limiteze să constate cazul, să se bucure sau nu, după cum consider sau simte fiecare, dar să nu dezvolte si amplifice subiectul pentru că nu ajută cu nimic situatia din Moldova si asa destul de delicată dacă ne gandim la pozitia Rusiei de care Moldova vrem nu vrem depinde in proportie de 7o% sub toate aspectele.Nici nu se stie incă cum vor reactiona cetătenii Republicii Moldova, cati cetăteni Moldoveni de origine sau orientare susească sunt in Moldova si cati vor fi maine sau poimaine, dacă se va organiza să zicem un referendum pe marginea Unirii cu Romania. Asa că să nu dezvoltăm subiecte care pot lăsa Republica Moldova singură in cel mai năpraznic ger din ultima sută de ani, doar de dragul unor “imbălsămări" politice ale liderilor nostri politici in preajma alegerilor. Să nu ii lăsăm pe locatarii palatelor să isi bată joc si de romanii de peste Prut, măcar ei să stea cat de cat linistiti, că au fost sufficient de oropsiti zeci de ani.
Comentariu inadecvat
Utilizator sters
Ai foarte mare dreptate.
In special Voronin i-a trimis peste un milion de sticle cu vin și țuică la Cotroceni. Oare le-a terminat de mult? După cum arată incă e bufnit de sobă.
Ambigua
rank 5
Ai vazut cu ochii matale pivnitele alea?
Ai fost cu etilotestul langa presedinte? Nu te-am vazut si nu te vad in cadru pentru masuratori...
Iti dai si tu cu presupusul, ca dottore Ponta, cel cu "ochi de jurist".
Stan
rank 5
Voi nu v-ati saturat sa turnat aiureli?
Cine sta aa citasca bascalia asta de copchii de scoala ajutatoare?
Ziare.com, nu lasati forumul sa devina cos de gunoai!
bubiko
rank 5
Tovule....
...In UE sintem de cinci ori mai multi bautori de vin ca in Rusia.Productia Moldovei nu ajunge pentru o masea.Ei sa faca vin bun ca are cine sa-l bea.
hideen62
rank 3
Pălitură moldovinească partea III
In al cincilea rand să nu uităm de ce a căzut Ceausescu, apoi să nu uităm de ce a intervenit SUA in fosta Iugoslavie si să nu uităm că pentru Europa, Romania este si asa prea mare. Nimeni nu doreste o Romanie puternică, nimeni nu doreste o Romanie independentă nici financiar, nici politic, nici economic si nici măcar energetic, in ciuda declaratiilor doamnei Merkel. Nu cred că mai e nevoie de argumente, uitati-vă ce a ajuns Romania in ultimii 24 de ani dar mai ales după aderarea la UE si veti vedea ce doreste Europa dulcei Romanii. Asa că să nu creadă cineva că va accepta cineva lărgirea granitelor Romaniei. Asa ceva nu este si nu va fi posibil fără a se pierde alte teritorii. Asa că sa nu vorbim de funie in casa spanzuratului.

In al sasele rand, chiar dacă să zicem prin absurd că s-ar dori de către totti sau marea majoritate a romanilor din Moldova unirea cu Romania si Rusii nu ar spune nimic, nu s-ar impotrivi nici politic nici economic nici militar, ce ne facem cu declaratia semnată de Romania la intrarea in UE, cand a declarat cu propria gurită că respectă granitele actuale ale Europei si nu se pune problema modificării acestora. Si un alt aspect mai grav este faptul că Romania si Moldova sunt la această oră ca Riga Kypto si Lapona Enighel . Moldova nu se pate alipi de Romania pentru că nu face parte din Uniunea Europeană, nu indeplineste conditiile aderării, nu are asigurate granitele, deci Europa la această oră nu se poate extinde pană la granita cu Rusia pană nu are granitele asigurate la est. Deci despre ce vorbim ? Cine vorbeste acuma despre Unire vorbeste pur propagandistic, dar o face in defavoarea Moldovei la această oră, aceste discutii nu fac altceva decat să ii intărate pe rusofili, pe rusi in conditiile in care Ucraina este sub presiune, iar Rusia nu este de loc in cele mai fericite momente. Hai să ne bucurăm linistit de decizia CCRM si să nu scăpărăm amnarul langă butoiul cu pulbere de la granitele Moldovei.

Eu zic să ne bucurăm acuma si să discutăm fiecare subiect atunci cand se coc prunele.
Cronos
rank 3
"Nimeni nu doreste o Romanie puternică,"
Nimeni, nici macar romanii !!
m.omiduta
rank 5
@Hideen62
"Enigel, Enigel/Scade noaptea, ies lumine,/Daca pleci sa culegi/Incepe, rogu-te, cu mine."
Lumea se schimba Hideen, si timurile sunt altele. Republica Moldova este un stat independent, la fel ca Romania. Faptul ca suntem in Uniunea Europeana este o garantie ca drepturile fundamentale ale omului, precum si drepturile fiecarei natii de as hotara singura soarta, vor fi respectate. Sa nu confundam lumea occidentala cu cea comunista.
homo.politicus
rank 3
Romania este de partea Rusiei si Chinei
Securisto-comunistii care conduc tara de 24 de ani ne-au nenorocit definitiv. Singura solutie este emigrarea. Desteapta-te romane!
iondelamilano
rank 1
Ai mancat un R
Pe Riga o chema Krypto. Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Dan Barbilian.
In rest ai un punct de vedere interesant.
Utilizator sters
Dusmanul poporului a inceput cu moldovenii
Si a trecut cu atacul la persoana lui Ponta.Josnica fiinta, care uraste poporul roman! sUSPENDAREA,iti mai ramane, tradator de neam, corupt pana in maduva oaselor, si altele.Ai ajuns sa cersesti la colt de tv respectul poporului.Te iubesc numai cei de teapa ta!Poporul roman te uraste !Romani!
Telecomanda e la voi!
Comentariu inadecvat
Vasile Bulgaroctonul
rank 5
yo4kpa.....
Om mai redus ca tine,eu n-am mai intalnit.Tu chiar nu vezi cat de fatarnic,mincinos,abuziv si mincinos este Ponta????Sincer te compatimesc.
Utilizator sters
vasile probabil vorbesti de basescu
Tu chiar esti ca el?Nu vezi cat isi bate joc de toti cei care il inconjoara?Cu ce e ponta corupt?Nu Ponta a furat ca el, nu Ponta si-a ars dosarul de securist, nu Ponta a vandut parcul Bordei.Si as putea pune atateam ca as depasi numarul de caractere.
Si nu spun ca Ponta ar fi usa de biserica, dar basescu intrece orice masura.
Utilizator sters
Mai sa fie! Te pomenesti ca l-ai pus pe Basescu la
...panoul de onoare? De cind il tii acolo? De cind si-a dat singur casa din Mihaileanu si spunea ca va renunta la ea? N-am auzit sa fi renuntat. Sau de cind ii ieseau pe gura cuvinte lipsite de vulgaritate ca porc, pisic, tiganca imputita? Nu vreau sa continui ca mi-as pierde prea mult timp sa-ti dau atentie.
Calina
rank 2
Ponta nu e persoana, ci creatura. Principala sa calitate este
ca nu e Basescu. Dar asta nu e o calitate rara. Ponta este cel care s-a angajat in campanie ca nu va permite exploatarea gazelor de sist si nici cea de la Rosia Montana. Pentru ca apoi sa incerce sa treaca cea mai rusinoasa lege pro RMGC. Cand au inceput manifestatiile contra legii, a plecat sa se fotografieze cu cei 33 de angajati RMGC, asa-zisi "mineri". Si, dupa ce ne-a organizat o "Cantarea Romaniei"-bis pe 1 decembrie, a trimis jandarmii sa ii bata pe taranii de la Pungesti, ca sa faca loc Chevronului sa ne polueze panzele de apa freatica. Ponta este o creatura lunecoasa, inculta si lacoma, un vechil slugarnic al corporatiilor straine.
Utilizator sters
Noutati la furaciuni
Mai nou gagiul baseaschii aia mare a fost gasit cu acte false. 10 milioane pentru 90 hectare teren agricol in Arges, adica 11 euro pe metru patrat de teren agricol. Este infractiune. Degeaba tipa domnu prezident, ca nu mai tine, incep sa cada capete. Si o sa fie ca domino, unul dupa altul.
Stan
rank 5
mihai (nota)1, daca se vor gasi nereguli la vechlul...
...proprietar, nu-i problema lui Basescu.
Desi nu prea cred nici macar asta, ca era o societate straina.
Utilizator sters
Stan
Taticu, vezi ca ai incurcat infractiunile
TaraVrancei
rank 5
...
.. si cand te gandesti ca la ANRP sef este mister Baesu, cumatrul lui Oprisan, "boss-ul" "provinciei europene" Vrancea, cum si-a autointitulat judetul pe care il pastoreste, vechi "maestru" de "ceremonii" si matraprazlacuri .. nu-i mai plangeti .. securistii isi dau la "gioale" !!! ..
romario1
rank 2
De ce il tii in functie, daca e corupt?
Relatia dintre coabitantul mic si coabitantul mare e complexa.
Lazar
rank 5
Ding,ding ! .Minte de USL-as !
Pai cine demite premierul,presedintele sau Parlamentul ?
ultras
rank 5
esti constient ca Ponta va ramane premier
pari constient ca Ponta va ramane premier pana in 2016, ca daca PSD (cu PC si UNPR) are majoritate in parlament nu-l schimba nimeni.
Profa
rank 5
Simplu,romario1
nu dispune de mecanisme constitutionale pentru a-l demite.Este una din multele ciudatenii din Constitutie:presedintele desemneaza premierul,dar nu-l poate demite.
Utilizator sters
nu m-ar mira ca pontacu sa fi cumparat 2800 de ha pe luna !!!
cica mai are inca 3000 de ha pe marte si inca 5000 pe jupiter ! secu stie mai bine !
ultras
rank 5
intrebarea e daca a luat credit de la CEC sau a avut banii :))
Basescu: Ponta este profund corupt. A luat 2.800 de hectare de pamant
homo.politicus
rank 3
Are tata socru bani...
Ce spagi lua tata socru' pe vremea lu' Ceausescu... Astia au distrus Romania, si-au inceput lucrarea diavoleasca in urma cu cateva decenii. Desteapta-te romane!
mister pedros
rank 5
A inebunit cucul
Cu fiecare iessire la rampa a cucului de la Cotroceni,se cimenteaza certitudinea ca acest om este grav bolnav. Daca in aceasta tara nu exista solutii pentru izolarea nebunilor,ce tara mai este asta?
Utilizator sters
Don Pedros@...va spun io ce tara e asta...e...
...Republica...Adusa de la Moskva...Oleee...
Ambigua
rank 5
De ce, ca spune adevarul?
Ca le da hotilor peste degete? Si pe medicul Dan Oprea de la spitalul judetean Ploiesti l-ati facut nebun, tipic comunist! Cum spune cineva adevarul, e declarat nebun. Il vreti la balamuc, apoi bagat intr-un sac si aruncat in mare. N-asa?
Spre marele tau regret, Basescu e perfect sanatos. Tocmai a trecut psihotestul cand si-a reconfirmat brevetul de comandant de nava. Acolo nu poti pune un nebun, iti garantez!
Plus ca in fiecare an, la vizita medicala e gasit perfect sanatos la trup si la minte. Idolul tau Ponta de cate ori a trecut pe la psihiatru la viata lui?
Bursucul
rank 1
Ce test bre cu brevetul de nava.
Nici in filmele SF nu exista sa-ti dea brevet ca ai dat foc la port plecand cu furtunele de golire a titieiului legate inca.Incearca sa pleci de la Peco cu masina cu pistoletul de alimentare in rezervor si dupa ce ia foc statia mai vrei si permis.
Profa
rank 5
De ce?
Pentruca,presedintele a sustinut independenta justitiei,a tuturor institutiilor statului.
nusual
rank 5
Puzderie de mercenari pe site
Nu au a face cu istoria,cultura,politica,dar injura la greu si isi dau cu presupusul.Nastase are in arenda sute de ha de vita de vie la Mizil,crame construite de italieni cu bani europeni;Ponta incearca sa-l copieze dar nu-l duce capul-nici pe consilierii sai.
Utilizator sters
Ce sa-i faci, a ajuns un paria sa ocupe scaunul de la
...Cotroceni! Si ca sa nu plece cu mina goala peste un an, sau mai devreme asa cum ar fi normal si necesar, s-a gindit sa dea un tun. S-a facut chiabur peste 300 de ha, mintind ca fica-sa plateste rata de 300 de milioane de lei lunar. Am vrea si noi sa stim citi notari si-ar permite sa plateasca o asemenea rata la banca, caci boom imobiliar nu vad sa fie. Seamana a coruptie de la o posta, zau.
m.omiduta
rank 5
@Un cetatean european
Cine a plecat cu mana goala de la conducerea Romaniei sau a unui catun, sat, comuna, oras din Romania? Nimeni, cetatene! Si nici n-o sa plece decat atunci cand Romania va fi stat de drept, nu doar cu numele, ci si cu fapta.
Utilizator sters
cetatean ...behehehe
beee...hehehe..
si
beeeheheheeee
si iar
beheeeheeee
Ai ajuns batjocura acestei pagini
behe-beee-behe-heee
L-ai depasit pana si pe "uliviu"

)))))))))))))
homo.politicus
rank 3
European din puct de vedere geografic
Balcanic ca mentalitate si metehne.Te lasa si pe tine USL-ul sa furi ceva sau te vinzi pe 30 de arginti?
Comentariu inadecvat
secera_si_ciolanul
rank 5
La Braila terenul amintit este al Consiliului Judetean
Au fost facute cercetari si se fac in continaure de catre specialisti. Nu are nici o legatura cu primul ministru. Daca ramanea la vechiul proprietar se alegea praful cum s-a ales de toate terenurile facultatii dea gronomie si ale institutelor de cercetari. Basescu a luat terenul de la Fundulea.
Te-o
rank
Felicitari dle Presedinte Basescu!Agumentand,fara insulte de mahala
cum ,mai nou profereaza socrul lui Ponta(asa ginere asa socru!)care da dovada de izbucniri dezaxate psihic atunci cand considera ca daca cineva(in speta dl.Presedinte Basescu)nu semneaza ce vrea el are probleme si cere comisie externa(de la Moscova?)... Recunoasterea ,in sfarsit,al unui adevar stiintific,a limbii romane oficiala in Rep.Moldova este un succes enorm al limbii romane in general si al pres.Basescu,cel ce a sustinut permanent,curajos si eficient ,caracterul romanesc al asa zisei Republica Moldova! Tratand problemele interne,pres.Basescu a demolat minciunile primitive ale lui Ponta care lega refuzul presedintelui de a-si pune girul pe bugetul de jaf national cuprinzand acciza furata de la toti romanii pentru a-i forta sa finanteze baronetul local PSD,ca subventii electorale,de fantomaticele comisii,ilegale, referitoare la Nana! Presedintele i-a transmis lui Ponta sa faca atatea comisii cate vrea!La urma vor trebui calculate sumele risipite si imputate lui Ponta! Acest individ nu poate fi lasat sa-si bata joc permanent de orice! Presedintele da informatii clare despre cum manipuleaza Ponta legile pentru a acoperi propriile infractiuni! Referitor la jaful prin supra-taxa la carburanti care va distruge costurile de productie interna,exporturile si puterea de cumparare a romanilor,presedintele explica oligofrenului(poate pricepe)cum fuctioneaza formarea preturilor la produsele pretroliere(in calitate de expert in materie)! Vad ca nimeni,nici preseintele nu ridica doua probleme legate de prostiile turnate de Ponta referitor la evolutia pretului petrolului: 1)daca se ia ca referinta preturile americane,atunci si cele romanesti de detaliu trebuie sa fie la nivel american(aprox 50% din cele europene si romanesti) 2)daca preturile petroliere scad,diferenta nu trebuie sa intre in buzunarele baronilor PSD ci sa fie o usurare pentru consumatorii romani,marind astfel puterea de cumparare a acestora si costurile productiei interne,facandu-le mai competitive la extern! Vorbind despre bazaconiile hartilor autostrazilor aruncate ca praf in ochii prostilor de Ponta presedintele demonteaza prostiile spuse de acesta referitor la finantarile europene! Analizand aberatiile pontiste in materie vedem pe harta auostrazilor ineptii ca Bucuresti-"Grande Rio de Alexandria". In acelasi timp Ponta declara senin ca nu se va construi tronsonul culoarului IV european Pitesti-Sibiu,impus dramatic de facilitarea livrarilor de automobile Dacia,plamanul exporturilor nationale! Deja,conducerea Renault-Nissan au declarat ca au pirderi prea mari din lipsa acestei legaturi,transferand parti importante de productie in Maroc,etc. Citeam recent ca si productia unor motoare se va face in alte tari! Ponta si mafia USL distrug tara! Se vor destepta romanii la timp pentru a-i matura de la putere? Dupa expirarea mandatului presedintelui Basescu va fi greu. Oricare va fi succesorul la Cotroceni nu va avea forta si curajul de lupta ,inteligenta si patriotismul acestuia !Teo
Val
rank
subscriu alaturi de dumneavoastra, Te-o !
*
just_comment
rank
Ce bine se inteleg astia...
Pacat ca nu iese nimic de pe urma paruielii facute de dragul de a face circ.
Qui Bono
rank
@Ioan Ernst Fehner
“Domniul Presedinte" vs. “pontocchio" “tonta" “puscariabilii" “hotii" “porumbacu" “cacaraii" etc. nu va-ti saturat?

.ps. Presedintele Senatului Romaniei, Crin Antonescu s-a intilnit la Chisinau cu John Kerry, seful Departamentului de Stat (surse spun ca “a fost o intilnire discreta intre patru ochi pe teme de politica interna si externa")
Bursucul
rank
Huliganism prezidential.
Ca sa nu stau linistit m-a mancat in partea dorsala ca pe maimutza sa urmaresc cuvantarea huliganului care se autointituleaza presedintele romanilor.Si am asistat ca cel care ar trebui sa comunice natiei chestiuni importante la ordinea zile vine pe banii nostri cu drapele in spate si ze zborseste ca ultima chivuta la ala pe care el l-a numit prim ministru .Ma mir ca nu s-a descheiat si la pantaloni sa-i arate ca barbatia lui e mai lunga si mai formata sa zicem.A ajuns tribuna prezidentiala un maidan .Daca era cu adevarat presedinte si nu huligan din port venea frumos si pe un ton sobru anunta ca din cauza furturilor actuale si viitoare ale uslasilor,sesizate prin plangere penala semnata de presedinte pe hartie cu antet organelor abilitate, a luat hotararea sa demita guvernul.Nu sa spui pe un ton, chipurele jmecheresc ,ca esti un neica nimeni ca socru-tu are doar un c-o-i.Acum nu m-ar mira sa apara la tribuna prezidentiala maine cu Nutzy dezbracata in cel mai minuscul costum de baie posibil sa ne arate ce reguleaza el nu ca ala Dragnea pe Bombonica,parca asa o cheama pe nevasta-sa.Ca e adevarat,in Teleorman,Giurgiu,Calarasi,Ploiesti,Buzau sunt uzuale si majoritare nume ca Bombonica,Zambilica,Mercedes,Pardailan,Ferari,etc.
Pentru ca tot urmeaza de maine o luna si jumatate de sarbatori in care nimeni nu mai lucreaza prin Romania sper ca circul sa fie asigurat de maimutza carpato-dunereano-pontica prin aparitii de cel putin doua ori pe zi.
Multi ani Nicoletelor si Nicolailor ce evolueaza pe aici indiferent de gradul de adulare a celui mentionat mai sus.
Ambigua
rank
Asta cu "focul si cu portul" e pentru credulii cu mintea slaba
E made in "Laboratoarele Secu" SRL. Tu crezi ca in Franta acelor vremuri nu s-ar fi facut anchete si daca ar fi fost gasit vinovat, nu l-ar fi pedepsit? Si-n gaura de sarpe daca s-ar fi ascus, s-ar fi cerut extradarea lui Basescu. Tu crezi ca politia si procuratura franceza putea fi mituita "a la roumain" sau dusa cu zaharelul?
P.S. E raspunsul la comentariul tau aiurea. Ca sa obtii un brevet de comandant, pilot de aeronava, mecanic de locomotiva, vatman, sofer profesionist, vizita medicala e obligatorie. Inclusiv psihotestarea periodica.
Desigur exista si sistemul mitelor in domeniu, dar nu cred ca si-ar fi riscat cineva libertatea si functia pentru o asemenea magarie in cazul presedintelui. Mai ales ca testarea s-a facut in plina dictatura USL, unde fiecare US-Las are ca sarcina de partid sa stea ca uliul la panda, pe Basescu si sa-i urmareasca fiecare miscare.
Bursucul
rank
Habar nu ai cum lucra securitatea
cand marinalul a plecat de la dana fara sa verifice daca descarcarea titeiului s-a terminat si furtunele sunt inlaturate.Poate crezi ca vaporul ala,ca de altfel toate vapoarele romanesti pe atunci transporta doar titei.Toate serviciile secrete se cunosc intre ele si colaboreaza de habar n-ai.De asta a scapat marinelul lui peste prajit,securitatea a dat ceva la schimb ca ciomagarul ajuns presedinte facea parte integranta din structura.Agentia de la Anvers condusa de ciomagar se ocupa de organizarea livrarilor de arme prin Asia si Africa si adunatul banilor.In ultimii 10 ani de ceausism Romania vindea de TREI ori mai multe arme pe sub mana decat rusii.Asa a stiut unde sa plaseze si navele cand era ministru.
homo.politicus
rank
Domnule presedinte Basescu
Toata stima si respectul, sunteti spaima mafiei securisto-comuniste. Sper sa primiti o functie inalta la nivel european dupa terminarea mandatului, o functie care sa va permita sa-i loviti peste maini pe pungasii din clanurile USL-iste ale lui Ilie Sarbu si Dan Voiculescu. Astia au distrus Romania ireversibil. Desteapta-te romane!
Utilizator sters
mare lingau esti
te-ai sculat din genunchi, unde ai stat in fata lui basescu si ai trecut la postari elogioase?
Matei2009
rank
Un cetatean
Domnule Presedinte ,chiar credeti in ceea ce spuneti?Eu nu va cred.Parasiti barca ,ne-am saturat de de rautatile,ranchiunile,minciunile cu care invadati spatiul public.Ca sa fiti credibil spuneti,prin conferinta de presa,cum ati devenit proprietar al casei din Mihaileanu ,cum de ati reusit sa o cumparati cu aprox.20000Eur si cum in primaria capitalei a disparut dosarul dv.,mai ales cererea si declaratia dv ca nu ati avut nicio alta locuinta.
Creditul de la CEC nu este garantat.Evaluatorul a incalcat normele bancare in sensul ca adevarata valoare este cea din contractul de vanzare-cumparare adica 4.6mil.lei si nu 7.15 mil.lei.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor