Traian Basescu despre fotbal, Formula 1 si patronii galagiosi de cluburi

Joi, 06 August 2009, ora 21:59
3155 citiri
Traian Basescu despre fotbal, Formula 1 si patronii galagiosi de cluburi
Foto: Gandul

Lasand deoparte criza si scandalurile politice, presedintele Traian Basescu s-a relaxat pentru cateva ore vorbind despre fotbal si automobile cu Roxana Ciuhulescu, in cadrul emisiunii Pro Motor, ce va fi difuzata pe 15 august la Pro Tv.

Basescu a depanat amintiri din tineretea sa despre cum alerga sa prinda, la televizor, cursele lui Michael Schumacher, dar si mai recente, de la derby-ul Steaua-Rapid din 2005, cand spectatorii s-au luat la bataie si au dat foc la tribune, precizand ca acesta a fost si ultimul meci la care va mai asista vreodata.

"Meciul din Giulesti a fost ultimul la care am asistat din tribuna. Am vazut galeriile batandu-se cu scaune, dand foc. Incredibil!", a spus seful statului, potrivit Gandul.

Patronii de cluburi sunt mult prea galagiosi

Presedintelui nu-i place de patronii de cluburi sportive, despre care spune ca sunt mult prea galagiosi.

"Deocamdata, astept ca fotbalul sa iasa din zona patronilor vocali. Acest fenomen social trebuie sa te atraga prin ceea ce fac atletii, sportivii, nu prin zgomotul produs de catre proprietarii de cluburi", a mai spus Basescu.

Seful statului spune ca este stelist din nastere, dar ca si de Rapid este legat, avand in vedere ca, in timpul mandatului de la Ministerul Transportului, i-a concesionat stadionul Valentin Stanescu din Capitala.

Ca fotbalisti, Basescu ii prefera pe Cristiano Ronaldo, Kapetanos, care "intra si inscrie atunci cand trebuie", dar si pe tanarul Andrei Ionescu. El povesteste ca l-a admirat si pe Ionel Ganea, dar l-a dezamagit atunci cand a lovit un arbitru.

Chiar daca fiica sa mai mica, Elena, il simpatizeaza pe Banel Nicolita, seful statului nu prea se da in vant dupa el.

Cat despre probleme lui Adrian Mutu cu Chelsea, Basescu spune ca este convins ca fotbalistul va putea rezolva intr-o instanta civila si ca nu este nevoie sa se faca o campanie nationala de strangere de fonduri pentru el.

Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
În urmă cu două luni, Motorola a postat un teaser pentru Moto X50 Ultra, un smartphone dezvoltat în parteneriat cu Formula 1. Compania a abordat, în special, funcționalitățile AI ale noului...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Traian Basescu, #Roxana Ciuhulescu Pro Motor, #fotbal, #formula 1, #Adrian Mutu , #presedinte